-3% jarruosista

Sähköpihdit

(löytyi 1 tulosta)

Kun ajoneuvojen sähköosia, kuten jännitteisiä kaapeleita tai johtoja, on korjattava, autojen sähköpihdit ovat tärkeä työkalu. Verkkokaupastamme, jossa on noin 5 miljoonaa varaosaa, löydät erilaiset sähköpihdit, kaapelipihdit ja johdinleikkurit edulliseen hintaan.

Sijoituskriteerit
Sähkömiehen sakset TOPTUL 132mm viiltoPituus: 42mm
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   SBAA0414
18,42 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää

Mihin autojen sähköpihtejä käytetään?

Autopihdit soveltuvat monenlaisiin erilaisiin töihin. Kaupastamme löydät hakusanalla esim. seuraavat autosähköpihdit:

  • Sähköasentajan sakset eristettyjen kaapeleiden leikkaamiseen
  • Kaapelin ja langan leikkurit
  • Kuorintapihdit
  • Sähkö- ja sytytystulppapihdit
  • Sähköpihdit lankapihtien kiinnittämiseen
  • Universaaliset sähköpihdit

Ajoneuvojen sähköpihdit on tarkoitettu käytettäväksi kaikkialla, missä on käsiteltävä kaapeleita ja johtoja, joiden läpi kulkee sähkövirta. Koska kaapeleita ja johtoja on eripaksuisia, pihdit on usein suunniteltu sopimaan eripaksuisiin kaapeleihin. Meillä Motointegratorilla on varastossa yksittäisiä pihtejä, mutta tarjoamme myös pihtisarjoja. Nämä sisältävät joko useita sähköpihtejä tai saat ostoksesi yhteydessä pihtiparin, jossa on erilaiset, vaihdettavat leuat.

Mitä ovat sähköasentajan sakset?

Nämä sakset, jotka tunnetaan myös nimellä kaapeli- tai johdinleikkurit, ovat työkaluja, jotka on suunniteltu ja riittävän tukevia leikkaamaan jopa paksusti eristettyjä kaapeleita. Sähköasentajan saksia voidaan käyttää kaapeleiden tai johtojen leikkaamisen lisäksi myös muiden materiaalien siistiin leikkaamiseen. Meiltä saatavien saksien kokonaispituus on 13,2 cm ja leikkauspituus 4,2 cm.

Mihin kuorintapihtejä käytetään?

Joskus kaapelista tai johtimesta on tarpeen poistaa vain eristyskerros leikkaamatta sen sisällä olevaa johtavaa johtoa. Tämän vuoksi kuorintapihtien kärjessä on eräänlainen veitsi tai muu erikoismuotoilu. Näitä voidaan säätää niin, että eristevaippa leikataan ja se voidaan vetää irti, mutta sisällä oleva johdin ei vahingoitu.

Mihin langanpäätä puristavia pihdit käytetään?

Näitä pihtejä tarvitaan suojaamaan aiemmin kuorittuja kaapelinpäitä ja kiinnittämään ne liittimiin vahingoittamatta yksittäisiä johtimia. Tätä tarkoitusta varten eristämätön kaapeli työnnetään puristimen läpi ja puristetaan sähköpihdeillä yhteen päähän niin, että vain kaapelin viimeinen pala on näkyvissä liitäntänä liittimeen.

Mihin sytytystulppapihtiä käytetään?

Tätä erikoismuotoista pihtiä käytetään tulppaliitosten, kuten sytytystulppien kiinnitysten, turvalliseen irrottamiseen. Pihtien etupäät ovat sormien muotoiset ja ne on päällystetty liukastumista estävällä eristekerroksella. Tämä estää irrotettavaa kiinnitystä liukumasta pois, vaikka siitä vedettäisiinkin voimakkaasti. Pihdit pitävät myös sormet puhtaina.

Mitkä ovat autojen sähköpihtien erityispiirteet?

Sähköpihdeissä on tärkeä erikoisominaisuus, jonka avulla varmistat sähköiskun vaaran työskennellessäsi niillä. Useimmissa sähköpihdeissä on eristetyt kahvat, jotka suojaavat niitä käyttävää henkilöä. Eristys on yleensä valmistettu ei-johtavista materiaaleista. Se voi olla korkealaatuista muovia, kumiseosta tai monikomponenttista materiaalia. Eristysominaisuuksiensa lisäksi tupille on ominaista myös liukumattomuus. Tämän vaikutuksen saavuttamiseksi pinnat on karhennettu tai niissä on erityinen profiili. Tämä estää pihtien liukumisen märistä käsistä työn aikana.

Autojen sähköpihdit kuuluvat jokaiseen työkalulaatikkoon

Autoharrastajille erilaiset autojen sähköpihdit ovat lähes välttämättömyys, sillä olipa kyse johtojen lyhentämisestä, eristämisestä tai kaapeleiden liittämisestä, työ hoituu nopeasti sopivilla sähköpihdeillä. Autosähköpihdit soveltuvat kuitenkin myös kodin sähkötöihin. Ne on rakennettu niin tukevasti, että ne ovat erittäin kestäviä eikä niitä tarvitse vaihtaa kovin usein. Ajoneuvokorjaamoissa tilanne on tietysti erilainen, koska niitä käytetään usein. Siellä käytettävät autosähköpihdit on vaihdettava säännöllisesti.

Autojen sähköpihdit tunnetulta merkkivalmistajalta

Pidämme erittäin tärkeänä tuotteidemme korkeaa laatua. Siksi verkkokaupastamme löydät TOPTUL-merkkiset autosähköpihdit. Tämän nimen takana on Rotar Machinery Industrial Co., joka on valmistanut jo 35 vuoden ajan. TOPTUL-työkaluille on ominaista korkea laatu, erinomainen työstö ja pitkä käyttöikä. Perusmateriaalina käytetään korkealaatuisia työkaluteräksen seoksia. Meiltä saatavat autosähköpihdit valmistetaan myös esimerkiksi kromivanadiiniteräksestä tai kromimolybdeeniteräksestä.

Autotsähköpihdit huippulaadulla Motointegratorilla

Palkittu verkkokauppamme, jossa on noin 5 miljoonaa varaosaa, tarjoaa sinulle kaikki ajoneuvon korjaamiseen tarvitsemasi työkalut autojen sähköpihtien osiossa. Sinun tarvitsee vain syöttää hakusanaksi sähköpihdit ja saat tulosluettelon kaikista saatavilla olevista sähköpihdeistä. Takaamme toimituksen 2-4 arkipäivän kuluessa. Näiden palveluiden ansiosta asiakastyytyväisyytemme on korkea ja saamme aina erittäin hyvät asiakasarviot.