Raitisilmasuodattimet

Tarkkuusruuvimeisselit

(löytyi 6 tulosta)

Tarkkuutta vaativat työkalut ovat muodissa. Tarkkuusruuvinvääntimillä ja kumppaneilla voit tehdä vaikeatkin työt ahtaissa tiloissa nopeasti, turhautumatta ja laadukkaasti. Kun valitset tarkkuutta vaativia työkaluja, etsi materiaalin ja muotoilun laatua.

Motointegratorista voit ostaa tarkkuusruuvimeisseleitä ja muita tarkkuutta vaativia työkaluja laadukkaasti ja edullisesti. Valitse yksittäisiä työkaluja tai valitse heti täydellinen tarkkuusruuvimeisselisarja.

Varaosat BREMBO
Sijoituskriteerit
34,73 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
21,30 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
30,18 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Ura- ja ristipääruuvimeisselisarja HANS, tarkkuus, 6 Kappale
Valmistaja:   HANS
Valmistajan numero:   06101-6
23,36 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Ura- ja ristipääruuvimeisselisarja HANS, tarkkuus, 6 Kappale
Valmistaja:   HANS
Valmistajan numero:   06101-9
50,70 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
32,99 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää

Täsmätyökalut ovat trendi

Olisitko tiennyt? Täsmätyökaluteollisuus on yksi koneenrakennuksen suurimmista aloista. Tähän segmenttiin kuuluu noin 170 jäsenyritystä, joilla on noin 57 000 työntekijää. Noin 45 prosenttia tuotannosta viedään muihin maihin. Täsmätyökaluteollisuuden tuotteisiin kuuluvat koneistustekniikka, puristustekniikka ja muottien valmistus.

Jyrsinnässä, sorvauksessa ja porauksessa käytetään tarkkuutta vaativia työkaluja. Lisäksi työkaluja käytetään korkealaatuisten lankojen valmistukseen.

Tarkkuusruuvinvääntimet kuuluvat myös tarkkuustyökalujen luokkaan. Nämä tuotteet mahdollistavat ruuvinväännön hyvin ahtaissa tiloissa. Ruuvimeisselit ovat paljon huomaamattomammin muotoiltuja, mutta niillä on sama tehtävä - ja usein niillä voi tehdä paljon enemmän kuin tavallisella ruuvimeisselillä.

Tarkkuusruuvinvääntimet ovat usein hyvin joustavia, joten niitä voidaan käyttää tarpeen mukaan ahtaissa tiloissa. Tämä on mahdollista esimerkiksi ulosvedettävän ominaisuuden avulla. Tarkkuusruuvimeisseliä, jonka peruspituus on esimerkiksi 150 mm, voidaan näin pidentää vielä senttimetreillä. Lisäksi työkalut voidaan liittää sähköiseen ruuvinvääntimeen (esim. akkuruuvinväännin). Joissakin tarkkuusruuvinvääntimissä on myös sisäänrakennettu sähkömoottori.

Millaiseen työhön tarkkuusruuvimeisseliä käytetään?

Tarkkuusruuvinvääntimiä käytetään monenlaisiin tehtäviin. Yleinen käyttöalue ovat malli- ja leluautot. Näillä työkaluilla voi myös usein työskennellä kotitalouksien sähkölaitteiden, kuten jääkaappien, pesukoneiden jne. parempana kuin perinteisillä ruuvimeisseleillä.

Sama pätee kulutuselektroniikkaan, kuten tabletteihin, kannettaviin tietokoneisiin, kameroihin, älypuhelimiin, pelikonsoleihin tai älykelloihin. Mutta myös pienimuotoiset työt autossa voidaan tehdä paremmin työkaluilla.

Tarkkuusruuvimeisseleitä käytetään kaikkien tarkkuustyökalujen tavoin eri teollisuudenaloilla. Tällaisia aloja ovat esimerkiksi laitos- ja konetekniikka sekä autoteollisuus, energia-ala tai ilmailu- ja avaruusteollisuus.

Tarkkuusruuvinväännin voi palvella sinua hyvin myös autokorjaamossasi. Ajattele esimerkiksi lukitusruuveja, jotka on asennettu lähelle vanteita tai jarrulevyjä ja jotka voidaan ruuvata kiinni ja irrottaa vain vaivalloisesti tavanomaisilla työkaluilla. Tarkkuuskäsittelytyökaluista on yleensä aina hyötyä, kun muut osat estävät suoran pääsyn työkohteeseen. Tämä koskee usein auton alla tai moottoritilassa tehtäviä töitä.

Mitkä ovat sähköisen tarkkuusruuvinvääntimen edut?

Sähköinen tarkkuusruuvinväännin on varustettu ladattavalla akulla, joten se on ladattava. Suurin etu: voit käyttää sähkömoottorin voimaa ja hiljaisuutta ruuvinvääntötöihin. Näin kättä ei tarvitse liikuttaa, mikä helpottaa tarkkaa työskentelyä ja vähentää virheitä.

Tarkkuusruuvinvääntimet - olivatpa ne sitten sähköisiä tai ei - ovat erittäin joustavia. Yleiskäyttöiseen kiinnikkeeseen voi usein laittaa erikokoisia teriä. Valitse tarkkuusruuvimeisselisarja. Mallista riippuen näissä on esimerkiksi 25 tai 60 bittiä.

Muissa tarkkuusruuvinvääntimien sarjoissa, joissa ei ole sähköistä tukea, on esimerkiksi kuusi osaa. Niissä on usein neljä Torx-ruuvimeisseliä ja kaksi kuusiokoloruuvimeisseliä.

Mikä erottaa korkealaatuiset tarkkuusruuvinvääntimet toisistaan?

Tarkkuustyökaluissa monet yksityiskohdat ovat tärkeitä. Esimerkiksi porauksen ja jyrsinnän alalla tämä koskee optimaalisten leikkausmateriaalien valintaa. Usein käytetään esimerkiksi kovametallia tai pikaterästä. Työkalujen geometria, oikean pintapinnoitteen valinta ja monet muut yksityiskohdat vaikuttavat myös siihen, että tuotteet ovat lopulta korkealaatuisia.

Tarkkuusruuvinvääntimien hinnat riippuvat laitteesta, laadusta ja valmistajasta. Kuuden kappaleen setin ilman sähkötukea, jossa on neljä Torax- ja kaksi kuusiokoloavainta, saat noin 20 eurolla, jos pidät tupen ja kahvan korkeasta laadusta. Kromivanadiiniteräksestä valmistettuja tarkkuusruuvimeisselisarjoja, joissa on 60 terää, on saatavilla noin 10 eurosta alkaen, jos et välttämättä tarvitse merkkituotetta.

Tilaa tarkkuusruuvinvääntimet verkossa Motointegratorilta

Motointegratorista voit tilata tarkkuusruuvinvääntimet helposti verkosta. Ei ole väliä, haluatko yksittäisen ruuvimeisselin, sähköisen tarkkuusruuvimeisselin vai tarkkuusruuvimeisselisarjan. Löydät eri valmistajien, kuten HANSin tai TOPTULin, laadukkaita tuotteita, joiden hinta-laatusuhde on jatkuvasti hyvä.

Motointegrator tarjoaa laajan ja kattavan valikoiman noin 5 miljoonaa varaosaa ja tarviketta henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja moottoripyöriin sekä erilaisia työkaluja. Saat toimituksen 2-4 arkipäivän kuluessa nopean toimituksen ansiosta. Onko teillä kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jossa on kokeneita ja kohteliaita neuvonantajia.