Raitisilmasuodattimet

Tunkit ja astinlaudat

(löytyi 5 tulosta)

Kaikki tulokset kategorialle Tunkit ja astinlaudat.
Emme löytäneet mitään tuloksia ajoneuvolle Lancia DEDRA (835_) 1.6 16V (835EI), teho: 103 hv/76 kW

Lähes kaikissa ajoneuvoissa on vakiovarusteena tunkki, joka on suunniteltu renkaanvaihtoa varten. Se on hätävara ja tuskin mahdollistaa minkään muun työn tekemisen ajoneuvojen osakokoonpanon parissa. Usein siitä puuttuu myös vakaus, joten sinun ei pitäisi mennä ajoneuvon alle. Motointegratorista saat turvalliset tunkit premium-valmistajilta edulliseen hintaan, jotka sopivat autoosi, maasturiin tai kuorma-autoon.

Varaosat febi bilstein
Sijoituskriteerit
Vaihe CARGOPARTS CARGO-D9
Valmistaja:   CARGOPARTS
Valmistajan numero:   CARGO-D9
71,55 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskulujaplus 54,56 € suurikokoisten tavaroiden lisämaksu
2-4 arkipäivää
Porras SCHWARZMULER SWM116879
Valmistaja:   SCHWARZMULER
Valmistajan numero:   SWM116879
183,31 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Porras SCHWARZMULER SWM123928
Valmistaja:   SCHWARZMULER
Valmistajan numero:   SWM123928
12,19 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Portaat, tikkaat CARGOPARTS CARGO-E008
Valmistaja:   CARGOPARTS
Valmistajan numero:   CARGO-E008
14,42 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Porras SCHWARZMULER SWM116880
Valmistaja:   SCHWARZMULER
Valmistajan numero:   SWM116880
Tuote ei ole tilapäisesti saatavilla

Mitä liittimiä on saatavilla?

Ajoneuvoissa on yleensä vakiovarusteena kompaktit saksitunkit tai karatunkit, koska ne voidaan sijoittaa tilaa säästävällä tavalla esimerkiksi varapyörän kupeeseen. Niitä voidaan pitää vikaantumisavustajina esimerkiksi silloin, kun on vaihdettava viallinen rengas. Niitä käsitellään kierretangolla, mikä voi olla hyvin työlästä. Jos aiot vaihtaa ajoneuvosi kaikki neljä pyörää tällä tunkilla, esimerkiksi vaihtaa kesärenkaat talvirenkaisiin, huomaat heti, mitä tarkoitamme "työläällä".

Saksitunkkeihin on yleensä kiinteät kiinnityspisteet ajoneuvossa, ja ne sopivat kaikkiin neljään pyörään. Jos aiot tehdä myös muita korjauksia tai tarkastuksia ajoneuvon osakokoonpanoon, suosittelemme Motointegrator-tarvikevalikoiman tunkkeja. Näin voit käyttää ajoneuvon muita kiinnityspisteitä, ja toimintatyypistä riippuen ajoneuvo nostetaan vaivattomasti ja nopeasti. Lisäksi vakaus paranee. Haluamme esitellä sinulle erityyppisiä tunkkeja, joita on saatavilla palkitussa Motointegrator-verkkokaupassamme. Valitse seuraavista liittimistä:

  • Saksitunkki
  • Ohjausnostimet
  • Leimasinliitin
  • Ilmatyyny tai ilmapallotunkki

Tunkit voivat olla mekaanisia, hydraulisia tai pneumaattisia.

Saksitunkki

Kerroimme aiemmin, että saksitunkit ovat yksinkertaisin tunkkityyppi, ja niiden etuna on tilansäästö. Ne toimivat kampiakselilla, joka saa sakset levenemään tai kutistumaan. Ajoneuvon painoa nostetaan lihasvoimalla karalla. Suosittelemme saksitunkkeja vain ajoneuvon työkaluksi, kun rengas on puhjennut. Jos ostat toisen tunkin, noudata ajoneuvosi valmistajan ohjeita. Jotkin saksitunkit tai muut kierteitetyllä tangolla varustetut tunkit on sovitettu tarkasti kullekin ajoneuvotyypille, eikä niitä voi käyttää yleisesti. Ajoneuvosi ohjekirjassa kerrotaan tarkalleen, mihin tunkki on asetettava.

Ohjaustunkki

Useimmissa tapauksissa tunkit toimivat hydraulisesti öljytäytöllä. Näin se on suhteellisen helppo nostaa hydraulisen tuen avulla vivun avulla. Tunkkeja on saatavana erikokoisia ja eri nostokapasiteetilla varustettuja. Niissä on 4 rullaa, joista 2 pyörii nivelillä. Niiden paino on koosta riippuen vastaavasti suuri. Kääntyvien telojen hyvän ohjattavuuden ansiosta ne voidaan edelleen helposti työntää haluttuihin kohtiin auton alle.

Ohjaustunkkien vakaus on hyvä, koska ne kompensoivat automaattisesti muuttuneen kulman, kun ajoneuvoa nostetaan rullien avulla. Tämä edellyttää kuitenkin tasaista lattiaa. Monissa malleissa nostotanko koostuu kahdesta osasta, jotka voidaan liittää yhteen, joten jos tilaa on rajoitetusti (esimerkiksi autotallissa), voit käyttää vain lyhyttä nostotankoa, mikä kuitenkin lisää tarvittavaa voimaa. Nostotanko myös ohjaa kärrynostinta, jotta voit helposti sijoittaa sen haluamaasi paikkaan ajoneuvon alle.

Ram-tunkki

Tunkkien kokonaiskorkeus on suuri, joten ne eivät mahdu jokaisen auton alle (ota huomioon ajoneuvon maavara). Niitä on saatavana suurilla, jopa useiden tonnien nostovoimilla, minkä vuoksi niitä käytetään usein hyötyajoneuvoissa. Monissa malleissa ramppitunkkien suhteellisen matalaa nostokorkeutta voidaan lisäksi pidentää karakierteellä. Tunkit toimivat hydraulisesti tai pneumaattisesti. Ne soveltuvat myös maastureiden tunkkeihin, joissa on suuri maavara ja jotka painavat usein 2-3 tonnia. Motointegratorista saat tunkkien lisäksi myös varaosia tunkkeihin.

Ilmatyyny tai ilmapallotunkki

Ilmatyyny- tai ilmapallotunkit ovat kätevin tunkkityyppi, kunhan moottori on käynnissä. Ne ovat ilmapalloja, jotka on valmistettu kestävästä muovista ja jotka täytetään pakokaasuilla. Noudata valmistajan ohjeita huolellisesti ja varmista, ettei maassa tai ajoneuvon alla ole teräviä osia. Älä myöskään työnnä puhallettavia tunkkeja pakojärjestelmän tai suojaamattomien jarru- tai polttoaineletkujen alle ajoneuvon lattian alle, sillä se voi aiheuttaa vaurioita.

Oikean tunkin valitseminen Motointegratorilla

Motointegratorin verkkokaupassa on laaja valikoima tunkkeja, joista voit valita. Kiinnitä huomiota keskeisiin tietoihin ja orientoidu ajoneuvosi tietoihin. Tunkin nostokapasiteetti, kokonaiskorkeus ja nostokorkeus ovat tärkeitä. Jos aiot lisätä tunkin tavaratilassa oleviin työkaluihin, tilaa säästävä tunkki on järkevä. Jopa pienten vaihtotunkkien tai tunkkien nostokapasiteetti voi olla yli 2 tonnia.

Suuret tunkit sopivat myös autotalliin tai korjaamolle, esimerkiksi maastotunkkeihin, joiden paino on vähintään 3 tonnia. Jos aiot työskennellä ajoneuvon alla, suosittelemme, että ajoneuvo kiinnitetään lisäksi tunkilla (akselitukilla). Ajorampit tarjoavat vielä enemmän mukavuutta ja turvallisuutta edellyttäen, että ajoneuvoa voidaan edelleen siirtää. Motointegratorista saat tunkkeja, akselitukia, ramppeja ja lähes 5 miljoonaa varaosaa ja lisävarustetta ensiluokkaisilta valmistajilta. Valitse esimerkiksi Profitoolin tai Evertin tunkit. Motointegrator tarjoaa sinulle huippulaatua kohtuulliseen hintaan