Matkailuautosesonki 2024

Tuulilasinpyyhkimen varret

(löytyi 1003 tulosta)

Tuulilasinpyyhkimet ovat usein jatkuvassa käytössä ajon aikana. Erilaiset sääolosuhteet sekä mekaaninen rasitus, pakkasneste ja tuulilasinpesuneste vaativat kaikki veronsa kumille. Ajan myötä pyyhkimen kumi kovettuu. Tämä heikentää pyyhkimen suorituskykyä. Seurauksena on raitoja, epätasainen pyyhintätulos ja kovia ääniä käytön aikana: Vaihto on tässä tapauksessa tarpeen.

Motointegratorista saat uudet pyyhkijänvarret nopeasti ja edullisesti - huippulaatuisina tunnustetuilta merkkivalmistajilta.

Varaosat febi bilstein

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Tuulilasinpyyhkimen varret.

Kaikki valmistajat

Tuulilasinpyyhkimien suunnittelu ja toiminta

Tuulilasin ja takalasin pyyhkijänvarsien on kestettävä paljon rasitusta. Ne varmistavat selkeän näkyvyyden tuulessa ja säässä. Tärkein tehtävä tässä on pyyhkijänvarren vedin tai kumi.

Rungollinen pyyhin ja flat blade -pyyhin

Tuulilasinpyyhkimissä on kaksi järjestelmää:

  • Klassiset rungolliset tuulilasinpyyhkimet
  • Nykyaikaiset flat blade -pyyhkimet

Rungollisen pyyhkimen sulka on asennettu metallikannattimeen. Flat blade- pyyhin ei tarvitse kiinnikettä. Sen muotoilu on litteämpi ja ergonomisempi. Takapyyhkimen varsi tai kaksi etupyyhkimen varsi on helppo vaihtaa litteäpalkkisiin pyyhkimiin.

Miksi flat blade -pyyhkimet ovat kannattavia

Kannattaa vaihtaa perinteisestä rungollisesta pyyhkimestä flat blade -pyyhkijään:

  • Litteät flat blade -pyyhkimet kuluvat tasaisesti. Tämän seurauksena niiden käyttöikä on noin 30 prosenttia pidempi kuin rungollisten pyyhkimien.
  • Ne toimivat luotettavasti myös suurilla nopeuksilla. Tämä johtuu niiden litteästä rakenteesta.
  • Niiden puhdistusteho on parempi.
  • Mekaaninen muodonmuutos on harvinaista, koska rungolliset pyyhkimet eivät vaadi kiinnikettä.

Tuulilasinpyyhkimen asianmukainen huolto: 5 vinkkiä

Tuulilasinpyyhkimien käyttöikä on rajallinen. Voit kuitenkin tehdä muutamia asioita varmistaaksesi, että pyyhkijänvarret kestävät mahdollisimman pitkään:

  • Puhdista etu- ja takalasinpyyhkijänvarret säännöllisesti. Tähän riittää kostea, pehmeä rätti, jossa on ripaus pesuainetta.
  • Vältä kovien sienien ja kovien puhdistusaineiden, kuten spriin, käyttöä. Ne vahingoittavat tuulilasinpyyhkimen kumia. Tämä johtaa ennenaikaiseen kulumiseen.
  • Puhdista tuulilasi ja takalasi tarvittaessa lasinpuhdistusaineella..
  • Suojaa etupyyhkijän ja takapyyhkijän varret kalvolla, kun ajat autosi autopesulaan. Jos käytät pesuohjelmaa, muista poistaa tuulilasista, takalasista ja tuulilasinpyyhkimistä jääneet vahajäämät sen jälkeen erityisellä puhdistusliinalla. Saat sopivan liinan autopesulan henkilökunnalta. Sillä varmistetaan, että tuulilasinpyyhkimistä ei jää raitoja.
  • Levitä hieman silikonisuihketta kumihuulille kolmen kuukauden välein. Tämä pitää ne joustavina, joten pyyhkimiä tarvitsee vaihtaa harvemmin.

Miksi sinun pitäisi vaihtaa vialliset pyyhkijänvarret

Selkeä näkyvyys on ratkaisevan tärkeää ajon aikana. Jos tuulilasinpyyhkimet ovat liian vanhat tai vialliset, huomaat seuraavat merkit:

  • Kumit vinkuvat, kun ne joutuvat kosketuksiin tuulilasin kanssa.
  • Raidat heikentävät näkyvyyttä.
  • Pyyhkijän varsi ei enää lepää kunnolla tuulilasissa.

Kaikissa näissä tapauksissa on korkea aika vaihdolle.

Jos pyyhkimet eivät enää pysty puhdistamaan tuulilasia kunnolla, onnettomuusriski kasvaa. Lisäksi vialliset pyyhkijänvarret voivat vahingoittaa tuulilasia. Tuulilasin ja takalasin vialliset tuulilasinpyyhkimet huomataan viimeistään päätarkastuksessa. Säännölliseen vaihtoon ei siis ole mitään keinoa.

Miten pyyhkijänvarret vaihdetaan itse

Tuulilasinpyyhkimien vaihtaminen on helppoa, jopa ilman teknisiä ennakkotietoja. Et tarvitse mitään työkaluja.

  • Siirrä tuulilasinpyyhkimet huolto- tai kunnossapitoasentoon. Tuulilasinpyyhkimien on oltava pystyasennossa. Tämä helpottaa vaihtoa.
  • Poista vanha tuulilasinpyyhin. Aseta se pyyhkimen varren viereen. Tämä helpottaa uusien pyyhkijänsulkien asentamista. Joissakin pyyhkijöissä on pistokemekanismi, toisissa taas kiinnitysmekanismi.
  • Varmista, että uusi pyyhkijänsulka napsahtaa kuuluvasti paikalleen. Jos sitä ei ole asennettu oikein, se irtoaa ajon aikana ja lentää pois.
  • Kun vaihdat tuulilasinpyyhkijänsulat, ota huomioon myös takalasinpyyhkijän varsi. Tarkista, toimiiko se edelleen kunnolla. Jos ei, vaihda se samalla.

Tilaa pyyhkijänvarret verkosta: Motointegratorin edut

Tarvitsetko pyyhkijänvarren Seat Ibizaan, BMW E39:ään tai Dacia Sanderoon? Tarvitsetko Ford Focusisi tuulilasiin uudet pyyhkijänvarret? Riippumatta siitä, mihin ajoneuvoon etsit vaihto-osaa, Motointegratorin verkkokaupasta saat edulliset ja laadukkaat tuulilasinpyyhkimen varret.

Meillä on noin 5 miljoonaa varaosaa ja tarviketta kaikkiin automerkkeihin. Tarjoamme laadukkaita autonosia tunnetuilta merkkivalmistajilta, kuten AKUSAN, AUGER, BOSCH ja VAICO, edulliseen hintaan.

Tutustu asiakasarvosteluihimme. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille erityisen tärkeää. Tiedämme, että haluat asentaa uudet osat mahdollisimman nopeasti. Toimitamme tilauksesi vain 2-4 arkipäivässä. Onko sinulla kysyttävää pyyhkijänvarsista tai muista varaosista? Jos haluat neuvoja, ystävällinen ja asiantunteva tiimimme auttaa sinua mielellään. Tilaa uudet pyyhkijänvarret suoraan verkossa Motointegratorilta nyt.

Parhaat tuotteet kategoriasta Tuulilasinpyyhkimen varret

Sijoituskriteerit