Varaosat ja tarvikkeet – Alfa Romeo

Valitse malli Alfa Romeo ja osta sopivat varaosat

Alfa Romeo

Alfa Romeon osat

Tarjoamme laajan valikoiman osia Alfa Romeolle, joka on yksi perinteisimmistä italialaisista automerkeistä, joka tunnetaan elegantista muotoilustaan ​​ja ajoneuvojensa korkeasta laadusta. Meiltä saat autonosia Alfa Romeoon nykyisille ja aiemmille mallisukupolville. Yritys perustettiin vuonna 1910 itsenäiseksi brändiksi. Varsinkin 1920-luvulta 1950-luvulle merkki menestyi erittäin hyvin kilpaurheilussa, mikä lisäsi myös kansalaisten kiinnostusta yrityksen malleihin. Läpimurto tapahtui vuonna 1923, kun Alfa Romeo RL voitti kaksinkertaisen voiton Targa Florion kestävyyskilpailussa, jota seurasi kaksi vuotta myöhemmin sen ensimmäinen maailmanmestaruus. Enzo Ferrari työskenteli myös lyhyen aikaa Alfa Romeolla, mutta jätti pian yrityksen tarkoituksenaan perustaa oma yritys. Seuraavaa ennätystä seurasi Alfa Romeo 8C, kahdeksansylinterinen kilpa-auto, tuolloin nopein tuotantoauto. Giulietta-mallisto esiteltiin vuonna 1954, teknisesti hienostunut kompakti auto, joka on edullinen laajemmalle asiakasjoukolle, ja erottuva pakokaasun merkki muodostuu tunnusmerkiksi. Alfa Romeon myydyin auto on vuonna 1971 valmistettu Alfa Romeo Alfasud. Ensimmäinen Napolissa valmistettu etuvetoinen malli myi yli miljoona kappaletta 17 vuoden aikana. Samaan aikaan, kuten monet muutkin merkit, se kuuluu kansainväliseen Fiat Chrysler -konserniin, mutta jatkaa ajoneuvojen kehittämistä itsenäisesti. Tämän seurauksena Alfa Romeo -ajoneuvojen historialliset ja nykyiset autonosat ovat nykyään erittäin kysyttyjä.

Suosituimmat Alfa Romeo -mallit

Osat vanhoihin ja nykyisiin Alfa Romeo -malleihin

Kaupastamme voit ostaa osia Alfa Romeo -autoosi alhaisin hinnoin ja korkealaatuisina OEM-standardien mukaisesti. Löydät muun muassa autonosia merkin nykyisiin malleihin Alfa Romeo Giulietta ja Alfa Romeo Mito. Mutta osat Alfa Romeo 147:ään ja Spideriin, jotka ovat aiemmilta sukupolvilta, ovat myös osa valikoimaamme. Lisäksi meiltä saat fiatin osia, osia Ferrarille ja muille kansainvälisille merkeille. Motointegrator.es:stä voit ostaa autonosia Alfa Romeolle ja muille autonvalmistajille sähkön, valaistuksen, ohjauksen ja monien muiden osien alalla aina edulliseen hintaan ja parhaalla laadulla.

Helppo, kätevä ja turvallinen online-osien pyyntö

Alfa Romeon ja kaikkien muiden kansainvälisten automerkkien osien alhaiset hinnat eivät ole ainoa etumme. Tarjoamme myös laajan valikoiman yli miljoona osaa, jotka ovat heti saatavilla ja voidaan siksi toimittaa sinulle mahdollisimman lyhyessä ajassa. Lisäksi on erittäin helppoa löytää oikeat varaosat Alfa Romeo -autoosi myymälästämme hienostuneen hakuikkunan ansiosta, johon sinun tarvitsee vain syöttää ajoneuvosi tiedot saadaksesi yleiskuvan kaikista varaosista. Romeo. < /p>