Varaosat ja tarvikkeet – Chrysler

Valitse malli Chrysler ja osta sopivat varaosat

Chrysler

Chryslerin osat

Tarjoamme laajan valikoiman osia Chryslerille, kansainväliselle autovalmistajalle, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa. Koska Chrysler tekee usein yhteistyötä muiden valmistajien kanssa, Chrysler-mallien autonosia sovitetaan usein myös muiden merkkien ajoneuvoihin. Yrityksellä on esimerkiksi joitain ajoneuvoja, jotka on rakennettu paitsi sitä varten, myös lisenssillä. Nämä ovat rakenteeltaan lähes identtisiä alkuperäisten Chrysler-mallien kanssa. Walter Percy Chrysler, yksi Chrysler Corporationin perustajista ja kaimaista, perusti vuonna 1925 Manhattanilla sijaitsevan Chrysler Buildingin, jonka hän rakensi, mutta yhtiö ei koskaan omistanut sitä. Chrysler otti tuotemerkit haltuunsa pian sen perustamisen jälkeen vuonna 1928. Dodge, Imperial, DeSoto ja Plymouth tai nyt, ja siitä tuli Yhdysvaltojen kolmanneksi suurin autonvalmistaja. Kun yritys menetti rahaa 1970- ja 1980-luvuilla, Lee Iacocca otettiin mukaan, ja hänen mukanaan menestys. Kuuluisa mainoslause "Jos löydät paremman auton, osta se!" tuli häneltä. Chrysler Newport -malli rakennettiin ensin prototyyppinä, minkä jälkeen sitä laajennettiin täysikokoiseksi malliksi vuodesta 1961 alkaen. Newportin tuotanto kesti vuoteen 1981, jolloin mallia rullasi tuotantolinjalta useissa muunnelmissa, mutta aina V8-moottorilla. Yhteensä Chrysler Newport myytiin noin 2 miljoonaa kertaa, ja siitä tuli tämän automerkin myydyin malli. Sillä välin tuotemerkki teki yhteistyötä Mercedesin kanssa Daimler-Chrysler-konsernissa, mutta se purettiin uudelleen. Tällä hetkellä merkki on osa Fiat Chrysler Automobiles Groupia ja kehittää uusia malleja yhdessä konsernin muiden merkkien kanssa. Löydä oikeat osat Chrysleriisi helposti ja helposti.

Chryslerin huippumallit

Chryslerin autonosia uusiin ja vanhoihin ajoneuvoihin saatavilla kaupasta

On olemassa useita Chrysler-mallilinjoja, jotka ovat erittäin menestyviä nykyään, sekä malleja, jotka ovat saavuttaneet paljon myyntiä aiemmin. Tarjoamme osia nykyisen sarjan Chrysler malleihin, esimerkiksi Chrysler 300 ja 200 sekä Chrysler Grand Voyager. Vanhojen Chrysler-ajoneuvojen autonosia on saatavana PT Cruiseriin tai Crossfire-roadstereihin. Lisäksi tarjoamme varaosia muille ryhmän merkeille, kuten varaosia Plymouthiin tai varaosia Eagleen. Voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi korkeimman laadun, joka täyttää tiukimmatkin vaatimukset, sekä Chrysler-osien että kaikkien muiden merkkien osalta. Lisäksi tietysti hyödyt houkuttelevista hinnoistamme.

Autoosat Chrysleriisi: helppo tilata, nopea toimitus

Lyhyet toimitusajat kaikille Chrysler- ja ei-Chrysler-osille ovat vakiona meillä. Älä odota enää auton osia Chrysleriisi ja tilaa ja maksa nyt turvallisesti ja helposti Motointegrator.fi:stä. Kaikkiaan käytössäsi on yli miljoona varaosaa. Anna hakutoimintomme auttaa sinua löytämään oikeat osat