Varaosat ja tarvikkeet – Citroen

Valitse malli Citroen ja osta sopivat varaosat

Citroen

Citroënin varaosat

Tarjoamme varaosia Citroënille, yhdelle suurimmista ranskalaisista autonvalmistajista, kaikkiin nykyisiin malleihin ja sarjoihin parhaalla laadulla ja laajassa valikoimassa verkkokaupassamme. Citroën ja Peugeot muodostavat PSA-ryhmän, joka muun muassa kehittää uusia malleja yhdessä pitääkseen uusien ajoneuvojen kustannukset kurissa. Siksi monet Citroën-auton osat on sovitettu myös sisarmerkin eri malleihin ja niillä on siksi suuri kysyntä. André Citroën perusti Citroënin vuonna 1919. Tarvittava alkupääoma saatiin tuottamalla sirpaleita ranskalaisille joukkoille ensimmäisen maailmansodan aikana. Citroën Type A oli ensimmäinen massatuotantona valmistettu eurooppalainen auto, sähkökäynnistys ja varapyörä olivat ensimmäisiä ja edistyksellisiä siihen aikaan. Seurasi monia muita Citroënin innovatiivisia ideoita ja kehityshankkeita, kuten autonosien vaihto vuodesta 1920 lähtien tai vuokra-autojen tarjonta. Vuonna 1927 Citroën esittelee 13. kuukausipalkan ja paljon muuta. Vuonna 1922 Citroën type B2 10HP, muunnettu puolitelaketju, ylitti Saharan, mikä osoitti autonvalmistajan luotettavuuden. Kuuluisa "gangsterilimusiini", Traction Avant, on Citroënin ensimmäinen etuvetoauto. 60 vuotta myöhemmin, vuonna 1979, sen silloisin Ranskan vahvin kilpailija Peugeot otti yrityksen lopulta tytäryhtiöksi. Koko historiansa ajan Citroën on valmistanut kulttiautoja. Paras esimerkki tästä on 2CV, joka tunnetaan myös nimellä "ankka". Tämä malli esiteltiin ensimmäisen kerran yleisölle vuonna 1948, ja sitä on myyty yli yhdeksän miljoonaa kappaletta. Yksinkertainen tekniikka oli "ankan" erityispiirre, halpa ylläpitää, ja polttoaineenkulutus pysyi myös taloudellisena. 2CV esiintyi useissa erikoismalleissa, kuten "Charleston" tai "Dolly".

Parhaat Citroën-mallit

Suojaa itsesi nyt: laadukkaat varaosat Citroëniisi

Tarjoamme autonosia nykyisten ja vanhojen sarjojen Citroën-malleihin. Voit esimerkiksi tilata osia Citroën Xsaraan tai catus C3-, C6- ja C4-malleihin. Valikoimastamme löytyy myös varaosia Citroën DS 3, DS 4 ja DS 5 malleihin. Lisäksi voimme toimittaa sinulle osia muille ranskalaisille autonvalmistajille, mukaan lukien peugeotin osia ja tietysti osat kaikkiin Renault-malleihin /u>. Kaikki Citroën-osamme täyttävät korkeimmat laatu- ja sovitustarkkuudet ja sopivat siksi yhtä lailla korjauksiin, kunnostukseen ja huoltoon. Tulet vaikuttumaan myös Citroën-autoosien edullisista hinnoistamme. Valitse esimerkiksi Citroën-autoosi tarvitsemasi auton osat luokista jousitus, valaistus, jäähdytysjärjestelmät tai pakojärjestelmät.

Nopea toimitus aina taattu

Meillä on varastossa yli miljoona osaa Citroënille ja lähes kaikille muille automerkeille. Siksi voimme aina taata lyhyet toimitusajat. Löytääksesi oikeat autonosat Citroën-mallillesi, sinun tarvitsee vain syöttää autosi tiedot hakukenttään. Alla näet kaikki osat, jotka meillä on saatavilla Citroën-autoosi