Varaosat ja tarvikkeet – Dacia

Valitse malli Dacia ja osta sopivat varaosat

Dacia

Dacian osat

Jos etsit osia Dacia-autoihin osoitteessa Motointegrator.fi, olet todennäköisesti yksi viime vuosina menestyneen merkin kasvavasta seuraajajoukosta. Dacian autonosat eivät ole vain halpoja, vaan myös itse ajoneuvot ovat erinomaista vastinetta rahalle. Lisäksi Daciat ovat maailman vakaimpia autoja. Mitä harva tietää: Dacialla on jo erittäin pitkä yrityshistoria, mutta se tuli tunnetuksi tässä maassa vasta muutama vuosi sitten, kun Renault< /u>. Koska ranskalaisen autonvalmistajan tekniikkaa käytetään osittain myös Dacia-autoissa, Dacian varaosat sopivat usein myös vanhempiin Renault-malleihin. Vuosi 1967 merkitsi käännekohtaa romanialaiselle autotehtaalle Dacialle, ranskalainen autonvalmistaja Renault rahoitti ja tuki nykyisen tehtaan modernisointia ja vasta vuotta myöhemmin Dacia 1100, lisenssivalmistus, vierii Renaultin tuotantolinjalta. 8. Dacia 1300:n jälkeen vuonna 1969, niin kutsuttua "Volkswagenia" valmistettiin Romaniasta vuoteen 2004 asti, ja sitä myytiin kaksi miljoonaa kertaa. Seuraavina vuosina käytettiin yhä enemmän romanialaisia ​​osia, kun taas kori ja mekaaniset kokoonpanot toimitettiin edelleen Ranskasta. Yli 1,5 miljoonaa ajoneuvoa on myyty viime vuosina, joten Dacia Logan on hyvällä paikalla. Kompaktiluokan ajoneuvo on Dacia Sandero, joka esiteltiin vuonna 2008, on jo toisessa sukupolvessaan ja sijoittuu kolmanneksi yli miljoonalla mallilla. Myymälässämme tarjoamme kaikki tarvittavat osat Dacia-autoihin sekä osia Hondalle, Mazdalle ja monille muille valmistajille parhaissa olosuhteissa.

Parhaat Dacia-mallit

Dacian varaosat: osta halpaa laatua verkosta

Toimitamme Dacia-osia parhaalla OEM-laadulla, jotka täyttävät korkeimmat istuvuus- ja kestävyysvaatimukset. Käytä Dacia-ajoneuvojen autonosia epäröimättä säännölliseen huoltoon ja kaikenlaisiin korjauksiin. Täältä löydät tietysti osia suosittuun Dacia Duster -maasturiin, mutta myös yhtä haluttuihin Dacia Sanderoon ja Loganiin. Valitse oikeat pakojärjestelmät, sähköosat jousitukseen ja moottoriin ja monista muista luokista valitaksesi helposti tarvitsemasi Dacia-varaosat verkossa. Syöttämällä autosi tiedot voit aina olla varma, että tilaat oikeat varaosat Dacia-autoihin sekä osat peugeotille , Volvo ja muut merkit.

Nopea toimitus parhailla hinnoilla

Motointegrator.fi-sivustolla emme tarjoa vain varaosia Daciaan, vaan myös varaosia merkkeihin, kuten Saab, Istuin ja paljon muuta, tietysti aina vakaalla hinnalla, johon voit luottaa. Joten hanki nyt autonosia Daciaan ja noin miljoona muuta premium-osaa parhaissa olosuhteissa – toimitamme ne nopeasti ja turvallisesti kotiovellesi