Varaosat ja tarvikkeet – Daihatsu

Valitse malli Daihatsu ja osta sopivat varaosat

Daihatsu

Daihatsun varaosat

Osat Daihatsulle, japanilaiselle automerkille, joka oli aiemmin menestynyt Saksassa, on saatavilla myymälästämme kaikkiin suosittuihin malleihin. Pääasiassa pienautojen segmentissä menestyvä yritys ei enää pystynyt ylläpitämään uusien autojen myyntiä Saksassa vuodesta 2013 lähtien tasaisesti laskeneen myynnin vuoksi, mutta Daihatsu-ajoneuvojen autonosia on edelleen saatavilla ja ne ovat yhä suositumpia suuren jo rekisteröityjen ajoneuvojen määrä. Vuodesta 1998 lähtien Toyota-konserni on omistanut suurimman osan Daihatsun osakkeista ja on siten suurelta osin vastuussa uusien mallien kehittämisestä, mutta niitä tarjotaan vain Aasian markkinoilla. Osakan yliopiston professoriryhmä perusti Daihatsun vuonna 1907. Saman vuoden lopulla valmistui 6 hv:n bensiinimoottori, jota seurasi seitsemän vuotta myöhemmin 20 hv:n kaasumoottori. Vasta vuonna 1930 valmistettiin ensimmäinen ajoneuvo, HA-tyyppinen bensiinimoottorilla varustettu ajoneuvo, se oli kolmipyöräinen hyötyajoneuvo. Vuonna 1933 esiteltiin ensimmäinen henkilöauto, myös kolmipyöräinen ajoneuvo. Ensimmäinen nelipyöräinen auto, FA pickup, valmistettiin vasta vuonna 1937, mutta Daihatsu piti silti parempana kolmipyöräistä mallia. Daihatsu Midget pakettiauto valmistettiin vuonna 1957, jota seurasi Midget II vuonna 1996, kapeampi, ketterämpi nelipyöräinen malli, joka sopii paremmin ruuhkaiseen liikennetilaan. Maailman ensimmäisen itsestään regeneroituvan katalysaattorin kehitti Daihatsu ja se esiteltiin suurelle yleisölle vuonna 2002. Vuonna 1980 esiteltiin Daihatsu Mira, ja vuotta myöhemmin se tuli myös Euroopan markkinoille. Pelkästään Saksassa erittäin taloudellista pienautoa myytiin yli 100 000 kappaletta. Varastossamme on laaja valikoima Daihatsu-osia asiakkaillemme, erityisesti vanhempiin ajoneuvoihin.

Parhaat Daihatsu-mallit

Paraslaatuiset Daihatsun autonosat

Verkkokaupastamme löydät muun muassa varaosia Daihatsu Cuoreen tai autonosia Daihatsu Terioihin sekä muihin japanilaisen valmistajan malleihin, jotka kaikki inspiroivat korkealla tuotelaadullaan, kuten sekä houkuttelevilla ominaisuuksillamme.

Paraslaatuiset Daihatsun autonosat

Verkkokaupastamme löydät muun muassa varaosia Daihatsu Cuoreen tai autonosia Daihatsu Terioihin sekä muihin japanilaisen valmistajan malleihin, jotka kaikki inspiroivat korkealla tuotelaadullaan, kuten sekä houkuttelevilla ominaisuuksillamme. Lexuksen osissamme löytyy myös muita ryhmän merkkejä. tuotteen korkea laatu. Meillä on sinulle osia Daihatsu-ajoneuvoihin kaikista asiaankuuluvista osaperheistä. Tämä sisältää ajo- ja jarrujärjestelmän lisäksi ajoneuvon sähköjärjestelmän, jousituksen ja jäähdytysjärjestelmän sekä monia muita alueita. Käytä Daihatsun autonosia ajoneuvosi huoltoon ja satunnaisiin korjauksiin.

Miksi Daihatsun varaosia kannattaa ostaa Motointegrator.fi:stä

Tarjoamme sinulle monia etuja, jotka sinun tulee hyödyntää. Esimerkiksi valikoimassamme ei ole vain lukuisia autonosia Daihatsu-malleihin, vaan yhteensä yli miljoona osaa kaikilta tunnetuilta automerkeiltä. Lyhyet toimitusaikamme ovat myös hyvä syy tilata osat Daihatsuusi Motointegrator.fi:stä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tarjoamme sinulle erilaisia ​​turvallisia maksutapoja ja optimoidun hakuikkunan, mikä tekee Daihatsuusi oikeiden autonosien löytämisestä entistä nopeampaa ja turvallisempaa.