Varaosat ja tarvikkeet – Fiat

Valitse malli Fiat ja osta sopivat varaosat

Fiat

Fiatin osat

Hae nyt myymälästämme varaosia Fiatille, Italian suurimmalle autonvalmistajalle. Fiat on osa Fiat Chrysler -konsernia, kansainvälistä yritystä, joka valmistaa ajoneuvoja sekä siviili- että kaupalliseen käyttöön. Brändi perustettiin vuonna 1899 Lingottossa, Torinon kaupunginosassa. Sinne rakennettiin vuonna 1916 Fiatin autotehdas, jossa valmistettiin yli 80 erilaista automallia sen sulkemiseen saakka vuonna 1982. Tehdas oli tuolloin Euroopan suurin ja edistynein, sillä sillä oli esimerkiksi kattorata. Ensimmäinen valmistettu malli oli 3½ hevosvoimainen 20 yksiköllä, 12 hevosvoimainen lanseerattiin vuonna 1903 ja vietiin välittömästi Ranskaan ja Englantiin sekä Yhdysvaltoihin. Seurasi malli 801 ja vuonna 1922 Superfiat, joka oli varustettu 12 sylinterillä ja 6800 cc:n tilavuudella. Vuonna 1923 Fiat Mefistofele rullasi pois juoksumatolta brittiläisen Ernest Eldridgen ratissa ja asetti maan absoluuttisen nopeusennätyksen 234,980 km/h 12. heinäkuuta 1924. Nelisylinterinen moottori tuli taistelukoneesta. Ensimmäinen maailmansota, teholla noin 320 hv. Auto on ajokunnossa tähän päivään asti. Toinen tunnettu Fiat-malli on Fiat 500, jota kutsutaan myös Topolinoksi ja jota valmistettiin vuosina 1936-1957 ja jota seurasi vuonna 2007 "500":n uusi seuraaja, Fiat Panda. Fiatin menestynein malli on kuitenkin Fiat Uno Type 146, jota on myyty yli 8,8 miljoonaa ajoneuvoa. Vaikka yritys jatkoi korkeaa myyntiä 1950-luvulta 1980-luvulle, sitä seurasi myynnin lasku, mikä vähensi myös Fiatin autonosien kysyntää. Fiat on kuitenkin jo usean vuoden ajan palannut menestyksen tielle kehittämällä houkuttelevia uusia ajoneuvoja, minkä vuoksi Fiat-ajoneuvoihin tarjoamiamme varaosia myydään jälleen paljon useammin. Tarjoamme sinulle oikeat autonosat Fiatillesi edullisin ehdoin ja laadukkaasti, jonka näet.

Fiatin huippumallit

Osta edullisia osia Fiatiin verkosta

Vain muutamia malleja mainitakseni: myymälästämme löydät osia Fiat Pandaan ja Fiat 300:n osia sen monissa uusissa versioissa. Lisäksi meiltä löytyy osia merkin vanhempiin malleihin ja hyötyajoneuvoihin, kuten Fiat Tempraan tai Fiat Fiorinoon. Kuten meiltä voit odottaa, reiluista hinnoistamme huolimatta kaikki Fiat-auton osamme ovat OE-standardeja ja sopivat siten kaikkiin korjauksiin, huoltoihin ja huoltoihin. Pakokaasutekniikan osien lisäksi meiltä löytyy myös autonosia Fiat-autoosi ohjauksen, renkaiden ja pyörän jousituksen alalla sekä osia jarrujärjestelmään tai ajoneuvon sähköjärjestelmään.

Nopeasti toimitetut varaosat – huippulaatua

Miksi odottaa Fiat-auton osia, kun Motointegrator.es tarjoaa lyhyimmät toimitusajat, jopa Ferrari-osille< /u>, < a href=/varaosat-tarvikkeet/chrysler/ >Chryslerin autonosia ja yli miljoona muuta varaosaa. Löydä oikeat osat Fiatillesi nopeasti ja helposti, maksa turvallisesti verkossa ja toimita ne suoraan kotiisi.