Varaosat ja tarvikkeet – Honda

Valitse malli Honda ja osta sopivat varaosat

Honda

Hondan osat

Osat japanilaiselle moottoripyörien ja autojen valmistajalle Hondalle, joka on markkina-arvoltaan toisella sijalla maailmassa, löytyy laajasta valikoimasta Motointegrator.fi-sivustolta. Honda valmistaa pääasiassa autoja ja moottoripyöriä, mutta se on myös maailman suurin moottorinvalmistaja, mikä tarkoittaa, että Hondan autonosien lisäksi myös esimerkiksi tämän merkin perämoottorit löytävät loistavaa myyntiä. Kun Euroopassa keskiluokan ja SUV-segmentti on pääosin Hondan käytössä, Japanissa ja muissa Aasian maissa myynti on erittäin vahvaa myös muissa luokissa. Lisäksi Hondalla on suuri osuus uusien moottoripyörien rekisteröinneistä Saksassa. Sen alku juontaa juurensa 1940-luvun lopulle, jolloin Honda valmisti moottoripyöriä yksinomaan polkupyörien voimanlähteeksi. Honda rajoittui kaksipyöräisiin autoihin ja erikoistui moottoripyörien tuotantoon. 1980- ja 1990-luvuilla Honda hallitsi Former 1:tä moottoritoimituksillaan, ja peräkkäin Honda-tiimi voitti kuusi maailmanmestaruutta. Hondaa pidetään maailman suurimpana moottoripyörävalmistajana. Uutta vuosituhatta kohti Honda oli myös ensimmäinen autonvalmistaja, joka esitteli ASIMO-humanoidirobotin, ja sen jälkeen on käytetty yli 30 Asimoa. Toinen poikkeuksellinen saavutus on olemassa oleva maailmanennätys Honda S2000, joka on valmistettu vuosina 1999-2009, sen voimanlähteenä on turboahduttamaton bensiinimoottori ja suurin litrateho massatuotetussa autossa, lisäksi se tuo 240 hevosvoimaa hevosvoimainen Hondan luksusbrändi - Acura on saatavilla vain Pohjois-Amerikassa ja Hongkongissa. Siksi tarjoamme myymälässämme Hondan autonosien lisäksi laajemman valikoiman Honda-moottoripyörien osia.

Hondan huippumallit

Laadukkaat Hondan osat kohtuulliseen hintaan

Saat muun muassa sopivia autonosia Honda Civiciin, joka on epäilemättä yksi yrityksen historian menestyneimmistä malleista, sillä sitä on valmistettu vuodesta 1972 ja se on jo kymmenennessä sukupolvessaan ja on jo myyty yli 46 miljoonaa kertaa. Mutta myös osat Honda Accordille, urheilukupeelle, ovat osa valikoimaamme, kuten myös kaikkien suosittujen Honda-moottoripyörien osia. Hondan autonosat ovat vain pieni osa myymälässämme saatavilla olevista japanilaisten merkkien varaosista. Tarjoamme myös osia Toyotalle < u>osista Nissanille. Varaosat Honda-ajoneuvoihin sekä kaikki muut tuotevalikoimamme osat täyttävät OEM-standardin ja ovat enemmän kuin kilpailukykyisiä.

Yksi ​​tilaus, monia etuja

Autoosia Hondaasi ei ole saatavilla vain alhaisilla hinnoilla, vaan myös nopeammin. Koska valikoimassamme on yli miljoona osaa, voimme lähettää sinulle oikeat osat Hondaasi heti maksun saatuamme, jotta voit käyttää niitä mahdollisimman pian. Tilaukset myymälässämme ovat täysin turvallisia salattujen maksutapojen ansiosta, ja saat myös 30 päivän palautusoikeuden kaikille käyttämättömille varaosille