Varaosat ja tarvikkeet – Jeep

Valitse malli Jeep ja osta sopivat varaosat

Jeep

Jeepin osat

Jeep-varaosat löydät verkkokaupastamme. Kukapa ei haluaisi ajaa sillä. Klassisesta maastoautokategoriasta löydät yhteensä noin miljoona varaosaa, mukaan lukien Jeep-auton osat.

Suosituimmat Jeep-mallit

Jeep Auto Parts: miten kaikki alkoi

Jeepin alkuperä on toisen maailmansodan vaikeina aikoina. Amerikkalaiset tarvitsivat hyvän mönkijän, joten armeija teki tarjouksen 4x4-maastoautosta. Oli sattumaa, että Bantam-yritys oli vaikeuksissa ja halusi voittaa tämän sopimuksen. Ford Motor Company teki myös sopimuksen Jeepin autonosien kehittämisestä. Ensimmäinen prototyyppi oli nyt kuuluisa "Willys MB", jota muutettiin jälleen armeijaa varten "Willys MA" -tyyliin. Maastoautona Jeepistä tuli sodan päätyttyä siviiliauto. Jo vuonna 1945 ensimmäinen CJ-2A, joka tunnetaan myös nimellä Civilian Jeep, rullasi pois tuotantolinjalta. CJ-sarja eri malleilla jatkui vuoteen 1987 saakka. Merkki on osa Chrysler Group LLC:tä ja kuuluu siten Fiat Chrysler Automobiles -konserniin. Jeep Cherokee (XJ), nykyaikaisen SUV:n edeltäjä, valmistettiin vuosina 1984–2001, ja se oli myydyin malli noin kolmella miljoonalla ajoneuvolla. 2,8-litraisella V6-moottorilla, sitten 4,0-litraisella kuusisylinterisellä moottorilla ja perinteisiä amerikkalaisia ​​jeeppejä pienemmällä versiolla varustettu Cherokee löysi markkinansa Euroopassa.

Jeep Cherokee on yksi tämän hetken suosituimmista autoista. Erinomaisen käsityötaidon ansiosta Grand Cherokee ZG:n kaltaiset mallit ovat olleet osa katukuvaa 1980-luvulta lähtien. Valikoimastamme löydät osia Jeep-autoosi. Tämä sisältää jarrut, pakojärjestelmät, alustan tai tärkeimmät korin osat. Vaikka tarvitset useita pieniä osia Jeeppiin, löydät meiltä kaikki Jeepin osat suodattimista tuulilasinpyyhkimiin.

Toimitamme Jeepin osat nopeasti ja luotettavasti. Jeep auton osamme ovat saatavilla parhaalla laadulla ja edullisin hinnoin verkkokaupastamme. Lisäksi meillä on myös osia oOpel, < u>Ford / Peugeot. Tutustu uusiin Jeep-osiin täällä kanssamme!