Varaosat ja tarvikkeet – Lada

Valitse malli Lada ja osta sopivat varaosat

Lada

Ladan osat

Motointegrator.fi-verkkokaupasta voi tilata osia Venäjän suurimpaan ja menestyneimpään autovalmistajaan Ladaan lukuisiin merkin nykyisiin ja vanhoihin malleihin. Lada perustettiin rautaesiripun aikana entisessä Neuvostoliitossa vuonna 1966, ja se on edelleen Venäjän suurin autonvalmistaja. Renault-Nissan-konsernilla on merkittävä vaikutus mallipolitiikkaan ja siten myös Ladan auton osiin. Renault-Nissan-konsernilla on enemmistöosuus Lada-osakeyhtiöstä ja se on taloudellisesti "kunnostettu" kriisivuoden 2009 jälkeen. Tarjoamme varaosia nykyisten ja aikaisempien mallisukupolvien Lada-ajoneuvoihin laadukkaasti ja kohtuulliseen hintaan.

Parhaat Lada-mallit

Säästä rahaa ja asenna laatua!

Valikoimissamme on varaosia Lada Prioraan, mutta myös muihin malleihin, kuten Lada Kalina II:een tai Lada Nivaan, sekä merkin SUV:iin. Kaikki Lada-mallien autonosat täyttävät OEM-standardin ja sopivat siksi sekä ajoneuvosi korjauksiin että säännölliseen huoltoon. Lada-osien lisäksi meiltä löytyy myös Skoda-osia, Moskvitch-osia ja varaosia moniin muihin automerkkeihin itäblokista ja muualta maailmasta. Tarvitsetpa sitten varaosia Ladaasi pyöränlaakerien vaihtoon, ohjauksen tai jousituksen korjaamiseen tai suodattimien ja tiivisteiden vaihtoon, Motointegratorista löydät aina oikeat auton osat Ladaasi.

Alhaiset hinnat ja lyhyet toimitusajat taataan!

Takaamme paitsi kohtuulliset hinnat Lada-varaosillesi ja miljoonalle muulle autonosalle, myös lyhyet toimitusajat. Koska pidämme varastomme aina ajan tasalla, voimme lähettää sinulle tilatut varaosat Ladaasi heti maksun saatuamme. Ja varmistaaksesi, että et tilaa vääriä Ladan varaosia, kätevä hakukenttämme antaa sinulle mahdollisuuden nähdä vain ne Ladan autonosat, jotka sopivat käytettäväksi autossasi