Varaosat ja tarvikkeet – Mazda

Valitse malli Mazda ja osta sopivat varaosat

Mazda

Mazdan osat

Mazda, yksi "Big Four" -japanilaisista autonvalmistajista, tarjoaa laajan valikoiman autonosia osoitteessa Motointegrator.com. Mazda on edelleen yksi menestyneimmistä aasialaisista merkeistä Euroopassa, minkä vuoksi Mazdan varaosat ovat aina kysyttyjä. Jo vuonna 1920 perustettu yritys erottui vuosikymmenten ajan sillä, että toisin kuin useimmat muut valmistajat, se tuotti useita Wankel-moottoreilla varustettuja malleja sarjassa. Mutta nyt melkein kaikki nykyiset mallit on varustettu mäntämoottorilla. Kesti 40 vuotta ennen kuin ensimmäinen henkilöauto valmistettiin; Mazda oli alun perin huolissaan korkin parantamisesta, ennen kuin se keskittyi koneenosien tuotantoon vuodesta 1928 lähtien ja aloitti myös moottoripyörien valmistuksen vuodesta 1930. Ensimmäinen henkilöauto oli Mazda R360, pieni coupe. 16 hv:n ilmajäähdytteinen kaksiosainen sylinterinen nelitahtimoottori. Mazda 323 rullasi pois tuotantolinjalta vuonna 1977 ja siitä tuli Mazdan myydyin malli yli 10 miljoonalla yksiköllä. Japanissa tämä malli tunnettiin nimellä Mazda Familia, kun kuudennen sukupolven tuotanto lopetettiin vuonna 2003, seuraajamalli on Mazda3, jota myydään Japanissa nimellä Axela. Mazda valmistaa myös urheiluautoja, mukaan lukien vuoden 1978 Mazda RX-7, joissa on Wankel-moottori ja käännettävät ajovalot. RX-7:ää on myyty neljässä sukupolvessa vajaat 900 000 kappaletta. Absoluuttinen bestseller ja Guinnessin ennätyksen haltija on Mazda MX-5, jota on myyty miljoona kappaletta, ja Mazda MX-5 on urheiluautojen historian suosituin roadster. Täältä löydät laajan valikoiman osia Mazda-malleihin molemmilla moottoriversioilla.

Mazdan huippumallit

Autoosat eilisen ja tämän päivän Mazda-malleihin

Yhtiön pitkän perinteen seurauksena Mazdan mallisto on vastaavasti monipuolinen. Verkkokaupastamme löydät Mazdan osia vanhemmista ja menestyneistä mallisarjoista, kuten 323 ja 626, sekä osia uudempien mallien Mazda-ajoneuvoihin, jotka ovat erittäin suosittuja ostajien keskuudessa. Näitä ovat Mazda 6, Mazda 2 ja Mazda MX-5 roadster sekä laaja valikoima osia Hyundaille, Daewoolle ja monille muille aasialaisille automerkeille. Kaikki tarjoamamme Mazdan osat, kuten myös muiden merkkien osat, ovat vähintään alkuperäistä varustetasoa, joten ne sopivat yhtä hyvin huoltoihin, katsastuksiin ja korjauksiin. Tarjoamme Mazdalle autonosia jäähdytysjärjestelmästä vaihteistoon sekä pyörän laakereita, tiivisteitä ja suodattimia lähes kaikkiin merkin malleihin. Ja kaikki tämä parhaissa olosuhteissa, jotta säästät myös ostoksestasi

Hae Mazdan osia nyt ja tilaa suoraan

Sopivia autonosia Mazda-malleihin, mutta myös osia Suzukiin löytyy osoitteesta Nissan ja kaikki tunnetut valmistajat nopeasti ja turvallisesti myymälässämme: sinun tarvitsee vain syöttää ajoneuvosi tiedot hakukenttään ja kaikki Mazdan osat ovat esillä noin miljoonan osan valikoimassamme. Sitten voit yksinkertaisesti lisätä ne ostoskoriin ja toimittaa ne kotiisi nopeasti ja turvallisesti.