Varaosat ja tarvikkeet – Mini

Valitse malli Mini ja osta sopivat varaosat

Mini

Minipalat

Autoosia Miniin, joka on yksi luultavasti useimpien eri valmistajien valmistamista ajoneuvoista, on saatavilla osoitteessa Motointegrator.fi. Nämä vanhemman ja uudemman sukupolven Mini-mallien osat sopivat esimerkiksi Austin Miniin ja Rover Miniin, mutta myös uudempiin malleihin, joita valmistetaan BMW:n johdolla. Täältä löydät myös osia kaikenlaisiin BMW-ajoneuvoihin. . Miniä on valmistanut eri muodoissaan vuodesta 1959, aluksi useat brittiläiset valmistajat (jotkut lisenssillä) ja vuodesta 2001 lähtien BMW Group. Tarjoamme varaosia lähes kaikkien sukupolvien Mini-malleihin.

Suosituimmat minimallit

Autonosat menestyneisiin Mini-malleihin

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman osia Rover Miniin, mutta myös osia Roverille, Jaguarille ja muille brittiläisille merkeille. Tietenkin uuden sukupolven Mini-autoosat ovat erittäin kysyttyjä, yksinkertaisesti siksi, että teillämme ei ole enää paljon vanhempia ajoneuvoja. Muiden mallien joukossa Mini Cabriolet ja Mini Clubvan, BMW:n Mini Onen farmariversio, ovat erittäin suosittuja. Näihin ja muihin malleihin tarjoamme OEM-laatuisia Mini-osia, esimerkiksi pakojärjestelmään, runkoon tai polttoaineen syöttöjärjestelmään, sekä vastaavia suodattimia. Kaikki auton osamme Mini-ajoneuvoihin ovat ehdottoman tarkkoja ja täyttävät korkeimmat kestävyys- ja toimivuusstandardit.

Tilaa suoraan verkosta – parhailla ehdoilla

Osia Miniin, mutta myös VW:n ja Fiatin osia (kuten kaksi kulttimallia Beetle ja Fiat 500) löydät meiltä helposti. Kun syötät nopeasti autosi tiedot, kaikki Mini-autoosi sopivat varaosat tulevat heti näkyviin. Voit sitten valita oikeasta luokasta ja varmistaa, että saat oikeat osat joka kerta, mutta myös säästät rahaa. Hyödyt myös erittäin lyhyistä toimitusajoista kaikille lähes miljoonalle varaosallemme, jotka meillä on aina valmiina