Varaosat ja tarvikkeet – Toyota

Valitse malli Toyota ja osta sopivat varaosat

Toyota

Toyotan osat

Ajatko sinä Toyotaa? Onnittelut, olet hyvässä ja ennen kaikkea erinomaisessa seurassa. Toyota Corolla rullasi ensimmäisen kerran tuotantolinjalta vuonna 1966, ja nyt, 10. sukupolvessaan, se on maailman myydyin auto 40 miljoonalla ajoneuvolla. Jos tarvitset osia Toyotaasi, olet tullut oikeaan paikkaan.

Lähes 80-vuotisen historiansa aikana japanilainen yritys on kasvanut suurimmaksi autonvalmistajaksi ja yhdeksi maailman viiden suurimman yrityksen joukosta. Kaikki alkoi automaattisten kutomakoneiden tuotannosta. Vuonna 1935 valmistettiin ensimmäinen Toyota-malli; 28. elokuuta 1937 perustettiin Toyota Motor Corporation. Sitä seuranneessa sodassa Toyota palveli Japanin armeijaa vain kuorma-autoissa: sota päättyi ennen kuin tuotantolaitoksia pystyttiin pommittamaan.

Emme myy alustan osia, mutta jos etsit osia Toyotallesi, käy verkkosivuillamme.

Progressivismi, yrittäjähenki ja innovaatiohalu muuttivat tämän kerran aliarvioidun yrityksen nopeasti pelätyksi kilpailijaksi. Länsimaiset yritykset eivät yksinkertaisesti pysyneet perässä, kun Toyota vastasi pienten, polttoainetehokkaiden autojen kysyntään öljykriisin varjossa 1970-luvun puolivälissä.

Osallistumiseen ja avoimeen keskusteluun perustuvan eteenpäin katsovan yrityskulttuurin ansiosta Toyota on pystynyt täyttämään korkeat laatuvaatimukset ja rakentamaan kestäviä ajoneuvoja alusta alkaen. Luksusautomerkki Lexus esiteltiin vuonna 1989, ensimmäiset hybridikäyttöiset mallit tarjottiin, ja yritys keskittyi ajoneuvoihin, joiden polttoaineenkulutus ja päästöt ovat alhaisemmat. Toyota Prius seurasi vuonna 1997 Hybrid Synergy Drivella, nyt kolmannella sukupolvellaan ja myydyimpien listoilla yli 3,6 miljoonalla mallilla.

Korkeat standardit koskevat myös varastossamme olevia Toyotan autonosia

Jos tarvitset osia Toyotaasi, olet tullut oikeaan paikkaan. Noudatamme japanilaisten korkeaa filosofiaa ja toimitamme vain korkealaatuisia varaosia. Täältä löydät ilmansuodattimet, jarrupalat, jousitukset tai lamput, mutta myös huippuhintaan. Jos ostat Toyotan autonosia muualta, voit vahingoittaa laadukasta ajoneuvoasi halvoilla tuotteilla.

Ole varma ja osta varaosat kaikkiin Toyota-malleihin meiltä. Myös muiden merkkien asiakkaat luottavat monivuotiseen kokemukseemme. Yli miljoona osaa Toyotalle, VW:lle, Audi, BMW / Opel Olemme yksi Internetin kokeneimmista jälleenmyyjistä.

Oletko tyytyväinen Yariksen polttoainetalouteen vai ajatko tilavalla Avensisillä? Tee palvelus itsellesi ja autollesi ja osta meiltä laadukkaat osat Toyotallesi. Vaikka ajaisit Priuksella, Lexuksella tai Land Cruiserilla, sinun tulee silti ostaa Toyotan valmistamia autonosia osoitteesta www.motointegrator.fi.

Toyotan parhaat mallit