Matkailuautosesonki 2024

Istuinpäälliset

(löytyi 2 tulosta)

Oletko juuri ostanut uuden auton ja etsit nyt käytännöllisiä istuinsuojia autoon? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan Motointegrator-verkkokaupassamme. Kerromme, mihin autojen istuinsuojukset soveltuvat ja mitä niitä ostaessasi kannattaa huomioida. Kaikki istuinsuojat eivät ole samanlaisia.

Näytä vain:
  • poista kaikki suodattimet
  • Autoon sopivat tuotteet: Renault TRAFIC II Lava / alusta (EL) 2.5 dCi, teho: 114 hv/84 kW (vaihda)
    Ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin, tarkista tuoteselosteesta mahdolliset ajoneuvosta riippuvat rajoitukset ja tuoteominaisuudet varmistaaksesi, että valitsemasi tuote sopii ajoneuvoosi.
Sijoituskriteerit
Istuinpäällinen MAMMOOTH MMT CP30102
Valmistaja:   CARPASSION
Valmistajan numero:   MMT CP30102
23,62 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Istuinpäällinen MAMMOOTH MMT CP30112
Valmistaja:   CARPASSION
Valmistajan numero:   MMT CP30112
28,05 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää

Eri päällysmateriaalit eivät ainoastaan näytä erilaisilta, vaan ne myös tuntuvat erilaisilta. Esimerkiksi karitsannahasta valmistettujen auton istuinsuojien etuna on, että niillä on viilentävä vaikutus kesällä ja lämmittävä vaikutus talvella. Nahkaiset auton istuinsuojukset ovat puolestaan erityisen jalon näköisiä. Kun autosi uudet istuinsuojukset on valmistettu keinonahasta, voit olla varma, että niiden valmistuksessa ei ole käytetty aitoja eläinten nahkoja. Ja jos uudet auton istuinsuojukset ovat yleispäteviä, niiden etuna on monikerroksinen käytettävyys eri malleissa.

Jos matkustat usein lastesi kanssa perheautossa, synteettisistä kankaista valmistettu turvaistuimen suojus on järkevää. Ne on helppo pestä, mikä helpottaa tahrojen poistamista. Auton istuinsuojukset sopivat tietenkin myös alkuperäisten suojusten suojaamiseen. Tämä auttaa sinua pitämään jälleenmyyntiarvon mahdollisimman korkeana. Auto, jossa ei ole tahroja eikä auringonvalon haalistamia suojuksia, voidaan myydä paljon korkeampaan hintaan kuin muut mallit. Koska auton istuinsuojukset ovat myös visuaalisesti houkuttelevia, niiden ostaminen antaa sinulle myös mahdollisuuden suunnitella autosi haluamallasi tavalla. Lukuisat auton omistajat käyttävät tätä näkökulmaa antaakseen autolleen yksilöllisen ilmeen.

Voit ostaa auton istuinsuojia joko perinteisellä tavalla yleissuojina tai teettää ne mittatilaustyönä. Ero on ilmeinen. Yleispäällysteet on valmistettu siten, että ne voidaan asentaa useiden eri ajoneuvojen verhoiluun. Tämä ratkaisu ei kuitenkaan välttämättä ole ihanteellinen. Istuvuus voi olla epätyydyttävä, ja aukot esimerkiksi pääntukia varten on leikattava itse. Jos käytät autossasi mittatilaustyönä valmistettuja istuinsuojia, tiedät varmasti, että ne istuvat 100-prosenttisesti. Jos takaistuimet on jaettu ja niitä voidaan siirtää erikseen, nämä suojukset ovat juuri sopivat. Kun istuimet on päällystetty mittatilaustyönä tehdyillä istuinsuojilla, alkuperäisestä kankaasta ei ole enää jälkeäkään. Suojaus on siis optimaalinen. Vastaavat aukot on myös integroitu, joten sinun ei tarvitse säätää mitään itse.

Mitä sinun tulisi huomioida ostaessasi istuinsuojia?

Jos istuinten sivutukien yhteydessä on turvatyynyt, varmista, että uusissa istuinsuojissa on asianmukainen viimeistely. Jos kyseessä on niin sanottu kasetti-ilmatyyny, kannessa on oltava vastaava reikä muovisuojan paikalla. Muuten turvatyynyn avautuminen kestää liian kauan, kun se aktivoituu. Jos kyseessä on saumausturvatyyny, riittää, että kannessa on vastaava reikä. Tämä ennalta määritetty katkeamiskohta ei estä turvatyynyn toimintaa, kun se aktivoituu.

Kun asennat uusia istuinsuojia autoon, on suositeltavaa varmistaa, että saumat ovat täsmälleen alkuperäisten istuinten saumojen kohdalla. Kiinnitä lisäksi huomiota siihen, miten turvatyynyjen sivusaumat on integroitu. On ehdottomasti vältettävä väärän istuimen suojaamista istuinsuojalla, joka voi estää turvatyynyn avautumisen hätätilanteessa. Kasettiturvatyynyn suojusta ei saa peittää auton istuimen suojuksella.

Jos autossasi on erikoisvarusteita, lue tuotekuvaus huolellisesti. Mutta mitä kaikkea lasketaan erikoisvarusteiksi? Esimerkiksi

  • Lannerangan tuki
  • Karttataskut
  • Turvavyölaatikko

Vastaavat aukot on sitten työstettävä istuinsuojiin, jotta kaikki voi löytää alkuperäisen käyttötarkoituksensa.

Jos haluat, että auton istuinsuojukset valmistetaan yksittäisistä kankaista, jotta voit itse valita kankaiden ja värien yhdistelmän, räätälöidyt auton istuinsuojukset ovat oikea valinta sinulle.

Auton istuinsuojukset Motointegratorin verkkokaupasta

Autosi alkuperäisten päällysteiden suojaamiseksi on suositeltavaa ostaa laadukkaat istuinsuojat. Motointegratorin verkkokaupasta löydät suuren valikoiman laadukkaita tuotteita. Yli 5 miljoonaa varaosaa ja tarviketta ajoneuvoosi, joten löydät varmasti etsimäsi. Näin varmistetaan korkea asiakastyytyväisyys.

Jos sinulla on kuitenkin kysyttävää eri tuotteista, asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Tilaa uudet auton istuinsuojukset meiltä, ja me toimitamme ne nopeasti 2-4 arkipäivän kuluessa. Jos tuotteet eivät vastoin odotuksiasi vastaa odotuksiasi, käytä palautuspalveluamme. On monia syitä varustaa autosi turvaistuinsuojilla, matkustitpa sitten lasten tai koiran kanssa.