Raitisilmasuodattimet

Litteät ruuvimeisselit

(löytyi 62 tulosta)

Määritelmän mukaan litteäteräiset ruuvimeisselit, jotka tunnetaan myös nimellä ruuvimeisselit, ovat mekaanisia työkaluja, joita käytetään ruuvien kääntämiseen materiaaliin tai materiaalista ulos. Kahvasta ja terästä koostuvat litteäteräiset ruuvimeisselit ovat nopeasti käyttövalmiita ja korvaamattomia apuvälineitä omassa työpajassa. Motointegrator-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman ruuvimeisseleitä monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Varaosat BREMBO
Sijoituskriteerit
Uraruuvimeisseli TOPTUL 3 mm (eristetty) 162mm
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   FAEB0308
9,05 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Uraruuvimeisseli TOPTUL 6.5 mm, Pituus: 400mm
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   FACB6E40
12,94 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Uraruuvimeisseli TOPTUL 6.5 mm, Pituus: 150mm, vahvistettu kahva
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   FAGB6E15
13,27 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Ruuvimeisseli litteä HANS 0410M5-5
Valmistaja:   HANS
Valmistajan numero:   0410M5-5
13,49 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Uraruuvimeisseli TOPTUL 6.5 mm, Pituus: 25mm
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   FABB6E03
9,59 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Uraruuvimeisseli HANS 8 mm, Pituus: 150mm
Valmistaja:   HANS
Valmistajan numero:   0516M8-06
22,38 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Uraruuvimeisseli TOPTUL 8 mm, Pituus: 175mm, vahvistettu kahva
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   FAGB0818
13,49 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Uraruuvimeisseli TOPTUL 5.5 mm, Pituus: 25mm
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   FABB5E03
8,62 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Uraruuvimeisseli TOPTUL 5.5 mm (eristetty) 125mm
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   FAEB0818
9,91 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Uraruuvimeisseli TOPTUL 6.5 mm, Pituus: 200mm
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   FAAB6E20
9,91 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Uraruuvimeisseli TOPTUL FAGE0510
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   FAGE0510
2,78 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
12,99 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Uraruuvimeisseli HANS 6.5 mm, Pituus: 150mm
Valmistaja:   HANS
Valmistajan numero:   0516M6-06
13,93 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
13,06 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Uraruuvimeisseli TOPTUL 6.5 mm (eristetty) 150mm
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   FAEB5E13
9,05 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää

Apuri kaikille automekaanikoille

Jo aiemmin ruuvimeisseli oli jokaisen automekaanikon välttämätön ja luotettava työkalu. Olipa kyse sitten osien purkamisesta, osien kokoamisesta tai kaasuttimen säätämisestä. Vaikka nykypäivän automallit ovat paljon monimutkaisempia kuin 30 tai jopa 40 vuotta sitten, ruuvimeisselin merkitys ei ole muuttunut. Se kuuluu edelleen jokaiseen hyvin varusteltuun harrastekorjaamoon, ja se on ykkösväline ajoneuvon pienissä korjauksissa tai säädöissä. Litteäteräistä ruuvimeisseliä voidaan käyttää monilla ajoneuvotekniikan osa-alueilla. Ilman sitä useimpia osia ei voida irrottaa tai kiinnittää ajoneuvoon. Monet osat ruuvataan yhteen useita kertoja. Litteäteräistä ruuvimeisseliä voidaan käyttää myös ajoneuvojen säätöjen tekemiseen. Tunnetuin näistä on kaasuttimen säätö, jossa ilman ja polttoaineen suhdetta voidaan säätää litteäteräisellä ruuvimeisselillä. Jos hapen ja polttoaineen seos on liian voimakas, polttomoottori tuottaa enemmän tehoa, mutta polttoaineen kulutus ja materiaalien kuluminen kasvavat eksponentiaalisesti. Näin voidaan kuitenkin saavuttaa suurimmat tehoarvot. Kaasuttimen oikea säätäminen litteäteräisellä ruuvimeisselillä tuo siis odottamattomia etuja. Optimaalisesti säädetyillä kaasuttimilla saavutetaan polttomoottorin ja koko ajoneuvon paras suorituskyky pienimmällä polttoaineen kulutuksella.

Ajovalot voidaan kuitenkin säätää oikein myös litteäteräisellä ruuvimeisselillä. Tämä on tarpeen, jos ajovalot ovat menneet vinoon tai ajoneuvo on raskaasti kuormitettu. Väärin säädetyt ajovalot voivat häikäistä vastaantulevaa liikennettä, heikentää huomattavasti omaa näkyvyyttäsi yöllä ajettaessa ja yleensä lisätä onnettomuusriskiä. Tarkista ajovalot säännöllisesti ja varo myös merkkejä vastaantulevasta liikenteestä. Ne voivat olla ensimmäinen merkki siitä, että ajovalot eivät ole oikein säädetty ja häikäisevät vastaantulevia ajoneuvoja. Litteäteräisellä ruuvimeisselillä pääset käsiksi ylempään ruuviin tai ajoneuvomallista riippuen pultteihin ja voit siten säätää ajovalot pystysuoraan. Sivuruuvien avulla voit säätää ajovalaisimen vaakakentän uudelleen litteäteräisellä ruuvimeisselillä.

Jos litteäteräinen ruuvimeisseli rikkoutuu, ajoneuvon korjaus- tai huoltotoimenpiteet ovat hyvin rajalliset. Ota varotoimet käyttöön ja tilaa valikoitu valikoima litteäteräisiä ruuvimeisseleitä. Näin varmistat, että sinulla on ihanteelliset varusteet kaikkia tilanteita varten.

Litteitä ruuvimeisseleitä on saatavana kaikissa mahdollisissa pituuksissa ja kaikenlaisilla lisälaitteilla. Olivatpa ruuvit sitten ura-, Phillips- tai Torx-ruuveja - laajalla valikoimallamme huippumerkkejä voimme vastata kaikkiin harraste- ja ammattikorjaamojen tarpeisiin. Tarjoamme korkealaatuisia ruuvinvääntimiä.

Kaikki ruuvimeisselit eivät ole samanlaisia

Valikoimaamme kuuluvat tietenkin yleisimmät litteäteräiset ruuvinvääntimet. Tässä on pieni yleiskatsaus:

Eristämättömät litteäteräiset ruuvimeisselit soveltuvat käytettäväksi ei-sähköisten komponenttien päällä tai niiden läheisyydessä. Ne ovat yleisin litteäteräisten ruuvimeisseleiden muoto, ja niitä käytetään useimmiten.

Litteäteräisten ruuvimeisseleiden tyyppien lisäksi on tärkeää, minkä tyyppistä ruuvia on tarkoitus ruuvata sisään tai irrottaa. Tätä varten ruuvimeisselin päässä on erilaisia kärkiä.

Torx-ruuvimeisseli

Torx-ruuvimeisselit ovat erikoisruuvimeisseleitä, joita käytetään usein auto- ja sähköteollisuudessa. Ruuveissa on kuusikärkinen pää, joka muistuttaa tähteä, ja niitä voi löysätä tai kiristää vain tällä ruuvimeisselillä.

Uraruuvimeisseli

Tämä ruuvimeisseli on yksi kaikkein vanhimmista. Uraruuvinvääntimiä on saatavana eri kokoisina, jotta ne sopivat jokaiseen ruuviin, ja myös eri pituisina, jotta ne yltävät syvempiin ruuveihin. On tärkeää valita oikea koko, jotta voimansiirto olisi mahdollisimman suuri.

Ristipääruuvimeisseli

Uraruuvimeisselin tavoin myös ristipääruuvimeisseli on yksi tunnetuimmista litteistä ruuvimeisseleistä. ristipääruuvit ovat uraruuvien ohella yleisimmin käytettyjä ruuveja, joten jokaisessa korjaamossa pitäisi olla kokoelma erikokoisia ruuveja.

Hienomekaaninen ruuvimeisseli

Hienomekaanisia ruuvimeisseleitä tarvitaan usein herkkien osien käsittelyyn, koska ruuvit ovat filigraaneja. Autoteollisuudessa tämä tarkoittaa usein työskentelyä sähköisten tai tietokoneistettujen komponenttien kanssa. Niitä on saatavana erikokoisina ja erilaisilla kärjillä, riippuen käytettävästä ruuvista. Mekatroniikkainsinöörit käyttävät niitä usein.

Eristetyt litteäteräiset ruuvinvääntimet / VDE-ruuvinvääntimet

Tämä tyyppi on erikoismuoto, ja se on kaikilta osin samanlainen kuin tavalliset litteät ruuvimeisselit. Erona on terän eristys, joka ulottuu yleensä kahvasta terän yli terän kärkeen. Tämä eristys estää terää johtumasta ja suojaa siten ruuvimeisseliä sähkövaaroilta. Ostettaessa on tärkeää, että nämä ruuvimeisselit ovat testattuja sähköiskun vaaran välttämiseksi. VDE-ruuvinvääntimemme ovat testattuja ja täyttävät kaikki sovellettavat DIN-standardit.

Tilaa litteäteräiset ruuvimeisselit Motointegratorin verkkokaupasta.

Palkittu verkkokauppamme tarjoaa noin 5 miljoonaa varaosaa kaikkiin automerkkeihin. Näihin kuuluvat litteäteräiset ruuvinvääntimet lukuisilta huippumerkeiltä. Hyödy valmistajien HANS tai TOPTUL laadusta. Tarjoamme näitä tuotteita edulliseen hintaan. Testaa salamannopea toimituksemme ja tule seuraavaksi tyytyväiseksi asiakkaaksemme.