Erikoistarjous - pakettiauto

Lumiketjut

(löytyi 153 tulosta)

Osta lumiketjuja verkossa

Tietyillä alueilla ja talvilomilla lumiketjut ovat ehdottoman välttämätön osa auton täydellistä talvivarustusta. Talvitieolosuhteissa talvirenkaat, vaikka ne olisivat uudet tai erinomaisessa kunnossa, eivät useinkaan enää riitä. Voimakkaasti lumisilla, jäisillä tai liukkailla teillä liikenteen eteneminen vaikeutuu, mutta myös liikenneturvallisuus on suuressa vaarassa. Tällaisissa tilanteissa on tärkeää varautua hyvillä lumiketjuilla, jotka on hyvä pitää aina talven aikana tavaratilassa. Näin olet varautunut hätätilanteisiin ja pääset perille turvallisesti myös kaikkein epäsuotuisimmissa tieolosuhteissa.

Sijoituskriteerit
Lumiketjut JOPE 4x4/460, 2 Kappale
Valmistaja:   JOPE
Indeksi:   4X4/460
117,43 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Lumiketjut JOPE E9/60, 2 Kappale
Valmistaja:   JOPE
Indeksi:   E9/60
50,63 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Lumiketjut PEWAG CERVINO CL91S, 2 Kappale
Valmistaja:   PEWAG
Indeksi:   CERVINO CL91S
276,23 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulutIlmainen toimitus
2-4 arkipäivää
Lumiketjut JOPE 4x4/410, 2 Kappale
Valmistaja:   JOPE
Indeksi:   4X4/410
114,75 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Lumiketjut JOPE 4x4/470, 2 Kappale
Valmistaja:   JOPE
Indeksi:   4X4/470
123,65 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Kuorma-auton lumiketjut JOPE E3000/595, 2 Kappale
Valmistaja:   JOPE
Indeksi:   E3000/595
216,11 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulutIlmainen toimitus
2-4 arkipäivää
Lumiketjut JOPE E9/50, 2 Kappale
Valmistaja:   JOPE
Indeksi:   E9/50
50,62 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Lumiketjut JOPE 4x4/390, 2 Kappale
Valmistaja:   JOPE
Indeksi:   4X4/390
109,32 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Lumiketjut JOPE 4x4/360, 2 Kappale
Valmistaja:   JOPE
Indeksi:   4X4/360
82,59 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Lumiketjut JOPE 4x4/450, 2 Kappale
Valmistaja:   JOPE
Indeksi:   4X4/450
112,93 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Lumiketjut JOPE E9/120, 2 Kappale
Valmistaja:   JOPE
Indeksi:   E9/120
60,49 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Lumiketjut JOPE E9/20, 2 Kappale
Valmistaja:   JOPE
Indeksi:   E9/20
50,62 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Lumiketjut JOPE E3000/580, 2 Kappale
Valmistaja:   JOPE
Indeksi:   E3000/580
254,78 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulutIlmainen toimitus
2-4 arkipäivää
Lumiketjut JOPE E9/90, 2 Kappale
Valmistaja:   JOPE
Indeksi:   E9/90
57,43 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Lumiketju MAMMOOTH MMT 4X4/460
Valmistaja:   MAMMOOTH
Indeksi:   MMT 4X4/460
106,72 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää

Lumiketjuilla pääset turvallisesti läpi talven

Lumiketjut ovat perustavanlaatuinen ajoapuväline erittäin epäsuotuisissa tieolosuhteissa, kuten paksussa lumipeitteessä, jäässä tai sohjossa. Kun moottoriajoneuvon pyöriin asennetaan nämä erikoisketjut, niiden vetokyky paranee huomattavasti tällaisissa olosuhteissa, mikä helpottaa etenemistä ja parantaa myös ohjauskykyä ja ajoturvallisuutta.

Alun perin täysimittaiset lumiketjut jaettiin telaketjuihin, joiden lenkit kulkevat pituussuunnassa ja kiinnitetään ohjaavan akselin pyöriin, ja vetoketjuihin, joiden lenkit kulkevat kulutuspinnan poikki ja kiinnitetään vetoakselin (tai molempien vetoakselien) pyöriin. Useimmat nykyisin myytävät henkilöautojen lumiketjumallit ovat telaketjun ja vetoketjun yhdistelmiä, ja ne koostuvat sekä kulutuspinnan poikki kulkevista että pituussuunnassa kulkevista ketjuosista. Pitkittäiset osat ohjaavat pyöriä vakaammin pituussuunnassa ja estävät niitä liukumasta sivulle, kun taas poikittaiset ketjut tarjoavat enemmän pitoa ja estävät pyörien liukumista, mikä helpottaa liikkeellelähtöä ja etenemistä liukkaissa olosuhteissa.

Lumiketjut on yleensä valmistettu karkaistusta teräksestä, mutta ne voivat sisältää myös muovi- tai tekstiilielementtejä. Kulmikkaat ketjulenkit parantavat kitkankestävyyttä. Lumiketjuissa on kuitenkin usein myös pyöreitä lenkkejä, jotka on suunniteltu irrottamaan lunta ketjusta ajon aikana.

Lumiketjujen asettaminen oikein

Vuoristoalueilla lumiketjut ovat usein pakollisia talvella, mistä on ilmoitettu kyltillä: Kuvassa on rengas, johon on kiinnitetty lumiketjut, valkoisena sinisellä pohjalla. Viimeistään tässä vaiheessa mukaan ottamasi lumiketjut on otettava tavaratilasta ja asennettava. Jos lumiketjujen käyttö on pakollista, vetävien akselien pyörät on aina varustettava lumiketjuilla. On kuitenkin aina parempi asentaa ketjut kaikkiin pyöriin.

Toisaalta on huomattava, että lumiketjuja ei saa asentaa kesärenkaiden päälle vain korvaamaan puuttuvia talvirenkaita. Jos tie ei ole täysin lumen tai jään peitossa, lumiketjut voivat aiheuttaa huomattavia vaurioita tielle.

Tarkista ennen lumiketjujen asentamista, että ajoneuvon pyöräkoteloissa on riittävästi tilaa, sillä muuten ketju voi vahingoittaa ajoneuvoa. Lumiketjujen asentamiseen ajoneuvoosi liittyvät yksittäiset vaiheet voivat vaihdella huomattavasti mallista riippuen. Niiden asentamisessa on parasta noudattaa valmistajan ohjeita!

Jos ajoneuvossasi on ESP tai ASR, nämä järjestelmät voivat häiritä lumiketjujen toimintaa. Jäässä tai lumessa kaivautuminen edellyttää, että pyörät pystyvät pyörimään hieman. Tässä tapauksessa voi olla järkevää kytkeä ESP/ASR pois päältä. Ajonopeus lumiketjujen kanssa on aina sovitettava sen mukaan; Saksassa sovelletaan tässä yhteydessä 50 km/h:n enimmäisnopeutta.

Osta lumiketjuja halvalla verkossa Motointegratorilta

Etsitkö täydellisiä lumiketjuja autosi talvivarusteisiin? Motointegratorin verkkokauppa tarjoaa sinulle laajan valikoiman korkealaatuisia Varaosat ja Tarvikkeet ja lumiketjut huippuhintaan! Tunnettujen tuotemerkkien, kuten JOPE:n, lumiketjuille on ominaista korkealaatuinen työstö, helppo käsiteltävyys ja erinomaiset ajo-ominaisuudet. Seostettu nikkeli-mangaaniteräs, jossa on erityinen korroosiosuojaus, takaa luotettavuuden ja kestävyyden. Ketjut on myös erittäin helppo kiinnittää ilman ajoneuvon siirtämistä. Motointegratorin lumiketjut vievät sinut turvallisesti läpi talven!