Erikoistarjous - pakettiauto

Pölykapselit

(löytyi 76 tulosta)

Visuaalinen koriste-elementti ja vanteiden suoja: Vanteet eivät ole pakollinen osa ajoneuvoa. Silti tuskin yksikään autoilija jää ilman älykkäitä muotoiluja, jotka tekevät suuren visuaalisen eron jopa verrattain pienellä rahalla. Motointegratorilta löydät laajan valikoiman napapihtejä VW:hen, Audiin tai muuhun merkkiin, olipa kyse sitten VW:stä, Audista tai muusta merkistä.

Sijoituskriteerit
Pyörännavan suojus PETERS 007.007-00
Valmistaja:   PETERS
Indeksi:   007.007-00
30,65 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Pidike PETERS 007.041-20
Valmistaja:   PETERS
Indeksi:   007.041-20
9,74 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Koristesuojus, renkaat COVIND 038/710
Valmistaja:   COVIND
Indeksi:   038/710
15,49 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Pölykapseli CLAMP CL22.5HF-COV EX
Valmistaja:   CLAMP
Indeksi:   CL22.5HF-COV EX
59,44 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Pölykapseli CLAMP CL8FULL
Valmistaja:   CLAMP
Indeksi:   CL8FULL
28,53 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Pölykapseli CLAMP CL22.5HR-CAPS
Valmistaja:   CLAMP
Indeksi:   CL22.5HR-CAPS
143,68 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Pölykapseli CLAMP CL22.5HR-COV
Valmistaja:   CLAMP
Indeksi:   CL22.5HR-COV
76,09 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Pölykapseli CLAMP CL17.5HF-COV EX.LX
Valmistaja:   CLAMP
Indeksi:   CL17.5HF-COV EX.LX
59,26 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Pölykapseli CLAMP CL22.5HR-COV LX
Valmistaja:   CLAMP
Indeksi:   CL22.5HR-COV LX
103,03 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Pölykapseli CLAMP CL17.5HF-COV EX
Valmistaja:   CLAMP
Indeksi:   CL17.5HF-COV EX
44,84 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Pölykapseli CLAMP CL17.5HR-COV VE.LX
Valmistaja:   CLAMP
Indeksi:   CL17.5HR-COV VE.LX
76,62 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Pölykapseli CLAMP CL6HOLE
Valmistaja:   CLAMP
Indeksi:   CL6HOLE
31,64 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Pölykapseli PETERS 037.080-00A
Valmistaja:   PETERS
Indeksi:   037.080-00
59,99 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Pölykapseli MAMMOOTH MMT A112 2041 17 zoll
Valmistaja:   MAMMOOTH
Indeksi:   MMT A112 2041 17"
27,96 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Pölykapseli MAMMOOTH MMT A112 2041B 16 zoll
Valmistaja:   MAMMOOTH
Indeksi:   MMT A112 2041B 16"
24,83 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää

Mitä ovat nokkapellit?

Nokkapeitteet ovat muovisia suojuksia, jotka asetetaan auton renkaiden teräsvanteille. Tätä varten ne on varustettu kiristysrenkaalla, joka pitää ne tukevasti kiinni teräsvanteissa. Nokkakorkkien avulla voit muuttaa ajoneuvosi ulkonäköä merkittävästi ja luoda vaikutelman, että se on varustettu korkealaatuisilla alumiinivanteilla.

Navan korkin materiaali: aina muovi

Navan korkit on aina valmistettu muovista. Kaikille tyypeille on yhteistä, että ne eivät lohkeile. Tämä tarkoittaa, että ne eivät voi aiheuttaa suuria vahinkoja, jos ne katoavat tieliikenteessä. Valmistajat käyttävät nokkakorkkien valmistuksessa erityyppisiä muoveja, jotka eroavat toisistaan ominaisuuksiltaan:

 • Polypropeeni: Tämä yksinkertainen versio nokkakoteloista on erityisen edullinen ja silti yllättävän kestävä. Ennen pitkää materiaali kuitenkin haurastuu.
 • ABS-muovi: Akryylinitriili-butadieeni-styreenikopolymeereille on ominaista niiden suuri stabiilisuus sekä valtava iskunkestävyys ja naarmuuntumiskyky. Ne ovat säänkestäviä eivätkä kovin joustavia.
 • Nailon: Nylonista valmistetut nokkapellit ovat erityisen kestäviä ja kestäviä. Ne eivät rikkoudu, joten iskut eivät voi vahingoittaa niitä. Nämä nokkakorkit kestävät myös sääolosuhteita ongelmitta.

On olemassa myös erityisestä kumiseoksesta valmistettuja napasuojia. Nämä mallit ovat joustavia ja joustavia.

Nokkakorkkien edut

Nokkapellillä on useita etuja:

 • Suojaus: Navan suojukset peittävät teräsvanteen ja suojaavat sitä siten lialta, roiskevedeltä ja tiesuolalta. Lisäksi reunakiveykseen törmätessä vain helposti vaihdettavat vanteen suojukset naarmuuntuvat vanteen sijaan.
 • Säästöt: Navan korkit voivat vaikuttaa myönteisesti renkaiden ilmanvastukseen. Tämä tarkoittaa, että ajoneuvo saattaa jopa kuluttaa vähemmän polttoainetta.
 • Optiikka: Uusilla nokkapelleillä voit muuttaa autosi ulkonäköä hyvin nopeasti. Etkö pidä siitä enää? Vaihda sitten pyöränkotelot muutamalla helpolla toimenpiteellä.

Navan korkkien ostaminen: Miten löydät oikean koon?

Haluatko vaihtaa autosi nokkakorkit? Silloin on parasta tilata uusi sarja Motointegratorin verkkokaupasta. Mutta mitkä mallit todella sopivat autoosi? Pitäisikö sen olla 16 tuuman vai 14 tuuman nokkakorkit? Itse asiassa renkaiden mitoista riippuu, mitkä nokkakannet sopivat vanteen kokoon. Voit valita 12-17 tuuman kokoisia napapihtejä.

Helpoin tapa selvittää pyöränkoristeiden oikea koko on tarkistaa auton renkaissa oleva merkintä. Sieltä löydät esimerkiksi merkinnän "165/50 R15" tai "125/70 R16". R-kirjaimen perässä oleva numero ilmaisee renkaiden koon tuumina. Nämä tiedot ovat ratkaisevia sen suhteen, minkä kokoinen navan korkki sinun tulisi tilata.

Esimerkki: Renkaidesi koko on kumin kohdalla "175/50 R15". Merkintä "R15" antaa ratkaisevan vihjeen: tarvitset halkaisijaltaan 15 tuuman napapihtejä.

Vinkkejä nokkakorkkien oikeaan ulkonäköön

Seosvanteet ovat visuaalisesti paljon houkuttelevammat kuin perinteiset teräsvanteet. Siksi monet napakorvakkeet jäljittelevät alumiinivanteiden ulkonäköä ja antavat ajoneuvolle laadukkaan ja harmonisen ulkonäön. Suosittuja ovat urheilulliset vanteet, joissa on aerodynaamisia elementtejä, ja napakatteet, joissa on muutama leveämpi tai jopa kaksitoista tai useampi kapea pyöränkehä. Motointegrator-valikoimaa täydentävät 1950-luvun vilkkuvan kromin näköiset pyöränkotelot ja hillityt mallit.

Värin osalta voit valita ajoneuvoosi monenlaiset nokkakorkit. Useimmat vakiomallit ovat joko hopeisia tai harmaita. Tarjolla on kuitenkin myös jännittäviä malleja trendikkäässä mustassa hiilikuituisessa ulkoasussa, joissa on kultaisia koristeellisia raitoja, värikäs kokopainatus tai väriyhdistelmiä, kuten musta-oranssi tai musta-sininen.

 • Vinkki : Samoin kuin vöiden ja kenkien yhdistelmässä, hieno väriefekti syntyy, jos sovitat rengaskorkkien värin auton istuinten väriin. Vaihtoehtoisesti voit valita ne auton maalia vastaaviksi.

Nokkakorkkien vaihtaminen: näin helppoa se on

Voit helposti vaihtaa autosi pyöränkotelot itse. Kiinnitysmekanismien ansiosta niiden asentaminen on lastenleikkiä. Jos pyöränsuojukset on jo asennettu, poista ne ensin. Toimi sitten seuraavasti:

 1. Puhdista vanteet ja renkaat hyvin
 2. Aseta kiristysrengas renkaan venttiilin yläpuolella olevaan syvennykseen
 3. Paina napapiiriä ympyrän muotoisesti, kunnes se napsahtaa paikalleen
 4. Säädä kiristysrengasta, kunnes napapiirin suojus on hyvin paikallaan
 • Vihje: Jos asennetussa navan suojuksessa on liikaa liikkumatilaa, irrota se uudelleen. Vedä se vain hitaasti pois. Varo rikkomasta kiristysrengasta. Laita sitten korkki takaisin.

Tilaa nokkakorkit verkossa: suuri valikoima Motointegratorilla

Huippulaatua edulliseen hintaan: Motointegratorista löydät valtavan valikoiman premium-valmistajia kaikille suosituille automerkeille. Täältä voit tilata parhaat tuotteet noin 5 miljoonasta autonosasta. Olipa kyseessä sitten 14-tuumainen nokkakorkki, BMW:n erikoisnokkakorkki tai trendikäs muotoiluvaihtoehto kaikkiin malleihin - hyödy salamannopeasta toimituksesta vain muutamassa päivässä Motointegratorin palkitussa verkkokaupassa. Luota asiantuntevaan asiakaspalveluumme, me autamme sinua löytämään oikeat nokkapellit autosi renkaisiin.