Raitisilmasuodattimet

Paineilmatyökalujen tarvikkeet

(löytyi 63 tulosta)

Kaikki tulokset kategorialle Paineilmatyökalujen tarvikkeet.
Emme löytäneet mitään tuloksia ajoneuvolle VW MULTIVAN T6 (SGF, SGM, SGN, SHM, SHN) 2.0 TDI, teho: 199 hv/146 kW

Jos viet autosi korjaamolle ja katsot mekaanikkoja työssään, huomaat, että paineilmatyökaluja käytetään pääasiassa. Tähän on muutamia syitä, sillä paineilmatyökaluilla on monia etuja sähkötyökaluihin verrattuna. Myös sinä voit hyödyntää paineilmatyökalujen etuja kotona. Vakuutu Motointegratorin edullisista paineilmatyökalujen tai kompressorien tarvikkeiden hinnoista.

Varaosat BREMBO
Sijoituskriteerit
Magneettipidike, TOPTUL TEAY1201
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   TEAY1201
30,87 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Paineilmaletku AIRPRESS 46567/S25
Valmistaja:   AIRPRESS
Valmistajan numero:   46567/S25
35,50 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Paineilmaletku AIRPRESS 40406
Valmistaja:   AIRPRESS
Valmistajan numero:   40406
108,08 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Letkukela HAZET 9040N-13
Valmistaja:   HAZET
Valmistajan numero:   9040N-13
212,21 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Letkukela HAZET 9040N-10
Valmistaja:   HAZET
Valmistajan numero:   9040N-10
178,91 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Paineilmaletku AIRPRESS 4304206
Valmistaja:   AIRPRESS
Valmistajan numero:   4304206
23,13 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Paineilmaletku AIRPRESS 4304211
Valmistaja:   AIRPRESS
Valmistajan numero:   4304211
42,21 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Paineilmaletku AIRPRESS 46566/S25
Valmistaja:   AIRPRESS
Valmistajan numero:   46566/S25
25,19 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Paineilmaletku AIRPRESS 4304205
Valmistaja:   AIRPRESS
Valmistajan numero:   4304205
17,44 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Paineilmaletku AIRPRESS 46576
Valmistaja:   AIRPRESS
Valmistajan numero:   46576
79,11 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Kynäteline, SEALEY SEA GSA11.21
Valmistaja:   SEALEY
Valmistajan numero:   SEA GSA11.21
4,84 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Varaosa, sylinteri, TOPTUL KAED0260
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   KAED0260
38,40 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Paineilmaletku TOPTUL KHAP1010
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   KHAP1010
249,35 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Paineilmaletku SEALEY SEA AH10RX
Valmistaja:   SEALEY
Valmistajan numero:   SEA AH10RX
56,23 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Paineilmaletku AIRPRESS 4304208
Valmistaja:   AIRPRESS
Valmistajan numero:   4304208
25,42 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää

Miten paineilmatyökalut toimivat?

Kuten nimestä voi päätellä, paineilmatyökalut käyttävät paineilmatekniikkaa (pneumatiikkaa) käyttövoimana. Paineilma tuotetaan aiemmin erillisessä kompressorissa ja syötetään työkaluun ilmaletkun kautta. Tehokkuutensa, kestävyytensä ja kestävyytensä vuoksi paineilmalaitteilla on suuri kysyntä erityisesti kaupallisissa yrityksissä ja teollisuudessa. Tässä tapauksessa keskuskompressoriyksikkö on liitetty ilmaputkiverkostoihin ja ohjaa tuotetun paineilman ennalta määrättyihin poistopisteisiin. Työpisteen lähellä olevasta paineilmaliitännästä riittää paineilmaletku, joka syöttää kullekin paineilmatyökalulle tarvittavan paineilman. Paineilmatyökalun ja ilmaletkun liitännät on suunniteltu pikakiinnikkeiksi, ja ne mahdollistavat työkalun tai paikan nopean vaihtamisen.

Myös yksityisellä sektorilla paineilmatyökalut ovat yhä suositumpia, sillä kompressori avaa uusia käytännön mahdollisuuksia. Kompressori on suunniteltu liikuteltavaksi laitteeksi, sillä ilmaputkijärjestelmä on tarpeeton. Tuotettua paineilmaa voidaan käyttää paineilmatyökalujen lisäksi myös renkaiden täyttöön, puhallettaviin uimatarvikkeisiin, kuten kahluualtaisiin, tai pölyn puhaltamiseen. On myös hyvä idea hankkia paineilmamaalipistooli. Motointegratorista saat verkkokaupasta edullisesti monipuoliset tarvikkeet paineilmatyökaluihin, kuten iskuvasaraporat, sahanterät, hiomanauhat, pyörösahanterät tai yhteensopivat ilmaletkut.

Mitkä ovat paineilmatyökalujen edut?

Mietit varmaan, mitä etuja paineilmatyökalut tarjoavat käyttäjälle. Luettelemme mielellämme tärkeimmät edut sinulle.

Parempi teho-painosuhde

Sähkötyökaluissa on tehosta riippuen raskas sähkömoottori, jota ei tarvita paineilmatyökaluissa. Työkalun painoon nähden paineilmatyökalut ovat paljon tehokkaampia kuin vastaavat sähkötyökalut.

Sähkömoottoreiden ylikuumeneminen estetään

Sähkötyökaluissa on aina oltava varovainen raskaiden töiden aikana, jotta sähkömoottori ei ylikuumene. Tämä on ongelma erityisesti pitkien käyttökertojen aikana, kun työ on keskeytettävä jäähdyttämiseksi. Pneumaattiset työkalut eivät kuumene, ja ne voivat myös työskennellä täydellä teholla loputtoman pitkään. Paras esimerkki on luultavasti tiehöylä työmaalla, joka hakkaa vasaralla koko päivän.

Suurempi hyötysuhde kuin sähkötyökaluilla

Kun ostat sähkötyökaluja, joissa on paljon tehoa, sinua ohjaa todennäköisesti tehonkulutus watteina. Sähkömoottorin kuluttamasta tehosta vain noin 50-60 prosenttia kuluu työkalun varsinaiseen käyttöön. Pneumaattisilla työkaluilla 100 % voimasta muunnetaan työksi. Tämä tekee niistä paljon tehokkaampia, mikä on vain yksi syy siihen, miksi paineilmatyökalut ovat niin suosittuja.

Ei vaaraa sähköstä

Kaikki tietävät, että sähköiskut ovat vaarallisia. Sähkötyökalut voivat aiheuttaa sähköiskuja tai oikosulkuja viallisen virtajohdon vuoksi. Ei ole myöskään harvinaista, että niitä käytetään kosteissa tai märissä ympäristöissä, mikä edistää sähköiskuja ja hiipumisjännitteitä. Erittäin helposti syttyvien kemikaalien ja niiden kaasujen läheisyydessä sähkömoottoreiden tuottama kipinä voi riittää sytyttämään kaasuseoksen. Ilmatyökalujen ilmamoottorit eivät alun alkaenkaan synnytä kipinöitä, eivätkä ne tarvitse virtajohtoa, joten sähköiskut eivät ole mahdollisia.

Vähemmän tärinää

Sähkötyökaluihin verrattuna paineilmatyökaluissa on vähemmän tärinää, mikä ei ole vain helpompaa käyttäjälle, vaan myös lisää käyttöikää. Sähkötyökaluissa voi esiintyä materiaaliväsymystä ja vikoja, erityisesti intensiivisen käytön yhteydessä, mikä on harvinaista tai olematonta paineilmatyökaluissa.

Kestävyys epäsuotuisissa ympäristöissä

On useita syitä, miksi sähkötyökalua ei saa koskaan pudottaa veteen. Ensinnäkin on olemassa edellä mainittu sähköiskun vaara veden kautta, ja toiseksi useimmat sähkötyökalut ovat myöhemmin käyttökelvottomia. Ilmatyökalun kanssa sinun ei tarvitse huolehtia kummastakaan näistä. On kuitenkin muitakin epäsuotuisia olosuhteita, jotka lyhentävät sähkötyökalujen käyttöikää. Sähkömoottoreiden lämmön johtamiseksi sähkötyökaluissa on tuuletusrakoja kotelossa ja joskus myös sähkömoottoreissa. Työskentely pölyisessä ilmassa voi aiheuttaa näiden tuuletusaukkojen tukkeutumisen ja lyhentää työkalujen käyttöikää. Käsityöläiset haluavat aina puhdistaa likaiset sähkötyökalut, mutta tämä lisää huoltotyötä.

Minkä kompressorin tarvitset paineilmatyökalua varten?

Ilmatyökalujen yksityiskäyttöön suositellaan siirrettävää mäntäkompressoria, jonka löydät esimerkiksi Motointegratorista ilmatyökalujen lisävarusteista. Mäntämoottori tuottaa tarvittavan ilmansyötön ja ilmanpaineen. Ilmaa ei pureta suoraan, vaan se kerätään kompressorin painesäiliöön. Edestakainen moottori varmistaa, että painesäiliöstä otettua ilmaa täydennetään aina ja paine pysyy vakaana. Tästä on kaksi etua. Ensinnäkin voit käyttää pneumaattisiin työkaluihin enemmän ilmaa kuin kompressorin moottori tuottaa, ja toiseksi moottorin ei tarvitse olla käynnissä koko ajan, kun ilmansyöttö on vähissä. Vasta kun ilmansyöttö tai paine laskee tietyn arvon alapuolelle, moottori kytkeytyy hetkeksi päälle täyttämistä varten.

Motointegratorin palkitusta verkkokaupasta löydät laajan valikoiman paineilmatyökalujen lisävarusteita ensiluokkaisilta valmistajilta, kuten CHICAGO PNEUMATIC, EVERT, INGERSOLL-RAND, RUPES, SEALEY tai TOPTUL.