10€ alennusta 200€ tilauksiin

Hammashihnasarjat

(löytyi 2873 tulosta)

Ei ole moottoria ilman jakohihnaa. Tämän nyrkkisäännön pitäisi olla tuttu sekä autoalan ammattilaisille että harrastajille. Riippumatta siitä, mihin ryhmään kuulut, löydät täältä uudet hammashihnasarjat, jotka sopivat ajoneuvoosi. Jos jakohihna on ikääntynyt ja katkeaa, moottorivaurio on usein väistämätön. Älä siis epäröi pitkään, vaan selaa verkkokaupassamme olevaa suurta merkkivalikoimaa, josta löydät laadukkaita ja edullisia varaosia.

10% alennusta MP-vaatteista ADRENALINE

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Hammashihnasarjat.

Kaikki valmistajat

Mikä on jakohihnan tehtävä?

Jakohihnat ovat moottorille elintärkeitä. Ne välittävät kampiakselin pyörimisliikkeen nokka-akselille, jonka nokat toimivat siirtokomponenttien, kuten kauhan napaisimien ja keinukahvojen tai sormien seuraajien, avulla. Syntynyt liike välittyy puolestaan venttiileihin, jotka on avattava ja suljettava täsmälleen oikealla hetkellä. Venttiilit syöttävät palotilaan ilma-polttoaineseoksen. Tästä eteenpäin tapahtuu normaali palamisprosessi.

Ajoitushihnoja voidaan käyttää myös ruiskutuspumppujen ja tasausakselien käyttämiseen. Sama koskee vesipumppuja. Tätä varten Motointegratorista saa myös hammashihnasarjoja vesipumpuineen.

Hammashihnan vaihto - Milloin se on ajankohtainen?

Hammashihna on autossa erittäin tärkeä. Pieni näkymätön osa on jatkuvasti käytössä. Suureen kuormitukseen liittyy kuitenkin myös lisääntyvä kuluminen. Siksi on tärkeää noudattaa määritettyä vaihtoväliä.

Se, milloin hammashihna on vaihdettava, riippuu kuitenkin ajoneuvosta. Toimintasäde on yleensä 100 000-200 000 kilometriä. Älä kuitenkaan jätä mitään sattuman varaan, vaan tarkista tarkka vaihtoväli autosi käyttöoppaasta. Tässä vaiheessa ei ole riskiä!

Ajonajan lisäksi myös hammashihnan iällä on huomattava merkitys. Hammashihnalla on nimittäin ollut aikansa viimeistään kymmenen vuoden kuluttua, ja sinun pitäisi lähettää se ansaitulle eläkkeelle.

Miten tunnistaa viallinen jakohihna

Venynyttä, jännittämätöntä tai jopa rikkinäistä jakohihnaa on vältettävä kaikin keinoin. Auton moottori voi vaurioitua huomattavasti. Mutta mistä tarkalleen ottaen tunnistat viallisen jakohihnan?

Se ei ehkä ole niin helppoa. Useimmissa tapauksissa pienet repeämät tai kuluneet reunat ovat kuitenkin selvä merkki siitä, että hammashihna on nähnyt parhaat päivänsä. Säännöllinen silmämääräinen tarkastus säästää sinut lopulliselta repeämältä ja moottorivaurioilta. Vanhojen ajoneuvojen osalta tällaisten silmämääräisten tarkastusten välien olisi oltava erityisen tiheitä.

Visuaalisten vikojen ominaisuuksien lisäksi kuunteleminen voi joskus auttaa. Esimerkiksi narskuvat äänet ovat klassinen oire viallisesta jakohihnasta. Jos moottorin käynti ei ole tasaista tai jos moottorin teho heikkenee toistuvasti, myös jakohihna on tarkistettava.

Ajoitushihnasarjan ostaminen - Säästä aikaa ja rahaa

Hammashihnaan kohdistuva jatkuva rasitus vaikuttaa myös ajoneuvon muihin osiin. Toisin sanoen kuluminen siirtyy useisiin auton osiin. Tästä syystä ei ole suositeltavaa vaihtaa vain jakohihnaa, ei ajallisesti eikä taloudellisesti. Neuvoisimme sinua mieluummin ostamaan täydellisen hammashihnasarjan. Monet valmistajat tarjoavat autoon sopivia sarjoja.

Kaikkien vaurioituneiden osien täydellinen vaihto takaa pitkän käyttöiän. Jos vaihdat esimerkiksi vain jakohihnan, on vaarana, että se halkeilee ja naarmuuntuu nopeasti uudelleen. Koska kuluminen vaikuttaa sekä kiristys- että hihnapyörään, kyseessä on käytännössä ketjureaktio. Tähän voi auttaa hammashihnasarja.

Hammashihnasarjat vakuuttavat erityisesti yhteensopivuudellaan, sillä yksittäiset osat on sovitettu täydellisesti toisiinsa. Tässä suhteessa meillä on ollut hyviä kokemuksia Continentalin hammashihnasarjoista. Sama koskee Febi Bilsteinin tai INA: n hammashihnasarjoja, jotka löydät myös valikoimastamme.

Hammashihnasarjat - Osta asiantuntijoilta!

Me Motointegratorilla pidämme itseämme autoteollisuuden asiantuntijoina. Verkkokaupastamme voit odottaa ehdottoman laadukkaita hammashihnasarjoja kaikkiin automerkkeihin. Ei ole väliä, onko kyseessä Volvo 850:n, Audi A3 8L:n, Peugeot 206:n tai Golf 4:n hammashihnasarja. Meillä on sinulle sopivat hammashihnasarjat riippumatta siitä, millä ajoneuvolla ajat, meillä on sinulle sopivat hammashihnasarjat.

Ostaminen palkitusta verkkokaupastamme tuo mukanaan monia etuja, joita et taatusti halua jättää käyttämättä. Se on lupaus! Tarjoamme yli viisi miljoonaa varaosaa ja tarviketta kaikkiin ajoneuvotyyppeihin. Mutkaton palautus on myös osa palveluamme. Tilaa jo tänään ja saat uudet hammashihnasarjat salamannopealla toimituksella neljän arkipäivän kuluessa!

Parhaat tuotteet kategoriasta Hammashihnasarjat

Sijoituskriteerit