-5€ kaikesta

Hammashihnasarjat

(löytyi 3036 tulosta)

Ei ole moottoria ilman hammashihnaa. Tämän nyrkkisäännön pitäisi olla tuttu sekä autoalan ammattilaisille että harrastajille. Riippumatta siitä, kumpaan ryhmään kuulut, täältä löydät uudet hammashihnasarjat, jotka sopivat ajoneuvoosi. Jos hammashihna alkaa olla iäkäs ja katkeaa, moottorivaurio on usein väistämätön. Älä siis epäröi pitkään ja selaa verkkokaupassamme olevaa suurta merkkivalikoimaa, josta löydät sopivia varaosia laadukkaasti ja edullisesti.

Valmistaja CONTITECH

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Hammashihnasarjat.

Kaikki valmistajat

Mikä on hammashihnan tehtävä?

Hammashihnat ovat moottorille elintärkeitä. Ne siirtävät kampiakselin pyörimisliikkeen nokka-akselille, jonka nokat toimivat siirtokomponenttien, kuten venttiilinostimien ja keinuvipujen tai vipupainimien, avulla. Syntynyt liike välittyy puolestaan venttiileihin, joiden on avauduttava ja sulkeuduttava täsmälleen oikealla hetkellä. Venttiilit syöttävät polttokammioon ilma-polttoaineseoksen. Tästä eteenpäin tapahtuu normaali palamisprosessi.

Hammashihnoja voidaan käyttää myös ruiskutuspumppujen ja tasapainoakselien käyttämiseen. Sama koskee vesipumppuja. Tätä varten Motointegratorista saat myös hammashihnasarjoja vesipumpuilla.

Hammashihnan vaihto - milloin se on tarpeen?

Hammashihna on autossa erittäin tärkeä. Pieni näkymätön osa on jatkuvasti käytössä. Suureen kuormitukseen liittyy kuitenkin myös lisääntyvä kuluminen. Sen vuoksi määrätyn vaihtovälin noudattaminen on vastaavasti tärkeää.

Se, milloin hammashihna on vaihdettava, riippuu kuitenkin ajoneuvosta. Vaihtoväli on yleensä 100 000 ja 200 000 kilometrin välillä. Älä kuitenkaan jätä mitään sattuman varaan, vaan tarkista tarkka vaihtoväli autosi käyttöoppaasta. Tässä vaiheessa ei ole mitään riskiä!

Ajonajan lisäksi myös hammashihnan iällä on huomattava merkitys. Hammashihna on tullut tiensä päähän viimeistään kymmenen vuoden kuluttua, ja sinun pitäisi lähettää se ansaitulle eläkkeelle.

Miten tunnistat viallisen hammashihnan

Venynyttä, jännittämätöntä tai jopa rikkinäistä hammashihnaa on vältettävä kaikin keinoin. Auton moottori voi kärsiä huomattavia vaurioita. Mutta mistä tarkalleen ottaen tunnistat viallisen hammashihnan?

Tämä ei välttämättä ole edes niin helppoa. Useimmissa tapauksissa pienet repeämät tai kuluneet reunat ovat kuitenkin selvä merkki siitä, että hammashihna on nähnyt parhaat päivänsä. Säännöllinen silmämääräinen tarkastus säästää sinut lopulliselta repeämältä ja moottorivaurioilta. Vanhemmissa ajoneuvoissa tällaisen silmämääräisen tarkastuksen aikaväli on syytä ajoittaa erityisen tarkasti.

Vian visuaalisten merkkien lisäksi joskus auttaa myös kuuntelu. Esimerkiksi narskuvat äänet ovat klassinen oire viallisesta hammashihnasta. Jos moottori ei käy tasaisesti tai toistuvat tehonmenetykset ovat arkipäivää, myös hammashihna on tarkistettava.

Osta hammashihnasarja - säästä aikaa ja kustannuksia

Hammashihnaan kohdistuva jatkuva rasitus vaikuttaa myös ajoneuvon muihin osiin. Toisin sanoen kuluminen siirtyy useisiin auton osiin. Tästä syystä ei ole suositeltavaa sekä ajallisesta että taloudellisesta näkökulmasta vaihtaa vain hammashihnaa. Suosittelemme pikemminkin täydellisen hammashihnasarjan hankkimista. Monet valmistajat tarjoavat autoon sopivia sarjoja.

Kaikkien vaurioituneiden osien täydellinen vaihto takaa pitkäikäisyyden. Jos vaihdat esimerkiksi vain hammashihnan, on olemassa vaara, että se halkeilee ja naarmuuntuu hyvin nopeasti uudelleen. Koska sekä kiristinrulla että hihnapyörä kärsivät myös kulumisesta, syntyy käytännössä ketjureaktio. Hammashihnasarja voi korjata tämän ongelman.

Hammashihnasarjat vakuuttavat erityisesti yhteensopivuudellaan, sillä yksittäiset osat on sovitettu täydellisesti toisiinsa. Tässä suhteessa meillä on hyviä kokemuksia Continentan hammashihnasarjoista. Sama pätee Febi Bilsteinin tai INA:n hammashihnasarjoihin, jotka löydät myös valikoimastamme.

Hammashihnasarjat - osta asiantuntijoilta!

Me Motointegratorilla pidämme itseämme autoteollisuuden asiantuntijoina. Verkkokaupastamme voit odottaa ehdottoman laadukkaita hammashihnasarjoja kaikkiin automerkkeihin. Olipa kyse sitten Volvo 850:n, Audi A3 8L:n, Peugeot 206:n tai Golf 4:n hammashihnasarjasta, sillä ei ole väliä. Ajoitpa mitä tahansa ajoneuvoa, meillä on sinulle sopivat hammashihnasarjat.

Ostaminen palkitusta verkkokaupastamme tuo mukanaan monia etuja, joita et taatusti halua jättää käyttämättä. Se on lupaus! Tarjoamme yli viisi miljoonaa varaosaa ja lisävarustetta kaikkiin ajoneuvotyyppeihin. Myös ilmainen palautuslähetys kuuluu palveluumme. Tilaa jo tänään ja saat uudet hammashihnasarjat salamannopealla toimituksella neljän arkipäivän kuluessa!

Parhaat tuotteet kategoriasta Hammashihnasarjat

Sijoituskriteerit