Raitisilmasuodattimet

Ohjausjärjestelmät

(löytyi 10731 tulosta)

Tilaa ohjausjärjestelmä autoosi verkossa kohtuulliseen hintaan

Kuten useimmissa auton osissa, myös ohjausjärjestelmän osissa on tietyn ajan kuluttua kulumisen merkkejä. Tällä voi olla vakavia seurauksia erityisesti ohjausjärjestelmälle: Jos ohjausjärjestelmä ei enää toimi kunnolla, kuljettaja menettää pahimmassa tapauksessa ajoneuvon hallinnan, joka voi menettää suunnan. Tästä syystä ohjausjärjestelmän kaikkien yksittäisten osien toimivuus on tarkistettava säännöllisesti ja kuluneet osat on vaihdettava. Materiaalin laadun lisäksi on otettava huomioon myös yksittäisten osien tarkka istuvuus.

Varaosat febi bilstein

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Ohjausjärjestelmät.

Kaikki valmistajat

Moottoriajoneuvon ohjausjärjestelmien toiminta

Ohjausjärjestelmä on osa alustaa, ja se vastaa moottoriajoneuvon suuntaamisesta haluttuun suuntaan. Kuljettaja ohjaa autoa manuaalisesti ohjauspyörän avulla, jonka liike välittyy ohjausjärjestelmän kautta etupyörille, jotka suuntautuvat vastaavasti oikealle tai vasemmalle.

Ohjausjärjestelmän moitteeton toiminta on olennaisen tärkeää ajoneuvon turvallisuuden kannalta. Sen on reagoitava herkästi ohjauspyörän liikkeisiin ja samalla estettävä ulkoiset tekijät, kuten epätasainen maaperä, sivuttaisvoimat ja huonot sääolosuhteet, vaikuttamasta auton suuntaan. Hyvin toimiva ohjausjärjestelmä säätää pyörien linjauksen välittömästi ja tarkasti ohjauspyörän liikkeiden mukaan, vaimentaa tien iskuja ja on helppo palauttaa suoralle linjalle. Lisäksi pieni paino ja vähäinen kuluminen tekevät ohjausjärjestelmästä hyvän.

Jokaisen ajoneuvon ohjausjärjestelmä on monimutkainen laite, joka koostuu useista yksittäisistä osista. Näitä ovat autojen ohjauspylväs, ohjausvaihde ja ohjauspyörä sekä skoottereiden ja moottoripyörien ohjauspää ja ohjaustanko. Muita ohjausjärjestelmän osia ovat ohjausvaimentimet, ohjauksen rajoittimet, vetotangot, akselipalkit ja ohjaustangot.

Ohjausjärjestelmät huippuvalmistajilta - osta halvalla Motointegratorista

Riippumatta siitä, mikä ohjausjärjestelmän osa on vaihdettava, Motointegratorilta löydät valtavan valikoiman yksittäisiä osia seuraavista tuotteista Ohjauslaite osoitteeseen Raidetanko. Vaikka tarvitsisitkin Servopumppu, Servonestesäiliö, Ohjauspylväät tai muita ohjausjärjestelmän osia, löydät etsimäsi verkkokaupastamme. Selaa satoja ohjausjärjestelmän osia tai löydä oikeat varaosat tiettyyn automalliin käytännöllisen haun avulla. Näin voit tilata suoraan osat, jotka taatusti sopivat autoosi. Kannattaa vertailla hintoja ja valmistajia etukäteen parhaan tarjouksen löytämiseksi. Meillä on laaja valikoima tunnettuja valmistajia, kuten Akusan, Hans Pries, Yamato tai Korea. Löydä ihanteellinen varaosa autoosi nyt, tilaa jo tänään ja saat sopivan ohjausjärjestelmän osan muutaman päivän sisällä!

Parhaat tuotteet kategoriasta Ohjausjärjestelmät

Sijoituskriteerit