5% alennusta koko valikoimasta

Kaasuläpät

(löytyi 522 tulosta)

Kaasuläpät on asennettu ajoneuvon moottorin imukanavaan. Kaasuläpän tärkein tehtävä on polttomoottorin ilman ja seoksen syötön tarkka säätö. Moottorin optimaalinen toiminta voidaan varmistaa vain, jos imuilman jatkuva ja jatkuva säätö on taattu. Yhtä tärkeää tässä yhteydessä on pitää saastepäästöt mahdollisimman alhaisina. Kaasuläppä on olennainen perusta, jonka avulla imuilman määrä voidaan säätää tarkasti kunkin käyttötilanteen mukaan. Näin ollen komponentti on polttomoottorin tärkeä osa, ja se on vaihdettava mahdollisimman pian, jos siinä ilmenee vika. Motointegratorista löydät siihen oikeat varaosat.

10% alennusta MP-vaatteista ADRENALINE

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Kaasuläpät.

Kaikki valmistajat

Kaasuläpän merkitys

Kuristusventtiili on pyöreäksi työstetty levy, joka on kiinnitetty pakokanavan ytimeen. Ajoneuvosi tehosta riippuen se lähtee liikkeelle säätöelementin avulla. Tällä välin syntyy aukon muotoinen aukko, jonka kautta raitista ilmaa voidaan imeä sisään bensiinin tai dieselin sumuttamiseksi. Jos kuormitus on suuri, lähes koko imusarja vapautuu.

Dieselajoneuvoissa imuilman määrän kuristaminen mahdollistaa pakokaasujen takaisinkierron tarkan säätämisen. Samalla kaasuläppä auttaa estämään moottorin tärinän, kun auto sammutetaan. Bensiinimoottoreissa moottorin kierroslukua ja tehoa ohjataan seoksen ja ilman erityisellä annostelulla.

Vanhemmissa ajoneuvoissa kaasuläpät on kytketty suoraan kaasupolkimiin. Siellä niitä käytetään toteutetulla kaapelilla. Tilanne on erilainen uudemmissa ajoneuvoissa. Sähkömoottorilla varustetuissa kaasuläpissä niiden asentoa voidaan säätää mekaanisesti kaasuvaijerin avulla. Elektronisissa kaasuläpissä ei ole suoraa yhteyttä kaasupolkimiin. Sen sijaan kuormituksen voimakkuus lasketaan elektronisen kaasupolkimen avulla. Dieselmoottoriajoneuvojen kaasuläppiä kutsutaan ilmanohjausventtiileiksi. Voit ostaa niitä Motointegratorilta joko integroidun ohjauselektroniikan kanssa tai ilman.

Mitä tehdä, jos kaasuläppä on likaantunut?

Kaasuläpät ovat yleensä vähän huoltoa vaativia, ja ne on suunniteltu ajoneuvon käyttöikää silmällä pitäen. Jos niitä kuitenkin käsitellään väärin, niiden pinnalle voi kertyä pölyä ja likaa. Seurauksena voi olla ennenaikaisia kulumisen merkkejä tai jopa toimintahäiriö. Siksi on tärkeää noudattaa valmistajan määräämiä huoltovälejä. Meiltä löydät oikean kaasuläpän diesel- tai bensiinimoottoriisi edullisesti ja laadukkaasti. Tunnettuna verkkokauppana takaamme korkeimman asiakastyytyväisyyden ja edulliset hinnat. Odota, että tilatut varaosat ja tarvikkeet toimitetaan kolmen seuraavan arkipäivän kuluessa.

Täydellisesti viritetty ohjausjärjestelmä takaa ajoneuvon optimaalisen suorituskyvyn, tehokkaan kulutuksen ja alhaiset saastepäästöt. Kaikkea tätä voidaan säädellä tai siihen voidaan vaikuttaa ulkoisesti muun muassa ruiskutustyypillä ja seoksen muodostumisella. Ajoneuvon polttomoottori tarvitsee sekä polttoainetta että riittävästi happea, jotta se voi vapauttaa siihen sitoutuneen tehon. Näin ollen polttoaine sumutetaan raitisilman avulla syttyväksi aerosoliksi. Kaasuläppää käytetään imuilmavirran ohjausmoduulina.

Onko kaasuläppä likainen? Näin tunnistat sen:

Jos ilmansuodatin on likainen tai viallinen, imuilman epäpuhtaudet voivat laskeutua kaasuläppään. Tämän seurauksena imuputken koko pienenee. Lisäksi tämä vaikuttaa käyttömekanismin toimivuuteen. Jos ulkopuolelta syötetään vähemmän ilmaa, tämä vastaa alhaisempaa suorituskykyä. Merkkinä tästä voi olla ajoneuvon moottorin pätkiminen tyhjäkäynnillä. Käynnistysongelmat johtuvat usein myös saastuneista kaasuläpistä. Joskus moottorin kierrosluvussa esiintyy myös vaihtelua tai moottorin kierrosluvun hidasta laskua. Ja tämä, vaikka et kiihdytä lainkaan. Kaikki nämä merkit eivät kuitenkaan välttämättä viittaa kaasuläpän vikaan. Päinvastoin, perusteellinen puhdistus voi auttaa saamaan kaasuläpän jälleen toimimaan. Motointegratorilta löydät laadukkaat puhdistusaineet kaasuläpän runkoon, jotka "loistavat" erityisellä suorituskyvyllään.

Kaasuläpän puhdistus - niin helppoa se on:

  • Irrota kaasuläpän runko. Tämä tapahtuu muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa.
  • Käytä tehokasta, asetonitonta puhdistusainetta.
  • Suihkuta kaasuläpän peltiä runsaasti valmistetta.
  • Anna sen imeytyä hetki. Oikea valotusaika löytyy ulkopakkauksen kääntöpuolelta. Tai yksinkertaisesti kysy Motointegratorin ystävälliseltä asiakaspalvelulta
  • Vaihda sitten kaasuläppäkotelo ja suorita seuraava puhdistusjakso moottorin ollessa käynnissä. Avaa kaasu muutaman kerran.
  • Samaan aikaan kaasuläppä avaa raon, jotta viimeisetkin likapartikkelit pääsevät palotilaan. Siellä ne ovat myös täysin palaneet.

Vinkkimme sinulle: Puhdista kaasuläppä rauhassa ja huolellisesti. Pysyvästi tehokas moottori kiittää sinua siitä.

Kaasuläpät - helppo tilata verkossa nyt

Hanki nyt ajoneuvoosi sopiva kaasuläpän runko parhaalla laadulla edulliseen hintaan. Meiltä saat kaasuläppäkotelot ensiluokkaisilta valmistajilta, kuten BOSCH, ENGITECH, FEBI BILSTEIN, HANS PRIES, MAGNETI MARELLI, VALEO tai VEMO. Ota yhteyttä, jos haluat hyödyntää ystävällisen asiantuntijatiimimme ammattitaitoista neuvontaa.

Parhaat tuotteet kategoriasta Kaasuläpät

Sijoituskriteerit

Kaasuläppäkotelo HUCO HUCO138596
Kaasuläppäkotelo HUCO HUCO138596310,60 €ilmainen toimitus