-5€ kaikesta

Kytkentätangot

(löytyi 5306 tulosta)

Osta kytkentätankoja verkossa Motointegratorilta

Motointegratorista löydät laajan valikoiman auton jousitukseen tarkoitettuja kytkentätankoja. Meillä on kaikkien parhaiden valmistajien kytkentätankoja ja tarjoamme myös edullisia hintoja. Tarjoamme tuotteita kaikilta tunnettuilta valmistajilta, ja lisäksi erotumme ensiluokkaisesta palvelustamme sekä nopeasta ja mutkattomasta toimituksesta. Tilaa autoosi tarvitsemasi kytkentätangot helposti verkossa ja säästä paitsi rahaa myös aikaa.

Valmistaja CONTITECH

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Kytkentätangot.

Kaikki valmistajat

Auton kytkentätangot

Linkkitangot ovat alustan osia. Jouset, jotka kiinnittävät pyörän jousituksen vaakasuoraan. Ne jaetaan rakenteensa mukaan pitkittäisiin ohjausvarsiin, poikittaisiin ohjausvarsiin ja kulmavarsivarsiin. Kaksiakselisissa ajoneuvoissa nivelakselit on liitetty pyöränkannattimiin ja koriin nivelvarsina. Niiden nimi tulee siitä, että ne asennetaan poikittain kulkusuuntaan nähden. Toispuolitanko vaimentaa voimia, jotka kohdistuvat autoon kaarreajossa ja jarrutuksessa. Taka-akselilla käytetään usein pitkittäisohjausvarret, jotta voidaan säästää tilaa ja ohjata vetämättömiä takapyöriä edullisesti. Jos toispuolitanko vaurioituu, ajoriski kasvaa. Ajoneuvosta tulee epävakaa, ja renkaiden on kestettävä suurempia kuormituksia. Ohjausvarsi on joka tapauksessa vaihdettava. Korjaamossa tapahtuva vaihto on kuitenkin erittäin kallista. Kustannusten vähentämiseksi uuden ohjaustangon voi ostaa itse ja toimittaa korjaamolle. Ohjaustanko on tietenkin mahdollista vaihtaa myös itse. Tämä on kuitenkin vain kokeneiden harrastajien tehtävä, sillä tässä tarvitaan paitsi kädentaitoja myös nostolava tai kuoppa. Asennus on tehtävä ammattimaisesti, muuten ajoturvallisuus heikkenee

Osta kytkentätankoja verkkokaupastamme

Etsitkö korkealaatuisia kytkentäsauvoja parhaaseen hinta-laatusuhteeseen? Motointegratorin verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita tunnetuilta valmistajilta, kuten Delphi, Korea ja TRW . Hyödy verkko-ostoksista ja saat laadukkaat tuotteet suoraan kotiisi huippuhintaan. Motointegrator on kytkinvarsien ja muiden auton varaosien ensimmäinen pysäkki. Käänny Motointegratorin puoleen ja aja turvallisesti läpi arjen!

Parhaat tuotteet kategoriasta Kytkentätangot

Sijoituskriteerit