Raitisilmasuodattimet

Moottorin tiivistesarjat

(löytyi 396 tulosta)

Ajoneuvon voimansiirtoyksikössä eli moottorissa käytetään erilaisia käyttönesteitä, jotka pysyvät niille varatuilla alueilla täydellisten tiivisteiden avulla. Öljyä, kaasua tai polttoainetta ei saa päästää ulos, sillä muuten moottorin pitkäikäisyys ja suorituskyky eivät enää olisi taattuja. Verkkokaupassamme, jossa on noin 5 miljoonaa varaosaa ja tarviketta, tarjoamme sinulle oikean täydellisen tiivistesarjan moottorillesi.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Moottorin tiivistesarjat.

Kaikki valmistajat

Miksi tarvitset moottorin tiivistesarjan?

Moottori on monimutkainen kokonaisuus, minkä vuoksi siinä on suuri määrä tiivisteitä, jotka sijaitsevat moottorin eri kohdissa ja varmistavat korkean tiiviyden. Tiivisteitä tarvitaan esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

  • Ruiskutusjärjestelmä
  • Imu- ja pakosarja
  • Öljy- ja jäähdytysnestekierto
  • Kampikammio
  • Sylinterinkansi
  • Venttiilikara

Meiltä saatavilla olevat täydelliset tiivistesarjat, esimerkiksi täydellinen tiivistesarja 2.0SDI-moottoriin, täydellinen tiivistesarja Omega B 22 -moottoriin tai täydellinen tiivistesarja T5-moottoriin, sisältävät erilaisia tiivisteosia, ovat ensiluokkaisten valmistajien valmistamia ja tekevät vaikutuksen huippulaadullaan. Yksi erityisen tärkeä osa täydellisessä tiivistesarjassa on niin sanottu akselitiiviste. Sitä käytetään tiivistämään moottorin kotelo, jossa liikkuvat osat, esim. työntövarret tai akselit, sijaitsevat.

Mitä materiaaleja käytetään moottoreiden täydellisen tiivistesarjan valmistamiseen?

Materiaalin on oltava ominaisuuksiltaan sopivaa sen käyttökohteen mukaan. Jokaisen tiivisteen on kestettävä erilaisia vaatimuksia. Jos turboahtimen tiivisteen on kestettävä jopa 900 celsiusasteen lämpötiloja, jäähdytysnestepiirin tiiviste altistuu vain 100 asteen lämpötiloille. Kaikista eroista huolimatta kuitenkin vain kaikki tiivisteet yhdessä takaavat moottorin moitteettoman toiminnan. Tämä varmistetaan sillä, että eri tiivisteet on valmistettu korkealaatuisesta metallista, kumista tai kumiseoksesta tai metallin ja kumin yhdistelmästä. Näin ne kestävät korkeita lämpötiloja ja korkeaa painetta ja hoitavat tehtävänsä mahdollisimman luotettavasti myös jatkuvassa kuormituksessa.

Miten tunnistat vialliset moottorin tiivisteet?

On olemassa joitakin selviä oireita, jotka voivat osoittaa, että tiiviste ei enää hoida tehtäväänsä. Yleensä vuodot voidaan tunnistaa siitä, että moottorin alta vuotaa nestettä. On kuitenkin muitakin merkkejä, esim:

  • Käyttönesteiden ja voiteluaineiden kulutus kasvaa jyrkästi
  • Moottorin tehon menetys
  • Moottorin kylmäkäynnistyskäyttäytyminen heikkenee

Erityisesti moottorin alle muodostuviin lätäköihin on suhtauduttava vakavasti ja tarkistettava ajoneuvo viallisen tiivistesarjan tai rikkoutuneen yksittäisen tiivisteen varalta. Havaitut muutokset tai muodostuvat lätäköt eivät välttämättä tarkoita, että tiiviste on viallinen, mutta syy on syytä selvittää. Normaalisti yksittäiset tiivisteet vaihdetaan aina, kun niihin liittyvät osat vaihdetaan. Jos tiiviste on viallinen, se on vaihdettava mahdollisimman pian. Moottorin tiivisteiden vaihtaminen on paitsi hyvin aikaa vievää myös vaatii asianmukaisia työkaluja ja ennen kaikkea hyvää asiantuntemusta. Tästä syystä moottorin yksittäisen tiivisteen tai kokonaisen tiivistesarjan vaihto kannattaa tehdä itse vain, jos sinulla on asianmukainen osaaminen. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä vakuutuksen kannalta, sillä jos tiivisteen vaihtoa ei suoriteta asianmukaisesti ja siitä aiheutuu suuria vaurioita ajoneuvolle tai jopa onnettomuus, vakuutusyhtiö voi kieltäytyä korvausvaatimuksen korvaamisesta. Jotta voit tehdä tällaisen vaihdon itse, meillä on palkitussa Motointegrator-verkkokaupassamme lukuisia täydellisiä tiivistesarjoja kaikkien tavallisten ajoneuvo- ja automerkkien moottoreihin.

Löydä oikea tiivistesarja moottorillesi

Tarvitsetko uuden tiivistesarjan ajoneuvosi moottoriin? Valitse sitten ensin verkkokaupastamme, tarvitsetko tuotteen henkilö- vai kuorma-autoon. Klikkaa sitten ajoneuvomerkkiä, mallia ja ajoneuvotyyppiä. Kun olet tehnyt valintasi, avautuu tulosluettelo, jossa näkyvät saatavilla olevat täydelliset tiivistesarjat moottoreihin. Koska pidämme erittäin tärkeänä korkeinta laatua, teemme yhteistyötä seuraavien huippumerkkien kanssa, kuten:

  • AJUSA
  • ELRING
  • PAYEN
  • REINZ

Yhteistyökumppaneillamme on monen vuoden kokemus moottorinrakennuksen alalta, ja niiden tuotteet täyttävät korkeimmat materiaalien, valmistuksen ja turvallisuuden vaatimukset.

Meidän palvelumme sinulle

Moottoreiden täydellisten tiivistesarjojen korkean laadun ansiosta voit nauttia tuotteistamme pitkään. Motointegratorilta voit tilata mukavasti kotoa käsin ja saada toimituksen 2-4 arkipäivän kuluessa. Jos tilaamasi tiivisteet eivät vastoin odotuksiasi sovi, voit yksinkertaisesti käyttää maksutonta palautuspalveluamme. Jos sinulla on kysyttävää, voit myös ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalvelutiimiimme ilmoitettuina aukioloaikoina. He tukevat sinua kaikissa huolenaiheissasi, vastaavat kaikkiin moottorin täydellisiä tiivistesarjoja koskeviin teknisiin kysymyksiin ja neuvovat sinua valtavassa valikoimassamme. Tyytyväisyytesi on missiomme. Erinomaiset asiakasarvostelumme ja korkea asiakastyytyväisyytemme osoittavat, että täytämme tämän tehtävän hyvin.

Parhaat tuotteet kategoriasta Moottorin tiivistesarjat

Sijoituskriteerit