Raitisilmasuodattimet

Muut tivisteet

(löytyi 1029 tulosta)

Riippumatta siitä, millä autolla ajat, tarvitset tuulilasin tiivisteen, joka suojaa sisätiloja kosteudelta ja pitää tuulilasin paikallaan. Motointegratorin palkitussa verkkokaupassamme on tuulilasin tiivisteet tunnetuilta valmistajilta, kuten CORTECO, ELRING, FEBI BILSTEIN ja LEMA. Uusi tiiviste toimitetaan kotiisi vain 2-4 arkipäivän kuluessa.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Muut tivisteet.

Kaikki valmistajat

Mikä on tuulilasin tiiviste?

Ajoneuvon tuulilasin on suojattava matkustajatilaa tunkeutuvalta ilmalta ja kosteudelta. Sisäänrakennetun tuulilasin ja korin välisissä kosketuskohdissa on rakoja, jotka on tiivistettävä ja vesieristettävä. Vaikka tuulilasi on liimattu tiukasti runkoon, tiiviste antaa lisäsuojaa tässä kohtaa. Tuulilasien tiivisteet valmistetaan yleensä korkealaatuisista kumiseoksista. Ne asetetaan tuulilasin ympärille kehyksen tavoin integroidun uran avulla ja kiinnitetään siihen lujasti puristamalla. Ne eivät toimi ainoastaan suojana, vaan niitä voidaan käyttää myös koristeellisina listoina tuulilasin ympärillä.

Tuulilasien tiivisteiden tarkka istuvuus on olennaisen tärkeää.

Tuulilasien tiivisteiden on istuttava tarkasti, minkä vuoksi jokaiseen ajoneuvomerkkiin ja -versioon on olemassa erityisiä tiivisteitä. Näiden tiivisteiden pituus ja paksuus on suunniteltu siten, että ne sopivat tarkasti tuulilasin ympärille. Erikoisuutena ovat tiivisteissä olevat merkinnät, jotka osoittavat, mihin kohtaan tiiviste on asennettava ja asetettava tuulilasin ympärille. Vain jos tiiviste on todella asennettu oikein, se estää kosteuden tai kylmän ilman pääsyn auton sisätiloihin. Lisäksi vain siten se voi suojata liimaa, jolla tuulilasi on kiinnitetty kehykseen, sään aiheuttamilta vaurioilta.

Kun tuulilasin tiiviste on vaihdettava

Ajoneuvon tuulilasi ja siten myös sen tiiviste ovat erityisen alttiina sääolosuhteille, kuten tuulelle, sateelle tai lumelle, ajon aikana. Vaikka tuulilasi itsessään on säänkestävä, tiiviste voi ajan mittaan vaurioitua. Se voi esimerkiksi:

  • haurastua
  • repeytyä
  • irrota tuulilasista

Kaikissa näissä tapauksissa tiiviste ei enää pysty täyttämään tehtäväänsä eli tiivistämään sisätiloja kosteudelta ja ilmalta, ja se on vaihdettava. On aina järkevää vaihtaa koko tiiviste eikä vain osia, jotka on poistettu. Sen purkaminen ei siis ole suositeltavaa, koska tuulilasin tiiviste voi täyttää tehtävänsä täydellisesti vain, jos se on asennettu siten kuin se on valmistettu. Verkkokaupassamme on tunnettujen premium-valmistajien tiivisteitä, joista voit valita oikean tuulilasitiivisteen.

Tuulilasin tiivisteen vaihtaminen

Jos tuulilasin tiiviste on vaihdettava, voit jättää tämän tehtävän korjaamolle tai tehdä sen itse. Se on suhteellisen yksinkertaista, jos menetellään seuraavasti:

  1. Uuden tiivisteen hankinta
  2. Poista vanha tuulilasin tiiviste varovasti irrottamalla se
  3. Poista kaikki tiivistejäämät perusteellisesti
  4. Puhdista tuulilasi ja tiivisteen alue
  5. Kuivaa lasi
  6. Aseta tuulilasin uusi tiiviste paikalleen painamalla se (mahdollisesti työkalun avulla)

Jos et uskalla vaihtaa tuulilasin tiivistettä itse, vie autosi ammattikorjaamoon etukäteen tilaamasi tiivisteen kanssa. Siellä henkilökunta voi asentaa tuulilasin tiivisteen nopeasti.

Tuulilasien tiivisteet moniin ajoneuvomerkkeihin

Pidämme erittäin tärkeänä monipuolista valikoimaa, minkä vuoksi meillä on myös monenlaisia tuulilasin tiivisteitä. Löydät oikean tiivisteen klikkaamalla ajoneuvosi merkkiä ja mallia verkkokaupastamme. Tämän jälkeen järjestelmämme antaa sinulle automaattisesti tulosluettelon sopivista korkealaatuisista tuotteista. Lisäturvana järjestelmä näyttää sinulle uudelleen, kun napsautat yksittäisiä tiivisteitä, onko tuote sopiva ajoneuvoosi vai pitäisikö sinun valita jokin muu tuote. Jos et löydä tarvitsemaasi, asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. He auttavat sinua löytämään oikean tiivisteen tuulilasillesi, vastaavat kaikkiin tuulilasin tiivisteisiin liittyviin kysymyksiisi ja ovat käytettävissäsi myös muissa asioissa.

Edulliset hinnat ja salamannopeat toimitukset

Vaikka valikoimassamme on vain ensiluokkaisten valmistajien tuotteita, tarjoamme sinulle laadukkaita ja kohtuuhintaisia varaosia. Jos olet tilannut tiivisteen tuulilasiin, se toimitetaan nopeasti muutaman päivän kuluessa. Olemme iloisia palvelumme korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Erinomaiset asiakasarviot puhuvat puolestaan ja osoittavat meille, että olemme oikealla tiellä. Korkea laatu, hyvät ehdot ja nopea toimitus ovat sitä, mitä etsit.

Parhaat tuotteet kategoriasta Muut tivisteet

Sijoituskriteerit