5% alennusta koko valikoimasta

Sylinterinkannen tiivisteet

(löytyi 2650 tulosta)

Sylinterinkannen tiivisteen tehtävänä on tiivistää sylinterinkannen ja moottorin välinen alue. Muuten vesi ja öljy voivat vuotaa ulos ja levitä aukkoihin. Sylinterinkannen tiiviste on alttiina suurille kuormituksille. Käynnistyksen aikana moottori lämmitetään, ja öljy ja jäähdytysvesi aiheuttavat painetta myös sylinterinkannen tiivisteeseen.

Jos tiiviste on viallinen tai vuotaa, se on vaihdettava uuteen mahdollisimman pian. Älä siis odota liian kauan ja varaa aika paikalliseen korjaamoon. Muussa tapauksessa seurauksena voi olla moottorin massiivinen vaurioituminen.

Tilaa siksi oikea sylinterinkannen tiiviste ajoneuvoosi Motointegratorilta ajoissa. Näin sinulla on aina laadukas sylinterinkannen tiiviste käden ulottuvilla ja voit varautua kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin.

10% alennusta MP-vaatteista ADRENALINE

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Sylinterinkannen tiivisteet.

Kaikki valmistajat

Viallinen sylinterin pään tiiviste - tyypilliset merkit:

  • Jäähdytysvedessä näkyy öljyä.
  • Jäähdytysveden päälle muodostuu vaahtoa.
  • Öljykorkkiin muodostuu voitelukalvo.
  • Pakokaasuissa voidaan havaita vettä.
  • Moottorista loppuu kierros.
  • Moottoritilassa on öljyvuoto.
  • Huomaat jäähdytysveden häviämisen (lätäkkö auton alla).
  • Paisuntasäiliössä oleva jäähdytysvesi on väriltään ruskeaa.

Ehkä olet myös huomannut jäähdytysjärjestelmän paineen nousseen? Tämä voi johtua siitä, että auton pakokaasut ovat päässeet jäähdytysjärjestelmään. Tämä nostaa painetta niin, että moottoria ei voida enää jäähdyttää riittävästi. Tuloksena on ylikuumeneminen. Ensimmäisiä merkkejä tästä ovat kuplien muodostuminen jäähdytysnestesäiliöön. On myös mahdollista, että jäähdyttimen korkista poistuu ilmaa äänekkäästi. Jos jäähdyttimen letkut kovettuvat, se on usein merkki jäähdytysjärjestelmän ylipaineesta.

Sinun on odotettava tätä vahinkoa

Jos vettä pääsee palotilaan sylinterin pään tiivisteen vian vuoksi, on mahdollista, että syntyy niin sanottu vesivasara. Tämä tarkoittaa, että mäntä törmää polttokammiossa olevaan veteen. Sitä ei voi enää pakata. Tämän seurauksena moottorin yksittäiset osat voivat taipua. Lisäksi jäähdytysteho on pienempi. Yksi syy tähän on se, että jäähdytysvesiputket ovat tukkeutuneet öljystä. Jos nämä oireet jäävät huomiotta, moottorin ylikuumenemisen vaara on suuri. Tämän lisäksi puristuskaasuja voi joutua vesikiertoon, moottorin suorituskyky voi laskea nopeasti tai polttomoottori voi toimia yleisesti ottaen epävakaasti.

Syyn tutkimus: Miten sylinterin pään tiivisteen vikaantuminen johtuu?

Tavallisesti sylinterikannen tiivisteet on suunniteltu kestämään auton koko käyttöiän. Ylikuumeneminen voi johtua liiallisesta lämpörasituksesta, joka johtuu esimerkiksi termostaatin viasta, rikkoutuneesta vesipumpusta tai huonon jäähdyttimen tiivisteen käytöstä. Sama pätee hektiseen tai nopeaan ajamiseen. Sylinteripään tiivisteelle ei kuitenkaan aiheuta pysyviä vaurioita ainoastaan lämpörasitus, vaan myös pitkät seisonta-ajat talvikaudella tai sylinteripään tiivisteen virheellinen asennus.

Viallinen sylinterikannen tiiviste - mitä tehdä?

Jos sylinterinkannen tiiviste on rikkoutunut, sinun on aina toimittava nopeasti. Vain jos vika korjataan välittömästi, voidaan estää mahdolliset seurannaisvahingot ja niihin liittyvät korkeat korjauskustannukset. Moottorivaurion vaarantamisen sijaan kannattaa ostaa autoosi uusi sylinterinkannen tiiviste palkitusta verkkokaupastamme Motointegratorista. Käytä tilaisuutta hyväksesi ja tilaa samalla myös sopivat työkalut, kuten nokka- ja kampiakselien kiinnitystyökalut. Löydät myös nämä työkalut ja pienet osat verkkokaupastamme edulliseen hintaan ja parhaalla laadulla.

Sylinterinkannen tiivisteen vaihto ja kustannukset

Sylinterikannen tiiviste on parasta vaihtaa luotettavassa korjaamossa. Pienetkin virheet asennuksen aikana tai epäasianmukainen purkaminen voivat aiheuttaa kalliita seurauksia.

Motointegrator-asiantuntijan vinkki:

Jos mahdollista, vaihda molemmat sylinteripään tiivisteet samalla kertaa. Näin säästät pitkällä aikavälillä korjauskustannuksilta tällä alueella.

Sylinterinkannen tiivisteiden vaihto maksaa työstä riippuen noin 600-1 800 euroa. Jos tilaat tiivisteen itse etukäteen verkosta, voit säästää paljon rahaa. Jos sylinteripään tiivisteen pää on vääntynyt, tiivistyspinta on hiottava ennen uudelleenasentamista. Muussa tapauksessa täydellistä tiivistystä ei voida taata edes sopivalla varaosalla.

Jos jäähdytysvedessä on öljyjäämiä sylinterinkannen viallisen tiivisteen vuoksi, koko jäähdytysvesikierto on myös puhdistettava perusteellisesti.

Tilaa sylinteripään tiivisteet verkossa kohtuulliseen hintaan

Joskus on järkevää vaihtaa jakohihna samalla, kun vaihdetaan tiivisteet. Kun sylinterin pään tiiviste poistetaan, myös jakohihna poistetaan.

Asiantuntevat ajoneuvoalan ammattilaisemme auttavat sinua mielellään kaikissa sylinteripään tiivisteisiin, jakohihnoihin ja lisävarusteisiin liittyvissä kysymyksissä. Varmista nyt autoosi täydellisesti sopivat varaosat ja lisävarusteet palkitussa verkkokaupassamme. Hyödy erinomaisesta palvelusta, salamannopeasta toimituksesta, alhaisista hinnoista ja monista muista eduista.

Motointegratorista löydät noin 5 miljoonaa tuotetta monilta eri tuotemerkeiltä. Sylinterikannen tiivisteiden luokan parhaita valmistajia ovat Reinz, Lema, Goetze, Elring, 4Max tai Corteco.

Parhaat tuotteet kategoriasta Sylinterinkannen tiivisteet

Sijoituskriteerit