Erikoistarjous - pakettiauto

Ei löytynyt tuloksia hakusanalle

Ilmoitus käytetyn öljyn hävittämisestä

Jäteöljyasetuksen mukaan olemme velvollisia ottamaan takaisin maksutta seuraavat käytetyt öljyt: -- Polttomoottoriöljy -- Vaihteistoöljy -- Öljynsuodattimet ja öljyjäämät, joita syntyy säännöllisesti öljynvaihdon yhteydessä. Voit palauttaa meille sen määrän käytettyä öljyä, joka vastaa meiltä ostamaasi määrää.

Hyväksyntäpisteemme on:

Motointegrator.fi - Käytettyjen öljyjen keräyspiste
Cleverlog-Autoteile GmbH
Westhafenstr. 1
13353 Berliini
Saksa

Voit lähettää käytetyn öljyn vastaanottopisteeseemme, ja toimituskulut ovat täällä omalla kustannuksellasi. Sopivat käytetyn öljyn keräyspisteet löydät myös Internetistä tai paikallislehdistä.

Huomaa: Käytettyyn öljyyn voidaan soveltaa erityisiä kuljetusehtoja. Haluamme myös huomauttaa, että vastaanottopisteessämme on laitos, jossa voit vaihtaa öljysi ammattimaisesti.

Jos olet kaupallinen loppukäyttäjä, huomaa, että saatamme käyttää kolmansia osapuolia täyttääksemme osallistumisvelvoitteemme sinua kohtaan.

Näytä lisää

Valitettavasti kyselyyn ei löytynyt tuloksia.

Ota meihin yhteyttä!

Tarvitsetko apua tuotteen löytämisessä?

Käytä chattia: Aloita chat

Millaisia polttoaineen lisäaineita on olemassa?

Polttoaineen lisäaineita on erilaisia, koska ne palvelevat eri tarkoituksia. Joskus polttoaineen lisäaine puhdistaa ja joskus optimoi kulutusta. Usein käytetään yhdistelmäaineita, jotka vähentävät kulumista, puhdistavat moottoria ja parantavat kulutusta.

Erityisesti ulkomailla ajettaessa polttoaineen lisäaine voi olla kannattavaa. Syy: muissa maissa - jopa Euroopassa - polttoaineen laatu voi olla huomattavasti heikompi kuin Saksassa. Tämä koskee esimerkiksi monia Etelä-Euroopan maita. Tuloksena on, että jäämiä ja kerrostumia syntyy moottoriin paljon nopeammin. Tämä ongelma on jopa kasvanut nykyaikaisten moottoreiden optimoinnin myötä.

Laskeumat heikentävät moottorin suorituskykyä. Tämä voi lisätä polttoaineen kulutusta ja heikentää suorituskykyä. Pahimmassa tapauksessa moottori vaurioituu vakavasti, esimerkiksi ruiskutusjärjestelmän viat.

Tällaisessa tapauksessa polttoaineen lisäaine voi vähentää saostumia. Bensiinimoottoreiden puhdistuslisäaineen lisäksi on olemassa myös dieselpolttoaineen puhdistuslisäaine. Dieselajoneuvoissa voidaan erityisen usein havaita myönteinen vaikutus moottorin käyntiin. Moottori käy tasaisemmin, koska lisäaine kompensoi alempiarvoisen polttoaineen heikkouksia.

Muut polttoaineen lisäaineet on suunniteltu parantamaan bensiinin tai dieselin energiantuottoa. Polttoaineen kulutus vähenee polttoaineen lisäaineiden käytön ansiosta. Optimointi saavutetaan esimerkiksi parantamalla sytytysvalmiutta ja polttoprosessia moottorissa. Jos onnistut vähentämään polttoaineen kulutusta merkittävästi käyttämällä lisäainetta, se on hyväksi lompakollesi ja ympäristölle!

Dieselpolttoaineen lisäaineita käytetään joskus erityisesti talvella. Ne estävät parafiinikiteiden kasvua ja parantavat siten dieselin saantoa hyvin kylmissä lämpötiloissa.

Toinen vaihtoehto on moottorin huuhteluun käytettävät polttoaineen lisäaineet. Näitä ei käytetä ajon aikana, vaan suljetussa prosessissa. Niitä ei lisätä säiliön kautta vaan moottoriöljyn kautta. Muutama minuutti sen jälkeen, kun lisäaine on levitetty moottoriin, öljy tyhjennetään ja täytetään uudelleen - moottori on huuhtoutunut ja on käytettävissä optimaalisessa kunnossa.

Mihin moottorityyppeihin on saatavilla polttoaineen lisäaineita?

Polttoaineen lisäaineita on saatavana kaikkiin moottorityyppeihin. Lisäaineita on olemassa bensiini- ja dieselmoottoreihin, kaasuttimiin ja ruiskutusmoottoreihin sekä turboahtimiin ja katalysaattoreihin. Niiden käyttö ei ole hyödyllistä ainoastaan aktiivisessa käytössä oleville moottoreille. Polttoaineen lisäaineista voivat hyötyä myös moottorit, jotka on sammutettu tai joita käytetään harvoin (esimerkiksi klassikkoautoissa).

Etenkin vanhojen autojen kohdalla myös säiliön korroosiosuojauksesta voi olla hyötyä. Muuten pidemmillä tyhjäkäyntiajoilla voi kertyä saostumia, jotka voivat pahimmassa tapauksessa johtaa moottorivaurioon. Tässä tapauksessa polttoaineen säilyvyyttä parantavat lisäaineet, kuten polttoaineen lisäaine Fuel-Fit bensiinin stabilointiaine, voivat myös olla hyödyllisiä. Tämä helpottaa klassikkoauton, mutta myös moottorisahan ja ruohonleikkurin tilapäistä sammuttamista.

Miten polttoaineen lisäaineet täytetään?

Useimmat polttoaineen lisäaineet täytetään polttoaineen täyttöaukon kautta. On tärkeää käyttää valmistajan ilmoittamaa pitoisuutta. Usein 150 ml:n pullo riittää 75 litraan polttoainetta ja enemmänkin. Jotta polttoaineen lisäaineilla olisi täysi vaikutus, niitä on käytettävä ajoissa. Esimerkiksi dieselpolttoaineen lisäaineet talvea varten olisi lisättävä ennen kuin polttoaine alkaa hapettua. Prosessi voi alkaa jo noin 0 °C:n lämpötilassa.

Näissä tapauksissa on käytettävä polttoaineen lisäaineita

Etkö ole varma, hyötyykö ajoneuvosi polttoaineen lisäaineesta? Se, onko näin, riippuu myös tähän asti käyttämästäsi moottoriöljystä. Tähän lisätään usein lisäaineita, jotka jo paljastavat joitakin mahdollisia vaikutuksia. Polttoaineen lisäaineista ei yleensä ole koskaan haittaa. Näissä tapauksissa ne ovat kuitenkin erityisen tärkeitä:

  • Tankkaat aina halvinta polttoainetta. Sitten sinun on odotettava lisää talletuksia.
  • Ajoneuvosi on vanhempi eikä sitä ole huollettu säännöllisesti.
  • Huomaat moottorissa pieniä ongelmia, kuten ajoittaista kolinaa tai epätavallista ääntä yleensä.
  • Haluat ajaa dieselillä hyvin kylmissä lämpötiloissa.
  • Et noudata suositeltuja öljynvaihtovälejä.
  • Käytätte hyvin halpaa öljyä.
  • Autosi joutuu säännöllisesti koville kierroksille.
  • Polttoaineen kulutus on suurempi kuin sen pitäisi olla.

Polttoaineen lisäaineet ovat eräänlaista hoitoa sisältäpäin, ja ne voivat pidentää moottorin käyttöikää, mutta ne eivät ole mikään ihmelääke. Parhaatkaan lisäaineet eivät voi täysin korvata huonoa ajotapaa ja huolimatonta huoltoa. Epäselvissä tapauksissa polttoaineen lisäaine voi kuitenkin viivästyttää tai parhaassa tapauksessa jopa estää vaurion syntymisen.

Tilaa polttoaineen lisäaineita verkossa Motointegratorilta

Motointegratorista voit tilata polttoaineen lisäaineita verkossa vain muutamalla klikkauksella. Valitse useiden tunnettujen valmistajien, kuten Liqui Moly ja Valvoline, tuotteista. Valitse, haluatko lisätä lisäainetta öljyyn vai polttoaineeseen, ja saat nopeasti tietoa eri sovelluksista ja tehokkuudesta.

Motointegratorilta löydät laadukkaita mutta edullisia polttoaineen lisäaineita kaikilta suurimmilta valmistajilta. Voit luottaa nopeaan toimitukseen yhtä paljon kuin asiantuntevaan asiakaspalveluun, joka auttaa sinua mielellään nopeasti, jos sinulla on kysyttävää. Tee moottorillesi palvelus: Tilaa polttoaineen lisäaine jo tänään ja täytä se 2-4 arkipäivän kuluessa.