Raitisilmasuodattimet

Ruiskutussuuttimen tiivisterenkaat

(löytyi 145 tulosta)

Suuttimien pidikkeet ovat ruiskutusjärjestelmän olennaisia osia. Suuttimen pidikkeen tiivisteet ovat elastisia renkaita, jotka on suunniteltu tiivistämään ruiskutusjärjestelmän asennuspaikka imusarjan tai sylinterikannen alueella. Ne auttavat pehmentämään tärinää ja vähentämään melua ajoneuvon moottorin käydessä. Näin ollen ne vaikuttavat merkittävästi ajoneuvon suorituskykyyn sekä melun ja pakokaasujen käyttäytymiseen. Sujuva käynti takaa turvallisen ajon ja vankan ajokokemuksen.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Ruiskutussuuttimen tiivisterenkaat.

Kaikki valmistajat

Osta suuttimen pidikkeen tiivisteet kätevästi verkosta

Optimaalisen toimivuuden varmistamiseksi sekä suuttimen pidikkeen että suuttimen pidikkeen tiivisteen on sovitettava täydellisesti moottoriin. Ruiskutuspumpun suuttimen pidikkeen tiivisteen ja ruiskutusventtiilien alueella olevien tiivisterenkaiden on siksi aina oltava korkealaatuisia. Tämä on ainoa tapa varmistaa, ettei vuotoja pääse syntymään ja että nesteet eivät vuoda edes suurimmissa kuormituksissa. Meiltä löydät esimerkiksi Boschin suuttimenpidikkeen tiivisteet, jotka sopivat täydellisesti ajoneuvoosi. Vakuutu laajasta valikoimastamme ja hyödy edullisista hinnoista. Olipa se sitten kuparia, metallia, muovia tai kumia - tilaa suuttimen pidikkeen tiiviste nyt Motointegratorilta. Haluamasi tuotteet ovat luonasi 2-4 arkipäivän kuluessa.

Suuttimen pidikkeen tiivisteen vaihto

Jos haluat vaihtaa ruiskutuspumpun sekä ruiskutusventtiilit, myös suuttimen pidikkeen tiivisteen vaihto on hyvä idea. Kaikkien toimenpiteiden on oltava kokeneen asiantuntijan suorittamia. Näin vältät mahdolliset ongelmat, kuten moottorin epätasaisen käyntinopeuden, syttymishäiriöt tai huonoista pakokaasuarvoista johtuvat korkeat epäpuhtauspäästöt.

Pienet osat - suuri vaikutus

Polttoaineen ruiskutusventtiilien - joita kutsutaan myös injektoreiksi tai ruiskutusventtiileiksi - tehtävänä on mitata tarkasti ruiskutettavan polttoaineen määrä. Jos epäpuhtauksia kertyy ajan myötä tai suurten kuormitusten yhteydessä, on mahdollista, että ruiskutussuuttimien toiminta heikkenee. Tarkasta siksi ruiskutussuuttimet säännöllisin väliajoin. Suosittelemme tiivisteiden vaihtamista jokaisen purkamisen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että jos näitä osia käytetään uudelleen asennuksen jälkeen, luotettava tiivistys ei ole enää taattu.

Osta Motointegratorista joko yksittäisiä suuttimen pidikkeen tiivisteitä tai valitse sopivat sarjat. Niissä on täsmällinen määrä osia, jotka vastaavat ajoneuvosi sylinterien lukumäärää. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja näistä varaosista. Tiimimme auttaa sinua mielellään.

Suuttimen pidikkeen tiivisteen asennukseen liittyvät asiat, jotka on hyvä tietää

  • Ennen kuin asennat suuttimen pidikkeen tiivisteen, on tärkeää voidella se moottoriöljyllä.
  • On tärkeää, että suuttimen pidikkeen tiivisteet voivat pyöriä vapaasti ja itsenäisesti asennusasennossaan.

Mekaanisia vaurioita voi joskus syntyä, jos laite altistuu pitkään korkeille lämpötiloille. Jos esimerkiksi ylemmän suuttimen pidikkeen tiivisteessä on kulumisen merkkejä, polttoainevuodot näkyvät yleensä selvästi. Jos alemman suuttimen pidikkeen tiivisteessä on vika, se näkyy pakokaasun vaaleanharmaana tai valkoisena savuna. Tämä tapahtuu välittömästi sen jälkeen, kun olet käynnistänyt auton moottorin. On myös mahdollista, että sisätilat haisevat bensiinille tai dieselille. Tämä on yleensä merkki toimintahäiriöstä. Moottorin suorituskyky on tällöin huomattavasti tavallista heikompi, ja lisäksi siitä seuraa usein lievää epävakautta tyhjäkäynnillä.

Kokemus on myös osoittanut, että korkeat lämpötilat käyttöyksikön alueella voivat johtaa lämpövaurioihin. Tämän seurauksena polttoainejärjestelmässä on odotettavissa ilmakuplia tai vuotoja. Tällöin myös moottorin suorituskyky heikkenee selvästi ja moottorin käynti on epävakaa. Lisäksi näihin vikoihin liittyy huomattavasti lisääntynyt polttoaineenkulutus. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sinun on ehkä odotettava, että ajoneuvon moottori pysähtyy yhtäkkiä myös tyhjäkäynnillä. Kuvittele, että tällainen onnettomuus tapahtuisi, kun olisit moottoritien kapealla työmaa-alueella tai vilkkaassa risteyksessä. Viallinen tai kulunut suuttimen pidikkeen tiiviste on siis huomattava vaaratekijä.

Motointegrator - verkkokauppa, johon voit luottaa

Mihin tahansa ajoneuvoon tarvitsetkin suuttimen pidikkeen tiivisteen: Löydät sen täältä. Motointegrator on verkkokauppa, joka tarjoaa sinulle valtavan valikoiman laadukkaita varaosia ja tarvikkeita kaikkiin automerkkeihin. Asiakkaamme todella arvostavat laajaa valikoimaa, jossa on noin 5 miljoonaa osaa. Myös erittäin hyvät asiakasarviot puhuvat tässä yhteydessä selkeää kieltä. Myös salamannopea toimitus herää luottamusta. Haluatko palauttaa tilatut tavarat? Ei hätää! Palkitussa verkkokaupassamme tarjoamme sinulle mahdollisuuden palauttaa tavarat meille helposti.

Jos et ole aivan varma, mikä suuttimen pidikkeen tiiviste sopii ajoneuvoosi, ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Saat korkealaatuisia tuotteita tuotemerkeiltä, kuten BOSCH, ELRING, FEBI BILSTEIN tai HANS PRIES.

Parhaat tuotteet kategoriasta Ruiskutussuuttimen tiivisterenkaat

Sijoituskriteerit