Raitisilmasuodattimet

Suojalistat

(löytyi 1163 tulosta)

Nimi "trim" kertoo jo näiden autonosien ensisijaisen käyttötarkoituksen. Koriste- tai somistelistat ikkunassa, ovissa tai katossa antavat autollesi tyylikkään ilmeen. Mutta siinä ei ole vielä kaikki. Verhoilu - erityisesti ovissa - suojaa tehokkaasti kolhuilta ja naarmuilta. Vaaralähteitä on paljon: liikennemerkkien, katupylväiden tai betonisten kukkaruukkujen kaltaisia esineitä, jotka estävät oven avaamisen kokonaan. Sama pätee ahtaisiin pysäköintipaikkoihin, raskaaseen kaupunkiliikenteeseen jne. Ruhjoutunut listoitus on paljon pienempi vahinko kuin kolhiintunut tai naarmuuntunut auton ovi. Lisäksi voit vaihtaa listat itse.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Suojalistat.

Kaikki valmistajat

  • Abarth
  • Acura
  • Aixam
  • Alfa Romeo
  • Andoria
  • ARO
  • Aston Martin
  • Audi
  • Austin
  • Avia
  • Bedford
  • Bentley
  • BMW
  • Buick
  • Cadillac

Mitä erilaisia koristeita on olemassa? Mistä materiaaleista nämä auton osat on valmistettu? Mihin kaikkialle autossa voi kiinnittää koristeita? Mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota, kun vaihdat verhoiluja? Entä miten voit helposti poistaa liimajäämät verhoiluista?

Täältä löydät vastaukset.

Verhoilu lisää autosi arvoa pysyvästi

Autossasi on monia paikkoja, joita voit koristella tyylikkäillä koristeilla. Esimerkiksi kehon eri osia voidaan koristella koristeellisilla koristeluosilla. Ennen kaikkea ovet. Tyypillisesti suojanauhat sijaitsevat auton oven alemmassa kolmanneksessa. Ne eivät ainoastaan takaa ajoneuvon tyylikkäämpää ulkonäköä, vaan toimivat myös törmäyssuojana. Yhtenäisen ulkonäön varmistamiseksi sivulevyt jatkuvat usein etu- ja takasiivessä.

Jotta auton kyljet näyttäisivät yhtenäisiltä, monet auton omistajat valitsevat myös ovenkahvojen ja tuulilasin kehysten reunojen koristelut. Muita auton ulkoseinien verhoilun käyttötarkoituksia ovat:

- Ajovalot

- Takavalot

- Tailgate

- Ulkoiset taustapeilit

- lokasuojat

- Puskurit

Sisätiloissa kojelautaa, keskikonsolia, kattoverhoilua, ilmastointijärjestelmän ulostuloaukkoa ja ovien sisäpuolta koristavat puusta tai muista materiaaleista valmistetut koristeet.

Vinkki: Jos folioat olemassa olevat verhoilut, voit antaa autollesi täysin uuden ilmeen pienellä vaivalla. Foliointitekniikan ansiosta naarmuuntuneetkin koristeet näyttävät kuin uusilta. Tässä prosessissa kromatut tehdasverhoilut poistetaan ja peitetään erikoiskalvolla. Koristelistojen foliointi on erityisen suosittua viritysalalla. Lisäksi foliointi on paljon halvempi vaihtoehto kuin uusien verhoilujen ostaminen.

Reunanauhoja on saatavana eri materiaaleista

Kromista ja muovista valmistetut koristelistat ovat lähes kaikkien autonvalmistajien ensisijainen valinta. Ei ihme, sillä kromikoristeet antavat jokaiselle autolle jalon ulkonäön. Muoviset verhoilut ovat sitä vastoin edullisempia. Niitä on helpompi muotoilla ja valmistaa. Siksi kromia on erityisesti laadukkaammissa ajoneuvoissa. Muoviset koristelistat koristavat ja suojaavat yleensä pieniä autoja. On myös eksoottisemmista materiaaleista valmistettuja koristeita. Hiiliverhoiluja on erityisesti ylellisissä urheiluautoissa. Sisätiloissa puiset listat korostavat tyylikkäästi. Jos auton sisätiloihin halutaan värikkäitä korostuksia, mukaan tulevat polystyreenistä valmistetut erikoisverhoilut. Näitä on saatavana eri paksuisia - käyttötarkoituksesta riippuen - ja ne liimataan yksittäisten osien väleihin.

Autossa olevien verhoiluliuskojen vaihto

Naarmuuntuneen listan vaihtaminen itse ei yleensä ole suuri ongelma. Koriste- ja/tai suojaverhoilut liimataan tehtaalla auton ulkopuolelle tai kiinnitetään klipseillä.

Klipseillä kiinnitetyt rimat voidaan irrottaa erityisillä klipsien irrotuslaitteilla ja irrotuskiiloilla. Toimi tässä varovasti, jotta vältät maalipinnan vaurioitumisen ja kolhut. Kun vanhat koristeet on poistettu, puhdista vapaa alue perusteellisesti. Vaihda vialliset pidikkeet.

Tärkeää: Kun ostat uusia koristeita, varmista, että ne on räätälöity juuri sinun ajoneuvomalliisi. Näin voit olla varma, että uudet verhoilut sopivat täydellisesti tehtaan kiinnityskohtiin. Motointegrator tarjoaa täydellisiä verhoilusarjoja moniin eri automerkkeihin.

Jos listat liimataan kiinni, vaivaa on enemmän. Ensimmäinen vaihe on jälleen kerran irrottaa verhoilu varovasti autosta. Hyvä kikka on jättää auto pidemmäksi aikaa aurinkoon tai lämmittää liimattuja listoja kuumailmapuhaltimella. Tämä helpottaa verhoilun irrottamista käsin. Jos sitä on vaikea poistaa paikoitellen, lämmitä aluetta uudelleen. Seuraava vaihe on poistaa kaikki liimajäämät kokonaan. Helpoin tapa tehdä tämä on käyttää foliopyyhintä (karamellikiekko). Liuottimia ei suositella, koska ne voivat vahingoittaa auton maalia. Vaihtoehtoisesti voit hieroa liimajäämiä rasvalla (esim. voilla). Vaikka tämä ei olekaan täydellinen ratkaisu, se tekee poistamisesta hieman helpompaa. Puhdista sitten alue ja kiinnitä uudet listat.

Osta leikkuukaistat Motointegratorilta edullisesti

Verkkokaupassamme tarjoamme laajan valikoiman koristeita noin 5 miljoonan varaosan joukosta. Yksinkertaisen hakutoiminnon ansiosta löydät autoosi täydelliset listasarjat muutamalla klikkauksella. Löydät puusta, kromista ja muista materiaaleista valmistettuja listoja kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin lyömättömään hintaan. Lisäksi toimitamme halutut koristeet 2-4 arkipäivän kuluessa. Jos sinulla on kysyttävää tai etsit erikoisvalua, ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Motointegratorin autoalan asiantuntijat auttavat sinua välittömästi.

Parhaat tuotteet kategoriasta Suojalistat

Sijoituskriteerit