Raitisilmasuodattimet

Moottorin suojat

(löytyi 593 tulosta)

Muoviset moottorin suojat, jotka tunnetaan myös nimellä moottorin suojukset, vievät usein suuren osan moottoritilasta. Kun kansi on moottorin päällä, pääset edelleen käsiksi tavanomaisiin käyttönesteisiin, jotta voit tarkistaa ne ja täyttää niitä tarvittaessa. Jos konepellin alla on kuitenkin tehtävä enemmän töitä, moottorin kansi on ensin poistettava. Tämä merkitsee aluksi ylimääräistä työvaihetta. Kansi on kuitenkin hyödyllinen, sillä se eristää ääntä ja vähentää siten melua. Se myös suojaa moottoritilaa lialta. Viallinen kansi kannattaa vaihtaa mahdollisimman pian jo pelkästään sen suojaavan vaikutuksen vuoksi.

Tarvitsetko moottorin suojan VW GOLF VI:een, Audi A4 B7:ään tai muuhun ajoneuvoon? Motointegratorista voit tilata moottorin suojia tunnetuilta valmistajilta, kuten BLIC, REZAW-PLAST, ROMIX tai MAGNETI MARELLI, nopeasti ja edullisesti verkossa. Toimitamme tilauksesi viimeistään neljän arkipäivän kuluessa. Näin varmistat, että voit vaihtaa vialliset suojat nopeasti ennen suurempia likaantumisia tai näätien hyökkäyksiä.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Moottorin suojat.

Kaikki valmistajat

Mikä on moottorin suoja?

Moottorin suoja on yksiosainen osa, joka peittää auton moottorin yläosan. Se on yleensä valmistettu ABS-muovista. Osaa ei voi korjata. Jos se on rikkoutunut, se on vaihdettava, jotta lika ei pääse moottoritilaan.

Jos haluat ostaa moottorin suojan vanhempaan ajoneuvoon, sinun on kiinnitettävä huomiota tarkkaan istuvuuteen. Oikean materiaalin valitseminen moottorin suojukseen on myös ratkaisevan tärkeää yksilöllisen muotoilun kannalta, sillä lämpöä ei saa kertyä. Samalla suojan pitäisi kuitenkin kestää jonkin verran kuumuutta ja puhdistusta korkeapainepesurilla.

Miksi moottorin suoja on hyödyllinen?

Moottorin suoja suojaa moottoria lialta. Se peittää myös sytytysjohtojen, kaapeleiden ja letkujen kaltaiset osat, jotka muutoin jättäisivät epäsiistin vaikutelman moottoritilaan. Moottorin suoja alhaalta päin estää myös näätien puremat ja vaimentaa melua. Vaikutuksen huomaa erityisesti ohi ajettaessa. Jos aiot myydä ajoneuvosi eteenpäin, moottorin suoja on plussaa ja osoittaa, että olet käsitellyt moottoria huolellisesti. Voit myös käyttää moottorin suojusta muotoiluelementtinä. Kansi saa moottorin näyttämään erityisen näyttävältä. Voit myös maalata moottorin suojan haluamillasi väreillä ja antaa autolle lisää yksilöllisyyttä.

Moottorin suojan maalaaminen

Muokkaa ajoneuvosi moottoritilaa yksilöllisellä suunnittelulla. Moottorin suoja voidaan helposti maalata pohjamaalilla, maalilla ja kirkaslakkauksella. Pohjuste tarttuvuutta edistävänä aineena estää maalin irtoamisen uudelleen levityksen jälkeen.

Vinkkejä moottorin suojan maalaamiseen:

  • Puhdista kaikki osat huolellisesti kuumalla vedellä ja pesuaineella.
  • Anna muovin kuivua.
  • Käsittele sitten moottorin kansi useita kertoja silikonilla ja vahanpoistoaineella.
  • Hio maalattavat osat harmaalla hiomavillalla.
  • Levitä muovinen pohjamaali.
  • Tämän jälkeen tehdään yksi tai kaksi kerrosta kirkaslakkaa.

Voinko ajaa ilman moottorin suojaa?

Moottorin suoja on helppo irrottaa moottorin päältä ja alta ja ajaa ilman sitä. Jos autosi moottorin suoja on rikki tai puuttuu, sitä ei välttämättä tarvitse vaihtaa. Siitä on kuitenkin tiettyjä haittoja:

  • Ensinnäkin, ilman moottorin suojusta ei ole suojaa näätäeläimiltä. Kaapelit ovat helposti liukkaiden petojen ulottuvilla.
  • Toisaalta ajomelu voi olla hieman kovempi ohikulkijoille kaupunkiliikenteessä.
  • Moottoritila likaantuu myös nopeammin ja näyttää epäsiistiltä. Tämä voi olla ongelma, jos päätät myydä auton.

Jos haluat vaihtaa moottorin suojan, on parasta käyttää nostinta tai ramppia. Joissakin ajoneuvomalleissa saatat joutua vaihtamaan suojan lisäksi myös moottoriöljyn samalla kertaa.

Suosittelemme, että puhdistat moottorin suojan säännöllisesti, jotta voit nauttia siitä pitkään. Sinun tulisi kuitenkin välttää aggressiivisia puhdistusaineita, jotka voivat vahingoittaa materiaaleja.

Tilaa moottorin suojat Motointegratorilta

Intohimoisena automekaanikkona löydät palkitusta verkkokaupastamme noin 5 miljoonaa varaosaa ja tarviketta kaikenmerkkisiin autoihin. Tarjoamme sinulle ensiluokkaista asiakaspalvelua.

Näihin kuuluvat:

  • Laaja valikoima tuotemerkkejä: Tarjoamme tuotteita lukuisilta tunnetuilta valmistajilta.
  • Edulliset hinnat: Meiltä löydät laadukkaat autonosat edulliseen hintaan..
  • Nopea toimitus: Tilauksesi toimittaminen kestää vain kahdesta neljään arkipäivää.
  • Asiakasneuvonta: Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai haluat neuvoja, asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään.

Oletko utelias? Kokeile meitä ja tilaa moottorin suoja Motointegratorin verkkokaupasta.

Parhaat tuotteet kategoriasta Moottorin suojat

Sijoituskriteerit