Raitisilmasuodattimet

Kiinnikkeet

(löytyi 1780 tulosta)

Jokaisessa ajoneuvossa on lukemattomia pieniä kiinnitysosia. Muovisia kiinnitysklipsejä käytetään esimerkiksi auton puskureissa ja siivekkeissä, verhoiluissa, sivupaneeleissa ja koristeosien pidikkeissä. Liukuosat varmistavat, että ohjaamon etuistuimet voidaan säätää optimaalisesti, ja estävät ikkunalasien ja kattoluukkujen liikaa liikkumista.

Yleensä nämä pienet komponentit ovat paitsi käytännöllisiä myös erittäin kestäviä. Ne voivat kuitenkin kadota, rikkoutua tai muuttua visuaalisesti epämiellyttäviksi onnettomuuden seurauksena. Silloin on tarpeen vaihtaa ne.

Verhoiluklipsejä, kiinnitysklipsejä, tunkkien kiinnikkeitä, moottorin suojuksia, auton suojalistojen kiinnitysklipsejä ja muita hyödyllisiä pieniä osia voi tilata kätevästi Motointegratorin verkkokaupasta. Parhaita valmistajiamme tässä kategoriassa ovat ROMIX, VAICO, HANS PRIES, febi bilstein ja BLIC.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Kiinnikkeet.

Kaikki valmistajat

Osta kiinnitysklipsejä auton suoja- ja koristelistoja varten

Jos autosi ovi tai roiskeläppä on vaihdettava, tarvitset kiinnitysklipsit, joilla voit liittää listat tai kromilistat tuoreisiin maalattuihin osiin. Kiinnitysklipsit kiinnitetään teräslevyyn, jotta voit liu'uttaa listat niiden päälle. Motointegratorista löydät oikeat kiinnitysklipsit automalliisi.

Vaihda istuinkiskojen ja ikkunoiden liukusäätimet

Autossa etuistuimet voidaan siirtää pituussuunnassa ja säätää kuljettajalle sopiviksi. Jos istuimissa on liikaa liikettä tai ne "heiluvat", istuinkiskoista voi puuttua liukukiskoja tai liukukiskot voivat olla viallisia. Voit yksinkertaisesti vaihtaa nämä. Jos istuimet ovat jäykät, öljy auttaa saamaan kiskot liikkumaan taas tasaisemmin.

Kattoluukun ja ikkunoiden ohjaimissa käytetään myös muovisia liukukiskoja, jotta varmistetaan, että ikkunoissa ei ole liikaa pelivaraa ja että ne voidaan avata ja sulkea hallitusti. Jos nämä muoviset liukukiskot rikkoutuvat, ohjaus ei ole enää optimaalinen. Vialliset osat on siksi vaihdettava mahdollisimman nopeasti.

Pidikkeet rekisterikilpeä varten

Monet kuljettajat käyttävät rekisterikilven pidikettä rekisterikilven kiinnittämiseen. Sen etuna on, että rekisterikilpeen ei tarvitse porata ja se voidaan irrottaa helposti milloin tahansa. Tämä kiinnitys on kuitenkin makuasia, eivätkä kaikki kuljettajat suosi sitä.

Miksi sinun pitäisi tilata auton kiinnikkeet Motointegratorilta?

Palkittuna verkkokauppana asiakkaidemme tyytyväisyys on meille erityisen tärkeää. Siksi tarjoamme paitsi laajan valikoiman autonosia, varaosia ja lisävarusteita eri premium-merkeiltä, myös erinomaista asiakaspalvelua.

Meiltä saat korkeaa laatua edulliseen hintaan. Vaikka jättäisitkin erityisen hankalien varaosien asentamisen mieluummin ulkopuolisten asiantuntijoiden tehtäväksi, säästät rahaa, kun ostat Motointegratorilta.

Riippumatta siitä, mihin automerkkiin luotat, löydät meiltä oikeat varaosat. Laajassa valikoimassamme on noin 5 miljoonaa autonosaa ja tarviketta henkilö- ja kuorma-autoihin. Voit hankkia kiinnitysklipsejä ja muita pienosia tunnetuilta valmistajilta, kuten ROMIX, VAICO, HANS PRIES, febi bilstein ja BLIC.

Älä odota enää: kokeile meitä ja tilaa Motointegratorilta nyt ajoneuvojen kiinnikkeitä, verhoilu- ja suojalistojen pidikkeitä sekä istuinohjainten, ikkunoiden ja kattoluukkujen liukukappaleita.

Parhaat tuotteet kategoriasta Kiinnikkeet

Sijoituskriteerit