Raitisilmasuodattimet

Kytkimet

(löytyi 1564 tulosta)

Osta kytkimiä verkossa

Kytkimien vaihtaminen ei ole harrastelijalle mikään ongelma, ja se vie vain muutaman minuutin, ennen kuin auto on taas käyttövalmis. Löydät kaikki tarvitsemasi varaosat Motointegratorin verkkokaupasta.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Kytkimet.

Kaikki valmistajat

Mihin tarkoituksiin kytkimet toimivat moottoriajoneuvossa?

Kytkimet ovat auton peruskäyttöelementtejä, ja niillä on useita tehtäviä. Periaatteessa kytkintä käytetään sähköpiirin sulkemiseen tai katkaisemiseen, ja siksi siinä on yleensä täsmälleen kaksi kytkinasentoa, avoin ja suljettu. Autoissa nämä ovat esimerkiksi varoitusvalojen, kaukovalojen tai takalasin lämmityksen kytkimiä. Automaattista jarruvaloa ja peruutusvaloa ohjataan myös vastaavilla kytkimillä. Vaihtokytkimet, joita kutsutaan myös vaihtokytkimiksi, eroavat yksinkertaisista kytkimistä siinä, että niissä voi olla enemmän kuin kaksi liitäntää. Kun esimerkiksi yksi piiri aukeaa, toinen sulkeutuu, mikä mahdollistaa useita eri toimintoja käynnistäviä kytkinasentoja. Merkkivalokytkin ja pyyhkimen kytkin ovat esimerkkejä tästä.

Auton kytkimien vaihtaminen itse

Kun kytkin jumiutuu tai kieltäytyy toimimasta, on aika vaihtaa se. Kokeneelle remonttimiehelle on tietysti itsestään selvää tehdä tämä itse. Oikean varaosan avulla vaihto on usein nopeaa ja helppoa. Kun auto on pysäköity tai parempi on, että olet irrottanut akun, esimerkiksi ohjauspylvään vivut voidaan usein irrottaa melko helposti, kun ohjauspylvään kansi on irrotettu. Korvaavat vivut on yleensä yhtä helppo asentaa uudelleen. Muutamassa minuutissa sinun pitäisi pystyä ottamaan autosi takaisin käyttöön. Jos ohjauspyörä on kuitenkin irrotettava vaihtoa varten ja jos kyseessä on turvatyynyn kytkentä, amatöörien on turvallisuussyistä parempi kääntyä sertifioidun ammattilaisen puoleen. Ei ole väliä, minkä kytkimen haluat vaihtaa autoosi: Motointegratorista löydät taatusti täydellisen varaosan!

Osta kytkimiä verkossa

Tarvitsetko autoosi uuden kytkimen? Silloin Motointegrator-verkkokauppa on oikea paikka sinulle! Täältä löydät todellisen tulvan versioita ohjauspylvään yhdistelmäkytkimistä, peruutuskytkimistä, jarruvalokytkimistä ja kaikista muista mahdollisista vaihto- tai kytkinlajeista. Laadukas Tarvikkeet ja korkealaatuinen Varaosat tulevat poikkeuksetta tunnetuilta valmistajilta, kuten 4Max, Bosch, FAE, Febi, Korea, Magneti Mirelli, Topran tai Vernet. Vakuutu erinomaisesta valikoimastamme ja hyödy lyömättömistä hinnoista ja lyhyistä toimitusajoista!

Parhaat tuotteet kategoriasta Kytkimet

Sijoituskriteerit