Raitisilmasuodattimet

Anturit

(löytyi 8950 tulosta)

Osta antureita autoosi halvalla verkossa Motointegratorilta

Onko autossasi viallinen anturi? Autossa on useita eri antureita. Kukin niistä suorittaa eri tehtävän, joka on välttämätön auton optimaalisen toiminnan kannalta. Jos jokin antureista pettää, se on korjattava tai jopa vaihdettava. Hyödy Motointegrator-verkkokaupan laajasta tuotevalikoimasta.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Anturit.

Kaikki valmistajat

Mitä antureita moottoriajoneuvossa on?

Jäähdytysnesteen lämpötila-anturin tehtävänä on varmistaa, että jäähdytysjärjestelmässä oleva jäähdytysneste on jatkuvasti oikeassa lämpötilassa. Pulssikooderi, jota kutsutaan myös inkrementaalikooderiksi, on anturi, joka havaitsee asennon tai kulman muutokset. Öljynpainekytkintä käytetään moottorin öljynpaineen valvontaan. Antureiden on toimittava oikein, jos haluat, että autosi moottori toimii optimaalisesti. Jos esimerkiksi öljynpainekytkin ei enää toimi oikein, öljynpaine voi laskea. Tämä voi johtaa muun muassa akselien takertumiseen, laakereiden tuhoutumiseen tai jopa männän takertumiseen.

Tilaa jäähdytysnesteen lämpötila-anturit, pulssigeneraattorit, öljynpainekytkimet ja paljon muuta verkossa

Jos tarvitset autoosi uuden anturin, joudut usein kaivamaan syvälle taskuusi. Siksi kannattaa vertailla eri autojen antureiden hintoja verkossa ja valita halvin tarjous. Motointegrator on autonosien verkkokauppa, joka tarjoaa kaikenlaisia antureita kaikilta tunnetuilta valmistajilta - Akusanista ja Boschista Hyundain ja Xauton tuotteisiin. Antureiden lisäksi Motointegrator tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia Varaosat , Tarvikkeet , Viritys ja Moottoripyörän osat. Tämä tarkoittaa: Meiltä löydät huippulaatua - ja huippuhintaan! Motointegrator-asiakkaana voit lisäksi hyötyä ensiluokkaisesta palvelustamme sekä nopeasta ja mutkattomasta toimituksestamme suoraan kotiisi.

Parhaat tuotteet kategoriasta Anturit

Sijoituskriteerit