Raitisilmasuodattimet

Paisuntaventtiilit

(löytyi 354 tulosta)

Ilmastoinnin paisuntaventtiili: käyttö ja toiminta

Paisuntaventtiili sijaitsee suoraan ilmastointilaitteen höyrystimen edessä. Ennen kuin kylmäaine, jota kutsutaan myös käyttöaineeksi, pääsee höyrystimeen ja haihtuu kylmäksi ilmaksi, se kulkee ensin paisuntaventtiilin läpi. Sen tehtävänä on jäähdyttää kylmäainetta ja siirtää oikea määrä nestettä höyrystimeen. Ennen kuin se pääsee paisuntaventtiiliin, se on yleensä kiehuvan kuumaa. Laitteen sisällä kylmäaineen paine ja lämpötila laskevat huomattavasti. Termostaattiset paisuntaventtiilit säätelevät myös höyrystimelle syötettävää määrää: Nesteen määrä saa olla kerrallaan vain sen verran, että se voidaan haihduttaa. Paisuntaventtiilejä ei kuitenkaan ole kaikissa ilmastointijärjestelmissä: Joissakin järjestelmissä höyrystimen eteen on sen sijaan asennettu pysyvästi niin sanottu kuristin.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Paisuntaventtiilit.

Kaikki valmistajat

Paisuntaventtiili viallinen - Mitä nyt?

Jos autosi ilmastointijärjestelmän paisuntaventtiili on viallinen, huomaat, että järjestelmä ei enää jäähdytä kunnolla. Tällöin venttiili on tarkistettava vuotojen varalta: Jos laite vuotaa jostain kohdasta, jäähdytysneste vuotaa ulos, eikä jäähdytyspiiri toimi enää kunnolla. Jos venttiili on pahoin syöpynyt, se on vaihdettava. Paisuntaventtiili voi kuitenkin jäätyä tai sen toiminta voi heikentyä lian vuoksi. Molemmissa tapauksissa suodattimen ja kuivausrummun vaihto voi korjata tilanteen: Sen tehtävänä on pitää kosteus ja lika poissa ilmastointilaitteesta ja siten suojata järjestelmää korroosiolta, jäätymiseltä ja tukkeutumiselta. Suodatinkuivaimen kapasiteetti on kuitenkin rajallinen, joten se on vaihdettava aika ajoin. Edellä mainituista syistä paisuntaventtiili on tarkistettava säännöllisin väliajoin, jotta mahdolliset vauriot voidaan havaita nopeasti ja välttää ilmastointilaitteen suuret vahingot

Auton osat, kuten paisuntaventtiili ja paljon muuta verkkokaupasta

Jos ilmastointilaitteesi paisuntaventtiili on viallinen, voit tilata halpoja varaosia verkossa Motointegratorista Varaosat kätevästi verkossa. Meillä on valtava valikoima ilmastoinnin osia jokaiseen automalliin. Omistatpa sitten BMW:n, Fordin tai Audin, mikä tahansa ilmastointilaite toimii taas moitteettomasti hetkessä verkkokaupastamme saatavien vaihtoventtiilien avulla. Valitse tunnettujen valmistajien, kuten Delphin, Hellan tai Thermotecin, lukuisista korkealaatuisista tuotteista, suodata suuri valikoimamme tuotemerkin, hinnan tai saatavuuden mukaan ja hanki paras laatu parhaaseen hintaan. Saat tilauksesi muutamassa työpäivässä ja sinun tarvitsee vain asentaa upouusi paisuntaventtiili tai asentaa se itse. Ilmastointilaitteesi viilentää taas kuin yksi!

Parhaat tuotteet kategoriasta Paisuntaventtiilit

Sijoituskriteerit