Matkailuautosesonki 2024

Polttoaineen syöttö

(löytyi 3440 tulosta)

Osta polttoainepumppu, polttoaineen jakeluyksikkö, polttoaineletku ja muut polttoainehuollon varaosat verkossa

Etsitpä sitten varaosia polttoaineen syöttöön tai ruiskutusjärjestelmiin, kaasutinjärjestelmiin ja ilmaruiskutusjärjestelmiin - Motointegratorista löydät takuulla etsimäsi. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman korkealaatuisia Varaosat sekä Autotarvikkeet kaikille yleisimmille ajoneuvotyypeille ja automalleille. Tilaa polttoainehuollon varaosat nyt mukavasti kotoa käsin!

Varaosat febi bilstein

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Polttoaineen syöttö.

Kaikki valmistajat

Miten auton moottorin polttoaineen syöttöjärjestelmä toimii?

Polttoaineen syöttöjärjestelmään kuuluvat kaikki ne osat, jotka osallistuvat ajoneuvon polttoaineen syöttämiseen. Tähän kuuluvat polttoainepumppu, mutta myös kaasutin, ruiskutusjärjestelmä, suuttimet, tason ja paineen säätimet sekä suodatinjärjestelmät.

Polttoainepumppu kuljettaa riittävästi polttoainetta auton säiliöstä kaasuttimiin, ruiskutusventtiileihin tai ruiskutuspumppuihin. Bensiinimoottoreissa käytetään yleensä virtauspumppuja, kun taas dieselmoottoreissa käytetään enemmän syrjäytyspumppuja. Polttoainepumppu on osa koko polttoaineen jakeluyksikköä. Se koostuu yleensä polttoainepumpusta, suodattimesta ja laipasta, jossa on vastaavat liitännät. Polttoaineletkua käytetään polttoaineen, olipa kyseessä bensiini tai diesel, kuljettamiseen.

Tilaa polttoainepumput, polttoaineen jakelulaitteet ja paljon muuta edullisesti

Motointegrator tarjoaa laajan valikoiman varaosia auton polttoaineensyöttöön. Jos etsit uutta polttoainepumppua, polttoaineen jakeluyksikköä tai vaikka vain polttoaineletkua, löydät etsimäsi taatusti Motointegratorilta. Tarjoamme huipputuotteita kaikilta tunnetuilta valmistajilta, 7Dieselistä Akusaniin ja Impergomiin, ja kaikki edulliseen huippuhintaan. Kun tilaat meiltä, saat huippulaatua. Lisäksi erottaudumme ensiluokkaisesta palvelustamme sekä nopeasta ja mutkattomasta toimituksestamme. Ne, jotka tilaavat varaosat meiltä, hyötyvät moninkertaisesti ja säästävät rahan lisäksi myös aikaa, sillä toimitamme tilatun polttoainepumpun kotiisi yksinkertaisesti ja mutkattomasti.

Parhaat tuotteet kategoriasta Polttoaineen syöttö

Sijoituskriteerit