Matkatavaroiden kuljetus

Moottorin tiivistesarjat (ylä)

(löytyi 796 tulosta)

Sylinterinkannen tiivistesarja on täydellinen sarja tarvikkeita ja tiivisteitä, joita tarvitaan sylinterinkannen tiivisteen vaihtamiseen. Tärkeimmän osan, sylinterinkannen tiivisteen, lisäksi sarja sisältää muita osia vaihtoa varten.

Sylinterinkannen tiiviste on tärkeä osa ajoneuvossa. Se tiivistää moottorin palotilat, mutta myös jäähdytysnesteen ja moottoriöljyn porat ja kanavat. Sylinterinkannen tiiviste altistuu suurille voimille ja lämpötiloille. Tämän rasituksen vuoksi se voi huokoistua - aivan kuten mikä tahansa muukin tiiviste. Motointegratorista voit ostaa sylinterikannen tiivistesarjan suoraan verkosta. Sertifioidussa verkkokaupassamme taataan alhaiset hinnat korkeimmalla laadulla. Osaava tiimimme varmistaa, että toimituksesi on perillä neljän arkipäivän kuluessa.

Varaosat TRW

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Moottorin tiivistesarjat (ylä).

Kaikki valmistajat

Millaisia sylinterinkannen tiivistesarjoja on olemassa?

Sylinterinkannen tiiviste koostuu periaatteessa metalliverkosta tai kantolevystä. Metalliset sylinterikannen tiivisteet koostuvat useista kerroksista. Ainoastaan nestekanavien kohdalla on muovipinnoite tiiviyden lisäämiseksi. Tämäntyyppistä sylinterikannen tiivistettä käytetään useimmiten hyötyajoneuvoissa.

Metalli/pehmeästä materiaalista valmistetuissa tiivisteissä kantolevyä ympäröi kokonaan pehmeästä materiaalista (muovista) valmistettu kerros. Kuten metallisylinterinkannen tiivisteissä, nestekanavat on lisäksi tiivistetty lämmönkestävällä muoviseoksella. Tiivisteen pinta on yleensä päällystetty liimautumista estävällä kerroksella.

Missä sylinterinkansi sijaitsee?

Sylinterikannen tiiviste sijaitsee moottorilohkon yläosan ja sylinterikannen välissä. Jos et ole varma, oletko vaihtamassa oikeaa komponenttia, vilkaise vielä kerran ajoneuvosi asiakirjoja ennen sylinterinkannen tiivistesarjan kanssa työskentelyä. Tarvitset näitä tietoja myös silloin, jos ei ole selviä viitteitä viasta, mutta haluat tarkistaa, onko se edelleen täysin toimiva. Tätä varten sinun on kuitenkin irrotettava sylinterinkansi ja paljastettava tiiviste.

Mitä tapahtuu, jos sylinterinkannen tiiviste on viallinen?

Sylinterinkansi on yksi ajoneuvon tärkeimmistä osista. Jos se pettää, palotilaan kertyvä vesi aiheuttaa korkeaa painetta mutta myös ylikuumenemista. Tämä johtaa moottorin korjaamattomiin vaurioihin. Mitä nopeammin huomaat viallisen sylinterinkannen tiivisteen merkit ja vaihdat sylinterinkannen tiivistesarjalla, sitä vähemmän vaurioita syntyy. Jos teetät korjauksen erikoiskorjaamolla, siitä tulee maksettavaksi 500-1 500 euroa. Korjauskustannusten määrä riippuu siitä, mitkä muut osat ovat tällä välin vaurioituneet. Sylinterikannen tiivistesarjalla voit poistaa ongelman nopeasti itse.

Syyt sylinterinkannen tiivisteen vikaantumiseen

.

Ajoneuvosi moottorin käyttöiän aikana sylinterinkannen tiiviste voi vioittua. Tähän on monia syitä:

  • Ylikuumeneminen: kalkkisaostumat, vääränlainen jäätymisenestoaine jäähdytysjärjestelmässä, moottorin osien, kuten termostaatin tai vesipumpun toimintahäiriöt, mutta myös nesteen puute ja pakokaasujärjestelmän viat voivat johtaa ylikuumenemiseen ja siten sylinterikannen tiivisteen vaurioitumiseen.
  • Asennusvirheet: kokoonpanovirheet voivat myös olla syynä sylinterikannen tiivisteen vikaantumiseen. Jos sylinterikannen tiiviste ei esimerkiksi vääntyneiden osien tai epätyypillisen kokoonpanon vuoksi ole riittävän tiivis, tämä voi johtaa öljy- ja jäähdytysnestevuotoihin sekä palamiskaasujen karkaamiseen.
  • Ihminen: ajotyyli voi myös vahingoittaa tiivisteen materiaalia.
  • Mekaniikka: Vuotava sylinterin kansi johtuu usein löysistä osista.
  • "Kopiseva" moottori: jos moottori palaa epäsäännöllisesti, koska polttoaine on huonoa tai sopimatonta, tiiviste voi vaurioitua.

Mistä tunnistan viallisen sylinterinkannen tiivisteen?

Sylinterikannen tiivisteen vian syyt ovat ensimmäinen keino parantaa tilannetta tulevaisuudessa. Mutta miten tunnistat viallisen sylinterinkannen tiivisteen? Varoitussignaalit ovat erilaisia:

  • Mustaa väriä tiivisteessä: jäähdytysnesteeseen muodostuu kaasukuplia, jotka nostavat jäähdytysjärjestelmän painetta ja aiheuttavat jäähdytysveden menetyksen. Vapautuva kaasu aiheuttaa mustaa värimuutosta tiivisteeseen.
  • Jäähdytysnesteessä olevat öljyjäämät ja ajoittain vaahto jäähdytysnestesäiliössä: Kun öljyä pääsee jäähdytyspiiriin, jäähdytysnesteessä on öljyjäämiä. Jäähdytysnestesäiliöön muodostuu toisinaan vaahtoa. Jäähdytysnesteen häviämisen vuoksi voi esiintyä ylikuumenemista.
  • Jäähdytysneste öljypiirissä: heti kun jäähdytysneste pääsee öljypiiriin, öljysäiliön kannen sisäpuolelle kertyy vaaleaa vaahtoa. Ajoneuvoissa, joissa on manuaalinen öljytason mittaus, öljyn mittatikulla näkyy vesipisaroita. Tämä johtaa lisääntyneeseen öljynkulutukseen.
  • Öljy- ja vesivuoto moottorista: tämä aiheuttaa kosteutta tai öljyisiä jäämiä moottoriin.
  • Äkillinen virran menetys
  • Pakoputkesta tulee valkoista tai sinertävää savua

Tilaa sylinterinkannen tiivistesarjat Motointegratorin verkkokaupasta

Haluatko vaihtaa sylinterinkannen tiivistesarjalla itse? Tämä kannattaa tehdä vain, jos sinulla on perustiedot siitä, miten se tehdään. Koska kyseessä on herkkä komponentti, on parempi jättää vaihto epäselvissä tapauksissa korjaamon tehtäväksi. Voit kuitenkin säästää rahaa, jos ostat sylinterinkannen tiivistesarjan verkkokaupastamme ja annat se sitten korjaamolle asennettavaksi.

Työskentelemme ensiluokkaisten valmistajien kanssa ja käytämme huippumerkkejä. Meiltä löydät BJB-sylinterikannen tiivistesarjan sekä C20ne-sylinterikannen tiivistesarjan. Lisäksi hyödyt erinomaisesta asiakaspalvelusta ja nopeasta toimituksesta.

Parhaat tuotteet kategoriasta Moottorin tiivistesarjat (ylä)

Sijoituskriteerit