Matkatavaroiden kuljetus

Pölysuojasarjat

(löytyi 1120 tulosta)

Iskunvaimennin on välttämätön hyväksyttävän käsiteltävyyden kannalta, ja se on tärkeä myös turvallisuuden näkökulmasta. Mitä monet kuljettajat eivät tiedä: pölysuoja on osa iskunvaimenninta. Se suojaa iskunvaimentimia haitallisilta vaikutuksilta, kuten likahiukkasilta. Tämä vähentää tehokkaasti iskunvaimentimien kulumista.

Tarkista siksi iskunvaimentimen pölysuoja säännöllisesti ja vaihda se tarvittaessa. Motointegratorista voit ostaa iskunvaimentimen pölysuojasarjan kaikkiin merkkeihin ja malleihin, jotta iskunvaimentimen rasitusta voidaan vähentää.

Varaosat TRW

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Pölysuojasarjat.

Kaikki valmistajat

Mikä on iskunvaimentimen pölysuoja?

Iskunvaimennin on jousituksen välttämätön osa. Se vaimentaa tärinää ja muuttaa sen energian lämmöksi. Ajaminen ilman iskunvaimentimia ei olisi enää siedettävää 2000-luvun auton omistajille.

Iskunvaimennin on paitsi erittäin tärkeä myös suhteellisen kallis komponentti. Siksi on sitäkin tärkeämpää suojella tätä komponenttia. Iskunvaimentimen pölysuojapakkaus edistää tätä.

Iskunvaimennin on kuluva osa, jota tuuli ja sää, pöly, likahiukkaset, pyörivät kivet jne. rasittavat voimakkaasti. Tämä pätee erityisesti epätasaisella maalla. Pölysuoja vaimentaa iskunvaimentimen kulumista ja pidentää siten sen käyttöikää.

Pölysuoja suojaa iskunvaimentimia myös mekaanisilta vaikutuksilta, kuten kiveniskuilta, koska se pitää männänvarren etäällä. Tämä estää tiivisterenkaiden ja muiden iskunvaimentimen osien vaurioitumisen.

Olisitko tiennyt, että viallinen pölysuoja voi jopa aiheuttaa sen, että auto ei pääse päätarkastusta? Tarkastaja löytää yleensä merkittävän vian.

Mitä vaihtoehtoja iskunvaimentimen pölysuojasta on saatavilla?

Pölynsuojasta on olemassa erilaisia vaihtoehtoja. Laajasti käytettyjä ovat "sukat" (Shock Socks), jotka suojaavat koko iskunvaimentimen iskuilta. Tehokkuus riippuu materiaalista.

Myös "saappaat" (Shock Boots) ovat yleisiä. Ne asennetaan iskunvaimentimeen ja männänvarteen.

On myös yksinkertaisempia versioita, kuten vaahtomuovirenkaat, jotka vain liimataan kiinni.

Mitä pölysuojasarja sisältää?

Pölysuojasarja on täydellinen ratkaisu iskunvaimentimen pölysuojaukseen. Se koostuu suojakorkista ja puskurista sekä suojapulteista. Pölysuoja on saatavana kaikkiin ajoneuvon iskunvaimentimiin. Materiaalina käytetään yleensä muovia, kuten kumia. Iskunvaimentimen pölysuojasarjan etuna on, että voit vaihtaa juuri ne osat, jotka ovat viallisia.

Milloin pölysuoja pitäisi vaihtaa?

Milloin iskunvaimentimen pölysuoja on vaihdettava? Nämä ovat kuluvia osia. Ne on vaihdettava, kun kuluminen tulee näkyviin. Kulumisen merkit näkyvät halkeamina tai epätasaisuuksina suojamateriaalissa.

Kun pieniä vikoja esiintyy, ne usein pahenevat. Syy: vesi- ja likahiukkaset voivat tunkeutua materiaalin halkeamiin ja onkaloihin. Nämä puolestaan laajenevat, kun materiaalissa on lämpötilaeroja, ja johtavat siten entistä suurempiin vaurioihin. Tämä vaurio voi levitä iskunvaimentimeen.

Yleensä pölysuoja on suositeltavaa vaihtaa aina, kun iskunvaimentimet vaihdetaan. Tämä lisää kokonaiskustannuksia vain vähän, koska pölysuoja on suhteellisen edullinen varaosa.

Sinun tulisi kiinnittää huomiota näihin yksityiskohtiin iskunvaimentimen pölysuojasarjan osalta:

  • Tarvitset pölysuojan, joka sopii ajoneuvosi iskunvaimentimiin. Käytä verkkokaupan suodatustoimintoa ja/tai etsi tarvittavat tiedot ajoneuvon rekisteriotteesta.
  • Pölysuoja on aina vaihdettava akselin kaikkiin pyöriin. Näin estetään epäsymmetrinen kuormitus ja siihen liittyvä kuluminen.

Iskunvaimentimen pölysuojan vaihtaminen: Miten se tehdään ja mitä se maksaa

Mikään ei estä sinua vaihtamasta iskunvaimentimen pölysuojusta itse - edellyttäen, että sinulla on tarvittava osaaminen ja välineet. Tarvitset erityisesti erikoistyökaluja ja jousikompressorin sekä tunkin tai nostolavan.

Kun ajoneuvosi on oikeassa asennossa, irrota ensin pyörä ja sitten jousijalka. Sen jälkeen on irrotettava jouset ja mutterit. Nyt sinulla on selkeä näkymä iskunvaimentimeen. Samalla tarkista, onko se kulunut, ja vaihda se tarvittaessa. Asenna sitten uusi pölysuoja ja kiinnitä aiemmin poistetut mutterit, jouset ja pyörä.

Maallikoita ja harrastajamekaanikkoja ei suositella vaihtamaan iskunvaimentimen pölysuojaa itse, vaan käymään huoltoliikkeessä. Vaiva on vähäinen. Iskunvaimentimen pölysuojasarja maksaa alkaen noin 15 euroa. Koska asennus ammattikorjaamossa ei vie liikaa aikaa, kokonaiskustannukset alkavat noin 100 eurosta.

Tilaa iskunvaimentimen pölysuojussarja Motointegratorin verkkokaupasta

Motointegratorilta voit helposti tilata iskunvaimentimen pölysuojasarjan verkossa. Muutaman klikkauksen jälkeen löydät oikean tuotteen ja saat sen 2-4 arkipäivän kuluttua.

Iskunvaimentimien pölynsuojaussarjojen lisäksi löydät myös suojatulpat ja palkeet, iskunvaimentimet, iskunvaimentimet, puskurit, kierreholkit, jousitusjouset, pulttisarjat, jousitusjouset, pyöränlaakeripesät, korjauspultit ja muut osat.

Motointegrator on luotettava osoite autoihin liittyvissä kysymyksissä, sillä sen valikoimassa on 5 miljoonaa varaosaa ja tarviketta. Löydät varaosat kaikkiin automerkkeihin korkealaatuisina ja kohtuulliseen hintaan.

Selaa myymäläämme ja saat kattavat neuvot asiantuntevasti koulutetulta asiakaspalvelultamme. Korkea asiakastyytyväisyytemme ei ole sattumaa.

Parhaat tuotteet kategoriasta Pölysuojasarjat

Sijoituskriteerit