Matkailuautosesonki 2024

Sylinterinkannen pultit

(löytyi 642 tulosta)

Sylinterikannen pultti on moottorilohkon, sylinterikannen ja sylinterikannen tiivisteen välinen yhteys. Sylinterinkannen pultit ovat erityisen vahvoja ja kestäviä. Nämä ovat ratkaisevia tekijöitä palotilan turvallisen ja luotettavan tiivistyksen varmistamisessa. Jäähdytysneste- ja moottoriöljyletkujen on myös oltava optimaalisesti tiiviitä sekä alipaineen että kohonneen paineen tapauksessa. Ja tämä koskee sekä kylmiä että lämpimiä olosuhteita. Sylinterinkannen pulttien on oltava erityisen vakaita ja kestäviä, kun otetaan huomioon niiden erityistoiminnallisuus ja niihin kohdistuvat suuret kuormitukset. Toimitamme korkealaatuisia sylinterinkannen pultteja useilta eri tuotemerkeiltä edulliseen hintaan.

Varaosat febi bilstein

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Sylinterinkannen pultit.

Kaikki valmistajat

Älä odota liian kauan: vaihda sylinterikannen pultit ajoissa

Sylinterinkannen pulttien toimivuutta voivat heikentää useat eri syyt. Pulttien välitön vaihto on välttämätöntä vian ilmetessä. Vaikka olisitkin löysännyt sylinterinkantta tietyistä syistä, sinun ei pidä laiminlyödä vanhojen sylinterinkannen pulttien vaihtamista uusiin.

Pintapaineen merkitys

Täydellisen tiivisteen varmistamiseksi sylinterinkannen pulttia kiristettäessä syntyy niin sanottu pintapaine. Tämä tarkoittaa, että sylinterinkannen pultit yhdessä käytetyn kiristysmenetelmän kanssa vaikuttavat merkittävästi pintapaineen luonteeseen.

Termi pintapaine viittaa kahden eri komponentin kosketuspintaa kohti kohdistuvaan voimaan. Tämä koskee esimerkiksi moottorilohkoa tai sylinterinkantta ja tiivistettä. Vaikka sisään tuleva paine on vakio, pintapaine voi vaihdella kosketuspinnalla. Haluatko tietää lisää sylinterikannen pultin voimasta? Ystävällinen tukitiimimme vastaa mielellään kaikkiin sylinterinkannen pultteja koskeviin kysymyksiin. Odotamme innolla yhteydenottoasi.

Ensiluokkaiset sylinterikannen pultit tunnetuilta tuotemerkeiltä

Motointegratorin laajasta valikoimasta löydät laadukkaat sylinterinkannen pultit kaikilta merkeiltä edulliseen hintaan. Tämän luokan huippuvalmistajia ovat Reinz, Payen, Ajusa, Elring, Goetze ja Febi Bilstein. Jos tarvitset M3-sylinterikannen pultin, M6-sylinterikannen pultin tai sylinterikannen pultin M8-malliisi, löydät etsimäsi vain muutamalla klikkauksella palkitusta verkkokaupastamme. Koko tuotevalikoimaa päivitetään jatkuvasti, se on selkeästi ja ytimekkäästi jäsennelty, ja myös erinomainen palvelu tekee sinuun vaikutuksen.

Mikä on ominaista sylinterinkannen pulteille?

Sylinterinkannen pultteissa on yleensä pyöreä tai lieriömäinen pääosa. Tämä voi olla eri korkuinen DIN-standardista riippuen. Sylinterinkannen pultit ovat välttämättömiä monilla eri aloilla, olipa kyse sitten ajoneuvoista, sähkötekniikasta tai pienoismallien valmistuksesta. Tarvittaessa ne voidaan upottaa sylinterin upotuskierteellä siihen materiaaliin, johon ne on tarkoitus upottaa. Sylinterikannen pultteja käytetään usein kuusikulmaisen ruuvinvääntimen avulla. Tämän luokan pulteille on ominaista, että ne mahdollistavat - toisin kuin risti- tai uraruuvit - huomattavasti suuremman kiristysmomentin.

Sie möchten die Zylinderkopfschrauben kaufen, die perfekt zu Ihrem Fahrzeug passen? Dann sind Sie gut beraten, im Vorfeld Maß zu nehmen. So wird die Länge einer Zylinderkopfschraube unterhalb ihres Schraubenkopfes bis hin zur Schraubspitze gemessen. Den Durchmesser einer Zylinderkopfschraube ermitteln Sie, indem Sie das Gewinde an seiner dicksten Stelle messen.

Die passenden Zylinderkopfschrauben bestellen

Palkitusta verkkokaupastamme löydät erityyppisiä sylinterinkannen pultteja. Motointegratorista voit ostaa sylinterinkannen pultteja, jotka on merkitty M-merkillä ja joiden halkaisija on millimetreinä metrisen ISO-kierrenormin mukaisesti. Esimerkiksi M5-pultti vastaa 5 millimetrin kierteen halkaisijaa, M6-pultin kierteen halkaisija on 6 millimetriä jne.

Kuusikulmaisten sylinterinkannen pulttien lisäksi myös uraruuveja on saatavana laajasta valikoimastamme. Se, mikä vaihtoehto sopii parhaiten projektiisi, riippuu monista eri tekijöistä. Ystävälliset asiantuntijamme neuvovat sinua mielellään yksilöllisesti ja yksityiskohtaisesti.

Sylinterinkannen pultit on yleensä varustettu kuusiokanta- tai kuusiokantapäällä. Löydät myös sylinterinkannen pultteja, joissa on kuusiokantainen hylsy. Kun ostat uusia sylinterinkannen pultteja, varmista, että valitset oikean tyypin ajoneuvoosi. Neuvojamme kertovat mielellään, mitkä pultit on mahdollisesti kiinnitettävä aluslevyillä.

Sylinterinkannen viat

Sylinterinkannen pultit altistuvat suurille lämpökuormituksille. Tämän lisäksi ruuveihin kohdistuu muita valtavia voimia. Kiinteän luonteensa ansiosta ne kestävät paljon. Vain satunnaisesti ne katkeavat tai murtuvat. Jos näin käy, sen voi tunnistaa seuraavista oireista:

  • Vuodot tiivisteen alueella
  • Öljyvuoto
  • Jäähdytysnestevuodot

Mitkä ovat sylinterinkannen pultin vian tärkeimmät syyt?

Korjauksia ei aina suoriteta asianmukaisesti. Jos asennuksessa ei noudateta vaadittua vääntömomenttia, sylinterikannen pultti voi murtua. Yhtä tärkeää on noudattaa tiettyä järjestystä pulttien kiristämisessä. Kulumisen merkit, lämpövaikutukset ja venyminen, joita voi esiintyä kiristyksen aikana, ovat myös yleisiä vian syitä.

Osta sylinterinkannen pultit edullisesti verkosta nyt

Haluaisitko tilata uudet sylinterinkannen pultit verkkokaupastamme? Inspiroidu sitten valtavasta valikoimasta. Varastoimme noin 5 miljoonaa varaosaa ja tarviketta, jotka ovat erinomaista laatua ja edulliseen hintaan. Vaativien asiakkaidemme lukuisat positiiviset arvostelut puhuvat puolestaan. Haluamasi tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi 2-4 arkipäivän kuluessa.

Parhaat tuotteet kategoriasta Sylinterinkannen pultit

Sijoituskriteerit