Raitisilmasuodattimet

Automaattivaihteiston suodattimet

(löytyi 637 tulosta)

Olipa kyseessä Golf 4, Land Rover Discovery tai Chrysler Voyager, automaattivaihteiston suodatin on yksi automaattivaihteistolla varustetun ajoneuvon tyypillisistä kuluvista osista, jotka on vaihdettava säännöllisesti. Näin varmistetaan, että kaikki järjestelmät toimivat oikein ja estetään vaurioiden syntyminen. Motointegratorista löydät nopeasti ja helposti oikean suodattimen juuri sinun malliisi.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Automaattivaihteiston suodattimet.

Kaikki valmistajat

Mikä on automaattivaihteiston suodatin?

Automaattivaihteiston suodatin tarvitaan lähes kaikissa hydraulijärjestelmissä. Jos omistat esimerkiksi Jeep Cherokee XJ:n, suodattimella on tärkeä rooli jarruissa ja ohjaustehostimessa. Hydrauliöljy tulee suodatinkoteloon ja sen on läpäistävä suodattimen verkko. Mahdolliset likapartikkelit jäävät kiinni automaattivaihteiston suodattimeen. Suodatusaste riippuu suodattimen hienojakoisuudesta. Tämä prosessi on verrattavissa hienosilmäiseen seulaan, joka suodattaa kivet pois ja päästää hiekan läpi.

Automaattivaihteiston suodatin varmistaa, ettei hydrauliikkaöljyyn kerry epäpuhtauksia tai saasteita. Nämä johtuvat esimerkiksi seuraavista syistä:

  • Ajoneuvon asennettujen osien kuluminen
  • Tiivisteiden tunkeutuminen
  • Huonolaatuisen hydrauliöljyn käyttö

Suodattimen tärkein tehtävä on poistaa nämä epäpuhtaudet mahdollisimman tehokkaasti ja taata hydrauliöljyn laatu. Näin se varmistaa, että koko järjestelmä toimii moitteettomasti ja halutulla tavalla. Tämä koskee erityisesti hydrauliikkaa. Jos suodatinta ei olisi, olisi olemassa vaara, että hydraulijärjestelmä kuluu paljon nopeammin. Tämä voisi johtaa korkeisiin korjauskustannuksiin.

Miksi automaattivaihteiston suodatin on vaihdettava?

Jos automaattivaihteiston suodatinta ei koskaan vaihdeta, se voi tukkeutua. Suodatinmateriaali tukkeutuu, eikä hydraulineste pääse enää esteettä läpi. Tämä kuitenkin heikentää järjestelmän toimintaa. Jos näin on ajoneuvossasi, suodatin on vaihdettava uuteen malliin.

Etkö ole varma, onko ajoneuvosi automaattivaihteiston suodatin tarpeen vaihtaa? Monissa ajoneuvoissa, kuten Land Rover Discovery i 4.0 4x4 V8:ssa tai BMW 730d:ssä, löydät varmasti etsimäsi valmistajan asiakirjoista ja omistajan käsikirjasta. Muussa tapauksessa lähin erikoiskorjaamo auttaa mielellään. Ilmoitettuja vaihtovälejä on aina noudatettava, jotta vältytään myöhemmiltä ongelmilta ja vaurioilta.

Milloin automaattivaihteiston suodatin on vaihdettava?

Saatat kysyä itseltäsi, missä tapauksissa automaattivaihteiston suodatin on vaihdettava. Valitettavasti tähän kysymykseen ei ole yleistä vastausta. Kukin valmistaja määrittelee suodattimen vaihtovälit esimerkiksi BMW 750 LI 2008 -autolle tai Chrysler Voyager RT -autolle. Tietyn ajanjakson umpeutumisen lisäksi monet muut tekijät ovat tärkeässä asemassa, erityisesti ajettujen kilometrien määrä. Karkeana nyrkkisääntönä voidaan olettaa, että automaattivaihteiston suodatin on vaihdettava noin 50 000-60 000 kilometrin jälkeen. Muista tekijöistä riippuen tämä väli voi kuitenkin olla lyhyempi tai pidempi.

Automaattivaihteiston suodatin voidaan joutua vaihtamaan myös, jos ohjaustehostin tai muu ajoneuvon hydraulinen osa ei enää toimi halutulla tavalla.

Mitä minun pitäisi huomioida ostaessani uutta automaattivaihteiston suodatinta?

Jos haluat vaihtaa automaattivaihteiston suodattimen itse, tarvitset oikean varaosan. Varmista ostaessasi, että valitset hydraulisen suodatinsarjan, joka sopii täydellisesti ajoneuvoosi. Voit selvittää, mikä automaattivaihteiston suodatin sinun tulisi ostaa, valmistajan asiakirjoista ja ajoneuvosi teknisistä tiedoista.

Etkö löydä tarvittavia tietoja tai etkö ole vielä varma? Motointegrator tarjoaa sinulle mutkatonta tukea etsinnöissäsi. Sinun tarvitsee vain valita ajoneuvosi valmistaja ja tarkka malli. Jos sinulla ei ole kaikkia tietoja käsillä, katso rekisteröintitodistusta. Oikea malli tunnistetaan nopeasti iskutilavuuden, hevosvoimien ja valmistusvuoden perusteella. Suodatin näyttää nyt oikean automaattivaihteiston suodattimen autollesi, esimerkiksi Astra H:lle, Chevrolet Orlandolle tai Honda Civicille.

Miten automaattivaihteiston suodatin vaihdetaan?

Automaattivaihteiston suodattimen vaihtaminen ei yleensä ole suuri asia. Poista vanha suodatin, kerää vuotava öljy ja hävitä se asianmukaisesti. Puhdista sitten kosketuspisteet ja ruuvaa uusi automaattivaihteiston suodatin paikalleen. Varmista, että se ei ole kallellaan, jotta järjestelmä on jälleen tiivis suodattimen vaihdon jälkeen.

Paras opas tämän tyypillisen kuluvan osan vaihtamiseen on omistajan käsikirja. Jos et kuitenkaan ole varma siitä, miten hydraulinen suodatin vaihdetaan oikein, ota yhteyttä asiantuntijakorjaamoon.

Osta automaattivaihteiston suodattimia? Nyt yksinkertaisesti Motointegratorilta!

Etsitkö oikeaa automaattivaihteiston suodatinta Golf 4:ään, Astra H:een tai BMW 750:een? Motointegrator.fi-sivustolta löydät monia erilaisia hydraulisuodatinsarjoja kaikkiin yleisiin automerkkeihin ja -malleihin. Motointegratorin verkkokaupassa odottaa noin viisi miljoonaa autonosaa, jotta saat ajoneuvosi taas toimimaan. Hyödy näistä eduista:

  • Laatu: Motointegratorilta saat vain parasta laatua aidoilta huippumerkeiltä.
  • Nopea toimitus: Tilattu tänään, toimitetaan ylihuomenna? Odota salamannopeaa toimitusta kahdesta neljään arkipäivää.
  • Edulliset hinnat: Haluatko tilata edullisia autonosia laadusta tinkimättä? Motointegratorin palkittu verkkokauppa tekee sen mahdolliseksi.
  • Asiakaspalvelu: Onko sinulla kysyttävää varaosasta tai tilauksestasi? Kysy erinomaiselta asiakaspalvelultamme.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Asiakkaamme ovat: tutustu erinomaisiin asiakasarvosteluihin.

Parhaat tuotteet kategoriasta Automaattivaihteiston suodattimet

Sijoituskriteerit