Raitisilmasuodattimet

Öljynpaineanturit

(löytyi 300 tulosta)

Polttomoottorin yksittäiset osat on voideltava jatkuvasti moottoriöljyllä. Tätä varten öljypumppu kuljettaa öljyä järjestelmän läpi. Öljynpaineanturi valvoo tarvittavaa painetta. Uudemmat henkilöautot suorittavat lyhyen itsetestin aina, kun moottori käynnistetään: kun sytytysvirta kytketään päälle, öljynpaineen merkkivalo syttyy hetkeksi. Punainen öljykanisterin symboli häviää taas heti, kun käynnistät moottorin. Sitten kaikki on kunnossa.

Jos öljynpaineen merkkivalo palaa autossasi moottorin käydessä, sinun ei pidä jatkaa ajamista: Pysäytä ja sammuta moottori, muuten vaarana on moottorivaurio. Vihje: tarkista, onko moottoriöljyä vielä riittävästi. Voit tarkistaa tämän öljymittatikun avulla. Täytä tarvittaessa moottoriöljyä. Jos näin ei ole, vianmääritys on päivän tehtävä. Mahdollisesti sylinterikannen tiiviste on viallinen, öljynpaineanturi on viallinen tai kaapelissa on vikaa.

Jos öljynpaineanturi on todellakin rikki, saat Motointegratorilta kahden tai neljän arkipäivän kuluessa korvaavan vaihtoauton huippuvalmistajilta, kuten AUTLOG, BLUE PRINT, BOSCH, COLORSTAT BY VERNET, DELPHI, FAE, FEBI tai HELLA. Voit asentaa ne itse tai jättää tämän tehtävän korjaamon tehtäväksi.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Öljynpaineanturit.

Kaikki valmistajat

Mikä on öljynpaineanturi?

Jokaisessa nelitahtimoottorissa on öljynpainekytkin tai öljynpaineanturi. Kun auto on käytössä, moottoriöljy kuljetetaan öljypumpun avulla moottorin kaikkiin liikkuviin osiin. Tämä edellyttää tiettyä painetta. Jos öljynpaine on liian alhainen, nokka-akseliin ja muihin moottorin tärkeisiin osiin ei pääse riittävästi öljyä. Jos näin tapahtuu, moottori vaurioituu hyvin lyhyessä ajassa. Tämän estämiseksi öljynpainetta on seurattava jatkuvasti. Tästä vastaa öljynpaineanturi. Se sijaitsee moottorilohkossa öljynsuodattimen lähellä.

Vanhemmissa ajoneuvoissa on vain öljynpainekytkimet, kun taas nykyaikaisissa ajoneuvoissa on öljynpainekytkimet tai öljynpaineanturit, jotka voidaan asentaa eri paikkoihin:

  • suoraan öljypumppuun
  • korkea- tai matalapaineen alueella
  • sylinterin päähän

Oireet, joista voit tunnistaa viallisen öljynpainekytkimen

Öljynpainekytkimen tiiviste altistuu korkealle paineelle ja vaihteleville lämpötiloille. Vuosien mittaan materiaali kärsii ja voi aiheuttaa vian kytkimessä. Myös kosteuden tunkeutuminen voi aiheuttaa anturin vikaantumisen, samoin kuin onnettomuuden aiheuttamat vauriot.

Voit tunnistaa öljynpaineessa tai öljynpaineanturissa olevan ongelman öljykannun symbolista. Kun kytket sytytysvirran päälle, vastaavan varoitusvalon pitäisi syttyä lyhyeksi aikaa ja sammua taas heti, kun käynnistät moottorin. Syttyykö öljykannu moottorin käydessä vai vilkkuvatko ne jatkuvasti? Jos öljytaso on oikea ja öljynpaine on nolla, syynä voi olla viallinen öljynpaineanturi. Toinen merkki voi olla viesti "Öljynpaine liian korkea" tai " Öljynpaine liian alhainen" . Myös öljynpainekytkimen ympärillä oleva alue on syytä tarkastaa. Tämä on yleensä hieman piilossa öljynsuodattimen lähellä. Onko öljynpainekytkimen tulppa öljyinen? Tämä voi myös olla merkki viasta

Nykyaikaisiin autoihin on usein asennettu öljymittari. Jos osoitin liikkuu edestakaisin, saavuttaa yhtäkkiä nollan tai pysähtyy maksimiasentoon, anturi on tarkistettava. Jos autossasi ei ole tällaista mittaria, voit myös tarkastuttaa anturin korjaamolla.

Öljynpaineanturin vaihtaminen

Öljynpainemittaus vahvistaa, että mahdolliset ongelmat todella liittyvät öljynpaineanturiin. Jos tämä vahvistetaan, vaihda komponentti uuteen.

Voit vaihtaa öljynpaineanturin itse muutamassa minuutissa, mutta voit myös antaa sen korjaamon tehtäväksi. Kustannukset ovat 15-60 euroa, vaikka asennus voi vaihdella ajoneuvon mukaan. Se riippuu siitä, onko osa helposti saatavilla vai onko ensin irrotettava muita osia.

Tilaa öljynpaineanturit Motointegratorilta edullisesti

Kannattaa tilata uudet öljynpaineanturit ja muut varaosat ajoneuvoosi suoraan Motointegratorilta. Palkitusta verkkokaupastamme löydät yli miljoona varaosaa kaikkiin automerkkeihin.

Hanki laadukkaimmat autonosat parhaaseen hintaan. Kehittynyt hakutoimintomme auttaa sinua löytämään oikean ilmansuodatinkotelon nopeasti ja helposti. Jos tarvitset apua, sinulla on kysyttävää tai olet jumissa tilausprosessin kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Osaava tiimimme auttaa sinua mielellään oikeiden öljynpaineantureiden valinnassa.

Vain kahdesta neljään arkipäivää myöhemmin saat varaosat paikalle ja voit aloittaa niiden asentamisen. Jos huomaat, ettet sittenkään tarvitse tilattua tuotetta, palauta se meille.

Tilaa uusi öljynpaineanturi Motointegratorilta ja hyödy edullisista hinnoista, korkeasta laadusta ja nopeasta toimituksesta.

Parhaat tuotteet kategoriasta Öljynpaineanturit

Sijoituskriteerit