Raitisilmasuodattimet

Jäähdytysnesteen paisuntasäiliöt

(löytyi 772 tulosta)

Ajoneuvon jäähdytyspiirillä on erityinen tehtävä. Erityisesti moottoritila kuumenee voimakkaasti jatkuvassa ja pitkässä käytössä. Tämä on erityisen havaittavissa lämpimissä ulkolämpötiloissa. Jäähdytysnestekierto kaikkine osineen on erityisen tärkeä ajoneuvolle tässä tapauksessa. Monissa nykyajan ajoneuvoissa käytetään jäähdytysnestettä. Kuten nimestä voi päätellä, se jäähdyttää moottoritilaa. Nykymaailmassa moottoritilassa on usein vain vähän tilaa, ja kaikki osat on asennettu lähelle toisiaan. Tämän seurauksena useat eri osat lämpenevät nopeasti käytön aikana. Jotta moottoritilan eri osat eivät kuumenisi liikaa, sinun on käytettävä hyvää jäähdytysnestettä. Jäähdytysnesteen paisuntasäiliö on myös osa jäähdytysnestekiertoa. Sekä tavallisissa henkilöautoissa että hyötyajoneuvoissa on tällainen säiliö. Motointegratorista saat uudet jäähdytysnesteen paisuntasäiliöt edullisesti.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Jäähdytysnesteen paisuntasäiliöt.

Kaikki valmistajat

  • Ssangyong
  • Steyr
  • Subaru
  • Suzuki
  • Tata
  • Tesla
  • Toyota
  • Trabant
  • UAZ
  • Volvo
  • VW
  • Wartburg
  • Zastava
  • ZAZ
  • ZIL

Mikä on jäähdytysnesteen paisuntasäiliö?

Jäähdytysnesteen paisuntasäiliö on ennen kaikkea tarkoitettu pitämään jäähdytysnestettä, joka laajenee lämmetessään. Lämpölaajenemisella tarkoitetaan paineen nousua auton suljetussa jäähdytysnestekierrossa. Jos tätä säiliötä ei olisi, jäähdytysnestettä ei voitaisi kerätä asianmukaisesti. Pahimmassa tapauksessa tämä voi aiheuttaa hirvittäviä vahinkoja. Jäähdytysnesteen paisuntasäiliö on varustettu kierrekorkilla. Tätä voidaan käyttää uuden jäähdytysnesteen lisäämiseen. Merkinnöistä näet tarkalleen, kuinka korkealla säiliön täyttöaste on. Täytettäessä on huomioitava, että enimmäistäyttömäärää ei saa ylittää moottorin ollessa lämmin. Kun moottori on kylmä, täyttötaso ei saa laskea vähimmäistason alapuolelle. Kukin valmistaja käyttää eri tuotteita kuhunkin ajoneuvomalliin. Loppujen lopuksi ajoneuvojen tilaolosuhteet ovat aina erilaiset. BMW N52 -jäähdytysnesteen paisuntasäiliö on siis kooltaan erilainen kuin VW Golf. Varmista siis varaosaa valitessasi, että se on sinulle sopiva, ja käytä yksinkertaista hakunauhaa löytääksesi ajoneuvotyypillesi sopivan säiliön. Tarvitset vain autosi tarkan merkinnän ja mieluiten valmistusvuoden.

Mihin tarvitset jäähdytysnesteen paisuntasäiliötä?

Jäähdytysnesteen paisuntasäiliön päätehtävä voidaan päätellä jo nimestä. Ensinnäkin komponentti on tarkoitettu keräämään ylimääräistä jäähdytysnestettä jäähdytyspiiristä. Jäähdytysnesteen pitäisi aina riittää kiertoon. Jäähdytysnesteen paisuntasäiliön avulla voidaan luoda eräänlainen varasto. Tämän jälkeen jäähdytysneste voidaan syöttää suoraan kiertoon säiliön letkun avulla. Moottorin kuormituksesta riippuen säiliössä on joko paljon tai vähän jäähdytysnestettä. Eri valmistajat ovat vuosien mittaan kehittäneet jäähdytysnesteen paisuntasäiliötä yhä edelleen, joten nykyään sitä voidaan käyttää erityisen tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti.

Missä jäähdytysnesteen paisuntasäiliö sijaitsee?

Jäähdytysnesteen paisuntasäiliö sijaitsee suoraan ajoneuvon moottoritilassa, eikä sitä voi jättää huomiotta. Yleensä nämä säiliöt on valmistettu valkoisesta muovista ja ovat vastaavasti suuria. Materiaalin on oltava kestävää ja sen on kerättävä jäähdytysneste turvallisesti. Lämpötilaerotkaan eivät saa vaikuttaa materiaaliin. Lisäksi jäähdytysnesteen paisuntasäiliö on varustettu korkilla. Tarvittaessa jäähdytysneste voidaan täyttää siellä. Jäähdytysnesteen paisuntasäiliössä on tulppa ja letku. Olipa kyseessä sitten A6-liitin jäähdytysnesteen paisuntasäiliössä tai Astra H:n liitäntäletku jäähdytysnesteen paisuntasäiliöön. Motointegratorilla on saatavilla myös näitä tarvittavia varaosia, ja ne voidaan tilata nopeasti.

Mitä tapahtuu, jos jäähdytysnesteen paisuntasäiliö on rikki?

Aina voi käydä niin, että jäähdytysnesteen paisuntasäiliö on rikki. Tähän voi olla useita syitä. Ei ole väliä, johtuuko se materiaalin väsymisestä vai onko jäähdytysnesteen paisuntasäiliö vaurioitunut onnettomuudessa. Aina kun säiliö ei ole enää täysin tiivis, se on vaihdettava. Koska jäähdytysnestepaisuntasäiliö sijaitsee moottoritilassa, on helppo nähdä, onko se vaurioitunut ja onko siinä esimerkiksi halkeamia. Vaihtaminen on myös suhteellisen yksinkertaista ja suoraviivaista kokeneille mekaanikoille.

Tilaa jäähdytysnesteen paisuntasäiliöt suoraan verkossa

Sinulla on mahdollisuus ostaa sopiva jäähdytysnesteen paisuntasäiliö suoraan Motointegrator-verkkokaupastamme edullisesti ja laadukkaasti. Erinomaisesta verkkokaupastamme löydät noin 5 miljoonaa varaosaa ja tarviketta ajoneuvoosi. Meillä on tuotteita kaikilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten AUGER, COLORSTAT BY VERNET, FEBI BILSTEIN, IMPERGOM, MAHLE tai MEYLE. Toimitus tapahtuu 2-4 arkipäivän kuluessa, joten se on erityisen nopea ja tehokas. Asiakkaamme kehuvat tätä kerta toisensa jälkeen lukuisissa positiivisissa arvosteluissamme. Verkkokauppamme tarjoaa suuren turvallisuuden ja laadun, kun teet ostoksia verkossa. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota rohkeasti yhteyttä toimivaltaiseen asiakaspalveluumme. Jos tilattu varaosa ei ole oikea, voit palauttaa sen meille. Suuren merkkivalikoimamme ansiosta voimme tarjota sinulle laajan valikoiman mitä erilaisimpia osia. Yritämme aina laajentaa valikoimaamme.

Parhaat tuotteet kategoriasta Jäähdytysnesteen paisuntasäiliöt

Sijoituskriteerit