Raitisilmasuodattimet

Pakojärjestelmän asennussarjat

(löytyi 314 tulosta)

Pakojärjestelmien asennussarja sisältää erilaisia kumisia pidikkeitä, kiinnikkeitä ja välikappaleita. Tarvitset näitä kaikkia, jotta voit kiinnittää pakojärjestelmän ajoneuvon lattiaan.

Pakojärjestelmä kokoaa sylintereistä ulos virtaavat pakokaasut yhteen ja poistaa niistä epäpuhtaudet. Samalla pakoputkisto vähentää melua ja kuljettaa puhdistetut pakokaasut ajoneuvon sisältä ulos. Se on jatkuvasti alttiina lämpötilaeroille, kuumille kaasuille, hapoille, roiskeille ja suolavedelle. Ajan myötä tämä johtaa ruostumiseen. Tämä kaivautuu tiivisteen ja äänenvaimentimen seinämien läpi. Reikäinen pakoputki aiheuttaa vastaavan taustamelun. Melu ajon aikana ei kuitenkaan ole ainoa ongelma: myös polttoaineen kulutus kasvaa ja suorituskyky heikkenee.

Myös erilaiset kumikiinnikkeet, joita käytetään ajoneuvon lattian kiinnittämiseen, kärsivät jatkuvasta kulumisesta. Ajan myötä ne huokostuvat tai jopa repeävät. Siksi on suositeltavaa tarkistaa ne säännöllisesti. Muuten pakoputki roikkuu liian alhaalla ja voi törmätä tielle tai ajoneuvon lattiaan töyssyissä.

Motointegratorista saat nopeasti ja edullisesti pakojärjestelmien asennussarjat, uuden pakoputken ja muita varaosia autoosi. Parhaita valmistajiamme tässä kategoriassa ovat 4MAX, ASMET, BM CATALYSTS, BOSAL, WALKER ja EBERSPACHER.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Pakojärjestelmän asennussarjat.

Kaikki valmistajat

Miten pakojärjestelmä on rakennettu?

Pakojärjestelmä on samanlainen kuin uudemmissa autoissa: etuosa, jossa on pakosarja, puhdistusjärjestelmä ja liitäntäputket, ja takaosa, jossa on äänenvaimenninjärjestelmä ja putket.

Joustavat ripustuselementit yhdistävät pakojärjestelmän ajoneuvon lattiaan. Katalysaattorien ja äänenvaimentimien määrä vaihtelee: Se riippuu moottorin tyypistä ja suorituskyvystä sekä tavoitelluista päästöarvoista.

Pakojärjestelmä koostuu seuraavista osista:

  • Pakosarja: Siirtää pakokaasun pakojärjestelmään.
  • Pakoputket: Näihin kuuluvat joustavat putket, pakoputket ja Y-putket. Ne yhdistävät pakojärjestelmän osat toisiinsa.
  • Kylmäkäynnistyssäätimet: Ne tukevat pakokaasujen vähentämistä kylmäkäynnistyksen aikana.
  • Katalysaattori: Se muuttaa pakokaasuvirrassa olevat haitalliset aineet vaarattomiksi kaasuiksi.
  • Lambda-anturi: Se vastaa pakokaasun optimaalisen happipitoisuuden asettamisesta.
  • Asennusosat: Ne pitävät pakojärjestelmän osat yhdessä.
  • Nokihiukkassuodatin: Dieselhiukkassuodatin vastaa dieselmoottorien pakokaasujen suodattamisesta.
  • Äänenvaimennin: Se säätelee pakojärjestelmän äänenvoimakkuutta.
  • Turboahdin: Se puristaa moottoriin syötettävää ilmaa.

Sekundääri-ilman ruiskutus: Tämä optimoi pakokaasupäästöt kylmäkäynnistyksen aikana.

5 piirrettä, joista voit tunnistaa viallisen pakoputken

Jos ajoneuvossasi on näitä merkkejä, syy on todennäköisesti viallinen pakoputki:

  • Ajaessasi kuulet kolisevia ääniä ja pakoputki jyrisee.
  • Kun otat jalan pois kaasupolkimelta, kuulet kolinaa.
  • Polttoaineen kulutus kasvaa.
  • Matkustamossa on epämiellyttävä pakokaasujen haju.
  • Moottori menettää tehonsa.

Pakoputki on jatkuvasti alttiina lämpötilaeroille, kuumille kaasuille, hapoille, roiskeille ja suolavedelle. Ajan myötä tämä johtaa ruostumiseen. Se tunkeutuu tiivisteen ja äänenvaimentimen seinämien läpi. Jos pakoputki on täynnä reikiä, tämä johtaa vastaavaan melun kehittymiseen. Melu, suurempi polttoaineenkulutus ja heikompi suorituskyky ovat mahdollisia seurauksia. Jos pakoputki on rikki, pakojärjestelmä on vaihdettava.

Pakojärjestelmän asennussarja

Lyhyet matkat, joissa lämpötilaerot ovat usein suuria, teiden suola ja nopea ajotapa rasittavat pakoputkea. Jousitus on jatkuvasti jännityksen alaisena. Kulumisen merkkejä voi kuitenkin näkyä kumikiinnikkeissä myös silloin, kun ajoneuvoa ei juuri liikuteta.

Vinkki: Tarkista jousitus kerran vuodessa. Huomaatko huokoisia alueita tai halkeamia? Silloin on parasta vaihtaa jousituskumit. Vaurioituneet osat ovat vaarassa repeytyä kokonaan. Ennen kuin pakoputki vaurioituu tielle osuessa, sinun kannattaa järjestää vaihto mahdollisimman pian.

Pakojärjestelmä pysyy tukevasti paikallaan jousituksen avulla. Kiinnityssarjaan sisältyy useita kumia, kiinnittimiä ja välikappaleita.

Pakojärjestelmien asennussarjojen ostaminen ja käyttö

Pakojärjestelmien asennussarjat ovat halvimpia autojen varaosia. Ne koostuvat erilaisista kumielementeistä. Ne vaihtelevat yksinkertaisista silmukoista paksuihin kumipuskureihin.

Kumielementit on helppo vaihtaa:

  • Varmista, että pakokaasu on jäähtynyt.
  • Nosta sitä hieman.
  • Poista vanha elementti ja aseta uusi kumipidike paikalleen

Tilaa pakoputkien asennussarjat Motointegratorin verkkokaupasta

Melu ja lisääntynyt polttoaineenkulutus ovat merkkejä viallisesta pakojärjestelmästä. Verkkokaupastamme löydät kaikki tarvittavat varaosat ja asennussarjat autosi pakojärjestelmään. Varastoimme noin viisi miljoonaa varaosaa ja tarviketta kaikenmerkkisiin ajoneuvoihin.

Eikä siinä vielä kaikki: toimitamme tilauksesi kahdesta neljään arkipäivän kuluessa. Tämä tarkoittaa, ettet menetä yhtään aikaa. Voit huolehtia pakojärjestelmän korjaamisesta viipymättä. Pakoputkesi on pian turvallisesti takaisin paikallaan.

Meille asiakastyytyväisyys on aina etusijalla. Verkkokaupastamme edulliset autonosat ensiluokkaisessa laadussa lyömättömiin hintoihin. Tämän kategorian huippuvalmistajiamme ovat 4MAX, ASMET, BM CATALYSTS, BOSAL, WALKER ja EBERSPACHER.

Paras tapa tilata tarvitsemasi varaosat ja pakoputkiston asennussarja on tilata ne suoraan Motointegratorin verkkokaupasta.

Parhaat tuotteet kategoriasta Pakojärjestelmän asennussarjat

Sijoituskriteerit